forum.gif
statīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / statīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.16 00:29
 citēt
Mmm... tā neērti, bett... izskatās, ka esmu padirsis kaut kur savu statīvu... vai kādam nebūtu lieks Manfrotto (klipsis palika) da vai kāds bet smagais? Žēl jaunu pirkt, tik reti lietoju.
Publicēts: 10.09.16 07:09
 citēt
Nu tu dajoš, man remonta laikā aizgāja tautiņās visādi sīki liberiņi, bet nu statīvu padirst... :amazing:
Publicēts: 10.09.16 10:49
 citēt
Eltons:Mmm... tā neērti, bett... izskatās, ka esmu padirsis kaut kur savu statīvu... vai kādam nebūtu lieks Manfrotto (klipsis palika) da vai kāds bet smagais? Žēl jaunu pirkt, tik reti lietoju.
Būsi labi atlaidis kaut kur :bad_smile:
Publicēts: 10.09.16 11:27
 citēt
Nu ja.
Reti lietoju.
Pēc ilgāka laika meklēju.
Draugu daudz, iespējams, kādam iedevu un aizmirsu (kā kādreiz, kad VHS filmas devu uz īri kruķīšanai- klienti vienmēr atnesa atpakaļ, bet pa draugam kam devu, baigi daudzas kasetes aizgāja i nezini kurš vainīgs).
Smartina minējums arī iespējams. Pat zvanīju uz vienu viesu namu, vai nav palicis pie evakuācijas. Nav.
Varbūt no bagāžnieka kāds izvilcis.
Fig viņ zin.
Publicēts: 10.09.16 21:37
 citēt
Tur jau tā problēma, ka reti ielieto... tad jau arī var kameru pazaudēt ne tik statīvu!
Publicēts: 11.09.16 00:37
 citēt
KolsDee:bieži lietojot, var palikt bez aknām.

atkarībā ko lieto, ja sintētiku tad smadzenes ar var izkūpināt:d
Publicēts: 12.09.16 00:08
 citēt
Vaga uzlīmes ar īpašnieku līmēt , man ir gadījies objektīva vāciņu saņemt sīkpakā no aviokompānijas , atsūtītu no otra pasaules gala pietam vēl pirms esmu pamanījis ka kāds vāks tiešām trūkst :):)
Publicēts: 13.09.16 09:08
 citēt
Man ir, varu notirgot :) Manfrotto - liels, vecs, smags :D bet labs
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):