forum.gif
Vai kāds varētu sniegt info
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai kāds varētu sniegt info
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.16 09:24
 citēt
Labdien, vai kāds varētu sniekt kādu info, pa šo lietu. Kas tas īsti ir, vai viņš kādam varētu būt noderīgs?

Paldies.
Publicēts: 03.09.16 09:33
 citēt
Labdien, es varu sniekt issmeļošu info. Tas ir laba manta, ļoti noderīga visiem un visās dzīves jomās.

Nav par ko.
Publicēts: 03.09.16 11:09
 citēt
labs rītos un vakaros, arī lieliem un maziem...
Publicēts: 03.09.16 13:57
 citēt
Ritīgi laba manta! Man mājās veseli trīs. Izmanto gan draudzene, kan māsa un pat kaķis.
Publicēts: 03.09.16 14:33
 citēt
Man gan šitā manta nav...pat nezinu, ko ar to darīt
Publicēts: 03.09.16 14:37
 citēt
Pusi dzīves esi zaudējis...
Publicēts: 03.09.16 14:45
 citēt
Es muļķis pārdevu, tagad nožēloju.
Publicēts: 03.09.16 18:17
 citēt
Nu,kāda gan tur runa
Par LIETU šo var būt???
Šī meitene,šī meitene,
Grib Tava sieva kļūt!!:face-wink:
Publicēts: 03.09.16 18:55
 citēt
māsa Veronika mīl izbraucienus ar drātsēzeli...
Publicēts: 03.09.16 19:05
 citēt
Štrunc par Veroniku, ja jau runa tika līc klosteriem, tad jāpin vien iekšā bloga populārākais temats:

В средние века производство пива в Европе переместилось в монастыри. Европейские монахи усовершенствовали технологию пивоварения, начав использовать в качестве консерванта хмель. Первое упоминание об использовании хмеля относится к монастырским хроникам VIII в. В Германии его стали добавлять примерно в XII веке, в Нидерландах — в начале XIV, а в Англию хмель пришёл в начале XV века.

(Krievu Wikipēdija)
Publicēts: 03.09.16 19:52
 citēt
Tas gan - viens no pamatinstinktiem ir vajadzība pēc barības, tās saglabāšana. Bez apiņiem alus ātri saskāptu, tātad to vajadzētu pēc iespējas ātrāk izlakt, bet ar apiņiem to var stiept garumā. Pie tam tagad ar pasterizēto alu vispār esam aizgājuši no dabas.
Publicēts: 03.09.16 22:33
 citēt
Gāzi grīdā un pilnu tvaixu uz priexšu!
Publicēts: 05.09.16 15:35
 citēt
Renars27:Labdien, vai kāds varētu sniekt kādu info, pa šo lietu.

neesmu laikavecis Bricis tā ka neko daudz par lietu nezinu, zinu tik ja ne rīt vai parīt, tad aizparīt gan jau atkal līs
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):