forum.gif
Samyang 35mm f1.4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Samyang 35mm f1.4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.16 13:33
 citēt
tirgoju Samyang 35mm f1.4 uz k-bajoneti(ar attiecīgo pāreju nesagādās nekādas problēmas lietot uz citām kamerām).
pilns komplekts. teicamā stāvoklī, neilgi lietots. visi vāciņi, kaste, papīri.
kopā ar UV aizsargfiltru.
cena 350eu. ja būs labs garastāvoklis, ar reālu pircēju varēsim padiskutēt.
zvanat: divi 7 astoņi 7 deviņi 2 deviņi 2
bilde: s15.postimg.io...
Publicēts: 17.09.16 13:48
 citēt
jāpiebilst ka šī ir ff lēca
Publicēts: 18.09.16 20:47
 citēt
Starp citu, varbūt kāds ir notestējis šādu lētuci? www.ebay.de...
Publicēts: 21.09.16 16:46
 citēt
lētāko samyang 35mm(tieši k-mount) atradu pa 420eu
tavu canon 35mm manīju pa 800eu

saprotu ka nav aktuāls objektīvs, bet diemžēl man viņš krāj putekļus un aiztur rindu, lai tirgotu nākamo hah.
Publicēts: 22.09.16 00:17
 citēt
Fandango:kāds ir nākamais? mani kādreiz interesēja tas 14mm, bet attur sedlveida lineārie kropļojumi, līdz ar to lāgā neder architektūrai.

Jā pa taisno no kameras "muca" ir kropla, bet...

Netā ir pieejami lērums profili Adobes softiem kuri līnijas iztaisno (jāšķiro gan rūpīgi - ne visi labi uztaisīti) - asums ir zvērīgs. Būtībā tikai pretgaisma ir švakāka par brenda platleņķa japāņiem. Kuri paši ir visnotaļ pašvaka optika.

reku kadrs no pēdējā laika haltūras:

content30-foto.inbox.lv...

viss asumā, līnijas pa diegu, nekāda šopa, vnk taisnojošs stikla profils CameraRaw

Jā Zeiss 15mm ir uzkrītoši labāks, bet 1200-1600e vērtie N, C 14mm ... pārākums ir tuvplānos kur vajag AF
Publicēts: 22.09.16 01:18
 citēt
Fandango:Samjanga 14 mm ir uzkrītoši sliktāks par Canon 16-35mm F/4 zūmu, tas mani mulsina. bet šad tad vēlams platāks leņķis. 15mm varbūt nebūs gana plats. Savukārt 11-24 arī padārgs un vajadzīgs ārkārtīgi reti. Tā nu gaidu, kad kāds pārdos lietotu un izmantoju 15mm zivsaci interjeriem.

Var jau nu krist vai nekrist, bet tādu bildi, kā iepostēju, ar 16-35mm vnk nevar dabūt (dažādas mantas), savukārt 11-24, līdzīgi (bet nu ne tik traki) kā Sigmas 12-24 ir vnk neasi mēsli. Fiš ir ekselenta izvēle interjeriem ja pasūtītājs neorientējas jomā.
Publicēts: 22.09.16 08:59
 citēt
Fandango:par 16-35 zinu no personīgās pieredzes, bet par Samjangu no Tavām divām bildēm, kuras mani nepārliecina. Paskaties pats stūrus pie koku stumbriem augšā , labajā pusē. Canon zūmam tā vis nav. Un 11-24 man nav bijis, tik veikalā paskatīju. bet pēc testiem , protams, par ceisu švakāks, bet ievērojami labāks par Samjangu. mani attur tik tas, ka reti tādu vajag, ja jau esmu līdz šim izticis.

Zivsacs interjeriem kopskatam ir ļoti labs. Es, kā izbijis arhitekts, ļoti labi saprotu, ko vēlos parādīt savās interjeru bildēs.

Āre kā Tev sanāca - tik nepārliecinošs piemērs, ka mirklī aizmirsi kas Tevi nepārliecināja ("neiztaisnojamās līnijas") :D

Protams Canon zoomam nebūtu neviena tāda stūra jo kā šaurāka leņķa objektīvs tas vnk tos neķer :) Turklāt ja to lieto, tad ar vismaz uz trešdaļu mazākas izšķirtspējas kameru - daļa detaļu vnk nav.

Par to, ka praktizējoši arhitekti ir sajūsmā ko viņu darbos parādi ar fišu nešaubas ne-viens.

Ar tiem piemeriem vienmēr bijis vienkārši - ir ko rādīt vai nav.
Publicēts: 22.09.16 19:21
 citēt
Kāda starpība līniju taisnošanas un citu korekciju automātiskumā? Canon, nikon, zeiss - visiem ir muca kuru automātiski Adobe iztaisno - tāpat arī to korejiešu brīnumu - visas korekcijas automātiski tik profils pašam jaiekopē programmas mapītē - no dzimšanas tā tur nav.

Nefanoju par šo stiklu - visi pārējie man ir perfektāki. Vienkārši izpētīju, ka nikon, canon 14mm fiksi un zoomi ir arī gana sūdīgi (un sūdīgāki) un tad jau ir galīgi vienalga kura bildi automātiski labot un ar kuriem kompromisies rēķināties.
Publicēts: 03.10.16 18:53
 citēt
10% atlaide
Publicēts: 01.11.16 17:34
 citēt
joprojām aktuāli..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas