forum.gif
nikon D700
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / nikon D700
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.10 16:54
 citēt
Murchiks:
palaidniex:Visas Nikon FX kameras spēj atpazīt DX stiklus...

jēga pirkt FX kameru ja taisās lietot DX stiklus? :amazing:

Nu ja ka nav jēga, plato galu man gribējās tokinu, kas ir domāta DX, pagaidām der... bet vnk jautājums pacēlies, vai man vairs gribas DX kameru... skatoties cik ātri tās noveco, cik ātri zūd vērtība.Tā kā prasas daudz ko iegādāties, loģiskāk liekas uzreiz pielāgot tad FX un aizmirst par DX.
Publicēts: 24.09.10 17:42
 citēt
FX jau nu ir savādāk, tur pietiek plato stiklu, jo tadas tokinas uz 11mm nebus ari vajadzigas :)
FX tik lets driz nebus vel pieejams. Te pat uz photokina ari gaiditais pentax 645D nosaucis cenu ap 10k... ta ka rekinies, ka FX bus ap so pasu cuparu.. >1k ... <2k

Un nikonam upgreids FX var but tikai 2 virzienos - labaks ISO vai/un ari labaks ierakstitais video. D700 jau ir labs ISO, ta ka tur nav ko vel vairak veleties..
Publicēts: 24.09.10 17:42
 citēt
a prieksh kam tev FX? :face-wink:
Publicēts: 24.09.10 17:56 labots
 citēt
Man gan vairāk šķiet ka FX jāsāk domāt ja sāk nākt labi pasūtījumi no klientiem. Ja tikai tusi un meičas, tad D90 tīri labi noder. Vienmēr acu priekšā stāv Fandango rādītais plakāts taisītais ar 3 pix kameru. Protams ja naudu vistas neknābā, tad tik uz priekšu. :money:
Publicēts: 24.09.10 18:01
 citēt
Vavers:a prieksh kam tev FX? :face-wink:

sirdsapziņai :face-wink:
Publicēts: 24.09.10 18:17
 citēt
Bebiite:
Vavers:a prieksh kam tev FX? :face-wink:

sirdsapziņai :face-wink:
Ja var atļauties tad var mēģināt un testēt, pretējā gaddījumā tik būs āķis lūpā :D
Publicēts: 25.09.10 06:29
 citēt
Ehhh....cilvēces labākā daļa sapņoja par d700 apgreidu jau pagājušā gada rudenī...nebūs nekāds apgreids 700jam:)
Publicēts: 25.09.10 06:43
 citēt
imgfoto:Ehhh....cilvēces labākā daļa sapņoja par d700 apgreidu jau pagājušā gada rudenī...nebūs nekāds apgreids 700jam:)

jūti vajadzību pēc apgreida.Kas neapmierina tagad???
Publicēts: 25.09.10 07:43 labots
 citēt
Jolan:
imgfoto:Ehhh....cilvēces labākā daļa sapņoja par d700 apgreidu jau pagājušā gada rudenī...nebūs nekāds apgreids 700jam:)

jūti vajadzību pēc apgreida.Kas neapmierina tagad???
Izskatās ka kādam vēl kārojas video :D (vobšem pērk fotokameru, bet grib video - mošk tad jāpērk videokamera?? )

www.canon.lv...
Publicēts: 25.09.10 08:16
 citēt
Man gan kārojas pēc D700 apgreida. Ne jau tādā ziņā, ka skrietu un pirktu, bet dažas lietas gribētu uzlabot.
Piemēram, it kā sīkums, bet vēlētos divus karšu slotus, kur viens būtu CF, bet otrs SD.
Un ISO vienmēr var vēlēties vēl labāku! :face-wink:
Varbūt neatteiktos arī no nedaudz lielākas izšķirtspējas, bet tas nebūtu noteicošais faktors.
Ja labi padomātu, atrastu vēl ko uzlabojamu.:face-glasses:
Publicēts: 25.09.10 11:48
 citēt
Neapmierina...nu teikšu tā divi sloti būtu labi, skatu meklētāja 100% redzamība arī...tā visādi citādi man pietiek:)
par to 700. apgreidu baumo jau no pagājušā rudens, domāju, ka nebūs, jo kaut bišķi uzlabojot 700. kļūs labāks par d3, par ko tomēr nikons prasa kudiš vairāk...viņi tak nav stulbi, norakt d3...:)
Publicēts: 25.09.10 12:46
 citēt
Murchiks rakstija - Izskatās ka kādam vēl kārojas video :D (vobšem pērk fotokameru, bet grib video - mošk tad jāpērk videokamera?? )

www.canon.lv...

tas ko Tu saki jau sen vairs nav nekāds arguments! tās XL-H1 serijas Canon v-kameras (esmu filmējis ar tādām, saku pēc pieredzes, nevis forumos sarakstītiem brīnumiem) bildes kvalitāti salīdzinot ar jebkuru Canon HDDSLR - kā diena pret nakti!

