Bilžu mašīna izmeta kļūdu "ERROR 30". Piedāvā izslēgt/ieslēgt aparātu vai izņemt/ievietot akumulatoru. Pēc minēto darbību veikšanas ļauj kādu laiku bildēt, bet periodiski atkal izmet kļūdu. Cik noprotu, vaina varētu būt slēdzī, kaut gan noskrējiens nav pat 50 000. Varbūt kāds tuvākajā laikā ir mainījis Canon 5D Mark II slēdzi un var padalīties ar procedūras izmaksām, remonta vietu. Cik noprotu, cipars varētu būt 200+ €...
Pareizi saproti. Slēdža maiņa ir ap 250 e, ja pareizi atceros, pie Ivara Briāna ielā. Tikai es neticu, ka 30 er. ir slēdža kapusvētki, parasti ja mirst, tad mirst, nevis lēnām aiziet pa skuju taku
NilsS:Pareizi saproti. Slēdža maiņa ir ap 250 e, ja pareizi atceros, pie Ivara Briāna ielā. Tikai es neticu, ka 30 er. ir slēdža kapusvētki, parasti ja mirst, tad mirst, nevis lēnām aiziet pa skuju taku
Ceru, ka tavas aizdomas apstiprināsies, un vaina nebūs slēdzī, jo dikti negribās 250 € investēt remontā, labāk tinti printerim nopirkt... Jebkurā gadījumā jūtu, ka būs vien jānes Ivaram uz diagnostiku un jātur īkšķi... Nedaudz vēl pabliezīšu, paskatīšos. Sāka mest kļūdu neilgu laiku pēc "fotosesijas" karstā un mitrā lāvas telpā. Varbūt sakritība, varbūt nē...
Pirms ~mēneša nomainīju slēdzi ar šo te pašu gļuku un šiem pašiem simptomiem, tā viņi mirst. Pirms vienām raudzībām uzmetās, minūtes piecas paslēgāju iekšā/ārā un aizgāja, pārsimts kadrus uzņēmu, līdz atkal sākās, un tad jau vairs neatgāja. Cipars pie Ivara - tieši 250.
Tikai tie 50k jokaini. Manējam bija pāri 600, un Ivars piemeta, ka parasti viņi arī līdz miljonam velk, pirms noklājas. Vai, no otras puses - Mark II ar 50k 2016 gadā?
Nu skaidra bilde, jāsāk meklēt 250 naudiņas. Ja runājam par noskrējienu, tad tas ir īsts, jo aparātu pirku jaunu, bet bildēju reti. Priekš manis tie paši 40+ tūkstoši jau liekas ļoti daudz
nu jā, 40k liekas kaut kā ieberziens tomēr: Average number of actuations after which shutter is still alive: 130,707.2 Average number of actuations after which shutter died: 178,406.4 www.olegkikin.com...
Tas kā jau saka ir SLĒDZIS , man kādas 3-4 kameras mētājās šādas ,tiesa ne tik dārgi modeļi , visādi 50D un 40D un 20D slēdzis savu nokalpojis lai duss dieva mierā .