forum.gif
vajag 35mm zūheris kas der uz kiev4a
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / vajag 35mm zūheris kas der uz kiev4a
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.16 22:38
 citēt
Sveiki, meklēju zūheri 35mm. Ir Jupiter-12 Kievam-4a, bet skatu meklētājs nav.
Varbūt kāds var atdot savējo? Kievs ir ģimenes aparāts, šis komplekts paliks pie manis Forever!

Publicēts: 03.09.16 08:36 labots
 citēt
Bija, Zorkiju laikos, bet sen izmests. Arī ВУ bija.

Tu vēl 407. Moskābeļa stūres galu metāla "suharikus" sāc meklēt... :face-grin:

Bet vispār, tādi varētu būt Lāčplēša-56 komakā.
Publicēts: 03.09.16 11:11
 citēt
Bet vispār, tādi varētu būt Lāčplēša-56 komakā.

Vo! Paldies, palūrēs.
Publicēts: 03.09.16 14:50
 citēt
Ja brīvi pieejams, tad Lāčplēša iela varētu būt vienīgā vieta. Gan jau daudzos plauktos put, bet pie tiem tikt daudz grūtāk. Pašam nekad nav bijis, savulaik Maskavā paveicās uzreiz nopirkt revolveri. Vari meklēt arī to, Lāčplēša ielā esmu redzējis kādreiz.

www.zenitcamera.com...
Publicēts: 03.09.16 15:25 labots
 citēt
jtphoto:...nopirkt revolveri. Vari meklēt arī to, Lāčplēša ielā esmu redzējis kādreiz...
http://www.zenitcamera.com/mans/vu/pict3.jpg

Paldies!, arī labs variants. Cik būtu adekvāti par tādu multifunkcionālo skatu meklētāju maksāt?
Bet ceru ka kādam ir plauktā noputējis melnais plastmasas zūheris. Piebraukšu, savākšu.. Šampis no manis.

Starpcitu, varbūt kādam interesē Canon EOS 300x bodijs? Dabūju EOS 3. un 300x tagad meklē jaunu saimnieku.
Pa 20 eur bez bačenēm. Automātiska un ātrs.. jaunāko eos optiku labi dzenā..nu jūs jau ziniet.

www.facebook.com...
Publicēts: 03.09.16 21:23
 citēt
jtphoto:Ja brīvi pieejams, tad Lāčplēša iela varētu būt vienīgā vieta. Gan jau daudzos plauktos put, bet pie tiem tikt daudz grūtāk. Pašam nekad nav bijis, savulaik Maskavā paveicās uzreiz nopirkt revolveri. Vari meklēt arī to, Lāčplēša ielā esmu redzējis kādreiz.

http://www.zenitcamera.com/mans/vu/pict3.jpg

Tāds, kā linkā, man ir. Atrodas laukos, būšu tur pēc 3 nedēļām. Vienkārši atdot? Jāpadomā :)
Publicēts: 03.09.16 22:07
 citēt

Tāds, kā linkā, man ir. Atrodas laukos, būšu tur pēc 3 nedēļām. Vienkārši atdot? Jāpadomā :)

Super, varam paštukot lai visi Happy:)
Publicēts: 04.09.16 18:40
 citēt
MarisJ:Vienkārši atdot? Jāpadomā :)

Ebay par tādu grib 40€ :face-smile:
Publicēts: 04.09.16 20:00
 citēt
jtphoto:
MarisJ:Vienkārši atdot? Jāpadomā :)

Ebay par tādu grib 40€ :face-smile:

Jā, un ta beidzot ebay pieminēts, ilgi nebija jāgaida
Publicēts: 04.09.16 21:27
 citēt
Uskāpšu uz bēniņiem, ja atradīšu čumodānā blakus Čaikai-3, Zorkijam-4 un Zarjai, tad addošu par Omnivas piegādes cenu+1 Tērvetes Senci.
Bet negarantēju, jo Jupiteru-12 ar revolveri jau pirms gadiem 10 aissūtīju uz Maskavu kaukādam dumjam pēseresa tehnikas kolekcionāram.

Un, kā jau teicu, neko nesolu - vienkārši a ja nu pēkšņi aizķēries.
Publicēts: 04.09.16 21:41
 citēt
Schneider:Uskāpšu uz bēniņiem, ja atradīšu čumodānā blakus Čaikai-3, Zorkijam-4 un Zarjai, tad addošu par Omnivas piegādes cenu+1 Tērvetes Senci.
Bet negarantēju, jo Jupiteru-12 ar revolveri jau pirms gadiem 10 aissūtīju uz Maskavu kaukādam dumjam pēseresa tehnikas kolekcionāram.

Un, kā jau teicu, neko nesolu - vienkārši a ja nu pēkšņi aizķēries.

Nu Super! Lai notiek! Paldies Schneider!
Un MarisJ ar revolveru arī interesants pagrieziens iespējams. Nu skatīsimies kā būs!
Publicēts: 04.09.16 21:46
 citēt
priore:ja neatrodas, iesaku pašam izgatavot no diviem rāmīšiem, kas atrodas katrs savā skavas galā. optika nav obligāta.

Doma nav slikta. "samapals" vienmēr kā rezerves izeja!
Publicēts: 11.09.16 19:41
 citēt
KTB:Sveiki, meklēju zūheri 35mm. Ir Jupiter-12 Kievam-4a, bet skatu meklētājs nav.
Varbūt kāds var atdot savējo? Kievs ir ģimenes aparāts, šis komplekts paliks pie manis Forever!

Šodien kolekcionāru saietā redzēju tieši tādu ar metāla pēdu un ķobīti komplektā 10e maksāja.
Publicēts: 13.09.16 10:27
 citēt
oho! ceineris skan labi.
Publicēts: 13.09.16 10:35
 citēt
KTB:oho! ceineris skan labi.

mēneša otrā svētdiena 6. vidusskola ~9ņiem, ieeja 3e, staigā meklē, nav gan 100% teikts ka būs tur tas tirgotājs ar to pašu preci.
Publicēts: 13.09.16 11:44
 citēt
60uz5komats6:
KTB:oho! ceineris skan labi.

mēneša otrā svētdiena 6. vidusskola ~9ņiem, ieeja 3e, staigā meklē, nav gan 100% teikts ka būs tur tas tirgotājs ar to pašu preci.

Ok, Paldies!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):