D3 jau ir papusei norakts ar D3s :) plus D7000 izgriež pogas d300s, tad D300s atjaunināums būs kautkas vēl trakāks, nerunājot nemaz par D700 atjauninājumu nākamgad un par D4 laikam labāk vispār nepieminēt! :)
Publicēts: 25.09.10 12:50
 citēt
acolade:Murchiks rakstija - Izskatās ka kādam vēl kārojas video :D (vobšem pērk fotokameru, bet grib video - mošk tad jāpērk videokamera?? )

www.canon.lv...

tas ko Tu saki jau sen vairs nav nekāds arguments! tās XL-H1 serijas Canon v-kameras (esmu filmējis ar tādām, saku pēc pieredzes, nevis forumos sarakstītiem brīnumiem) bildes kvalitāti salīdzinot ar jebkuru Canon HDDSLR - kā diena pret nakti!

par to kas Boldā mazliet detalizētāk ja varētu ;)
Publicēts: 25.09.10 13:12
 citēt
HDDSLR bilde ir krietni detalizētākā, asuma dziļums ir daudz daudz seklāks, iespēja mainīt stiklus, attiecīgi arī Bokeh, pats bildes raksturs pats par sevi ir pievilcīgāks, kinčīgāks un nekliedz - ltv ziņas! (kā tas ir ar v-kameram), es protams nerunāju tagad par xdcam, nxcam utt - kas protams ka tur līdzi HDDSLR (izņemot gan DOF), bet ja runa ir par cenas un kvalitātes attiecību, tad HDDSLR pamatīgi vinnē! :) protams gan ja māk ar kameru apieties un saprot ka ar arī ar pliku 35mm kameru neko neuzfilmēsi - vajadzīgs daudz daudz papildaprīkojuma, lai profesionāli strādātu ar HDDSLR un būtu rezultāts! :)
Kā diena pret nakt arī tapec ka - pamēģini samontēt epizodi kas filmēta ar piem Canon XL-H1 miniDV kameru un Canon 5d Mark II tā lai nevarētu pateikt ka ar divām kamerām filmēts! Nes*da nesanāks! :)
Publicēts: 25.09.10 19:06 labots
 citēt
Alvil, teksts jau nav par to ka, tā (bildēt uz fx ar dx sikliem) būtu pareizāk un labāk, bet par to, ka lietojot Nikon, ja uz rokas ir tikai dx stikli tad nav jāpārtrauc bildēšana iepērkot fx rumpi. Līdz brīdim, kamēr nav fx stiklu ir jāpiecieš kompromiss. Bieži vien nomainīt visu un uzreiz finansiāli nav lielākajai daļai ceļams.
Tas ir tieši tāds pats kompromiss kā lietot fx stiklus uz dx kameras, fx platleņķis, kas nonācis rokā dx kameras īpašniekam ar vairs nav nekāds dižais platleņķis... Tākā koks ar diviem galiem. ;)
Salīdzinājumam - uz pilna kadra canon rumpja ef-s stikliem ir pat tehniskas problēmas un nopērkot pilna kadra rumpi lielākoties ir vajadzīgi pilnīgi visi jauni stikli, kamēr Nikon pieļauj pārejas laika kompromisu.

A runājot par uzlabojumiem D700 - daudziem gribas to videofīču, kaut neapjēdz cik vēl vajag aprīkojuma, lai sanāktu kā gribētos...
Publicēts: 27.09.10 10:16
 citēt
palaidniex:...A runājot par uzlabojumiem D700 - daudziem gribas to videofīču, kaut neapjēdz cik vēl vajag aprīkojuma, lai sanāktu kā gribētos...
feini ja video vajag, bet ja nevajag - tad diezko negribās par to pārmaksāt, jo nekas jau par velti tai kamerā ielikts netiek (tas pats ar LiveView - cik bieži kādam ir nācies izmantot?). Jaunajām kamerām jau vairs nav nekādas dižās iespējas izvēlēties - vienkārši visām tas video ir salikt iekšā - gribi pērc, negribi, nepērc... Un jā - vajag lēcas ar superklusu AF, ārējais mikrofons ar nekaitētu, u.c. ...
Publicēts: 27.09.10 10:54
 citēt
labāk rakstīt skaņu no pavisam cita (ārējā) mikrofona... ;)
pat bez lēcām, pietiek ko pirkt, statīvi, štorkas, videogalvas utt utjpr...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):