forum.gif
NiSi CPL 62mm, €14,99
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / NiSi CPL 62mm, €14,99
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.09.16 22:52 labots
 citēt
Stāsta morāle: nevajag ebay pa naktīm nogurušam sēdēt.
Nopirkās nepareizais izmērs (laikam zīme, ka jāpaliek vien pie b+w izstrādājumiem, lai arī kodīgas cenas)
NiSi DUS PRO CPL 62mm, jauns, kastīte neatvērta, visādas nakļeikas ķīniski, 100% AGC stikls, bla bla bla.

Man izmaksāja apmēram €25, 28% atlaide no jauna cenas par pat neatvērtu iepakojumu, domāju, nav slikti.
Pašsavākšana Valdemāra ielā pie Statoil vai Stabu/Valmieras ielu stūrī.
Publicēts: 14.09.16 08:31
 citēt
Vot, ja tu būtu kļūdas pēc nopircis UV Rodenštoku HR Didžitāl Super MC 49 mm un tirgotu pa 18 €...
Gribas kauko no biezā gala us savu Ļimitedu, bet nu cenas ne tik kodīgas, bet pat slepkavīgas.
Publicēts: 14.09.16 10:03
 citēt
Manā skatījumā šobrīd labākais ir tieši B+W Käsemann MRC Nano un neko citu nekad nepirktu. Ne tādēļ, ka tur nano vai slim un vēl kas, bet tieši tāpēc, ka tas uz pusi mazāk noēd gaismas, kā citi filtri. Man caurām dienām stāvēja virsū, jo var bildēt ar zemāku iso kā lietojot citus filtrus.
Publicēts: 14.09.16 11:20 labots
 citēt
a kā tam sieravīram ar blīvumu - tobiš polarizē normāli, bez parazītgaismas?
Šitas man bija impulsa pirkums, vienā bodē tipa baigās atlaides, gribēju filtru par čiriku iecelt - a pie kases čut ne 50, nospļāvos, jo tā jau puse no normāla filtra cenas. Nopirku vakarā ebajā, tik, vot, par vienu centimetru kļūdījos.
Publicēts: 14.09.16 13:53
 citēt
62 mm laikam bija Ķenona kaukuram budžeta garajam zūmam.
Publicēts: 14.09.16 14:14 labots
 citēt
versatile:a kā tam sieravīram ar blīvumu - tobiš polarizē normāli, bez parazītgaismas?
Šitas man bija impulsa pirkums, vienā bodē tipa baigās atlaides, gribēju filtru par čiriku iecelt - a pie kases čut ne 50, nospļāvos, jo tā jau puse no normāla filtra cenas. Nopirku vakarā ebajā, tik, vot, par vienu centimetru kļūdījos.

------
Polarizē labi, nekādu krāsu novirzes. Galvenais, ka netaisa tādu drūmu toni uz debesīm. Kā viņi to dabū, ka efekts un vēl uz pusi gaišāks, to gan nezinu, bet laikam jau tāpēc tura to cenu tādu. Cena, jā kodīga! Pirku 82 mm un pārejas riņķus, lai var izmantot arī mazākiem, jo cena tāda, ka var nopirkt objektīvu par to naudu. Pirms tam bija Hoya, iekrita Horvātijā ezerā no tilta, kā paņēmu šo, tā nomierinājos, jo beidzot sapratu, kas ir labs C-Pol

es domāju, ka labi...

img.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.09.16 14:34
 citēt
bildi nerāda
Publicēts: 14.09.16 14:38 labots
 citēt
izlaboju, atvaino!

Nezinu, varbūt kaut kas jaunākajos izstrādājumos ir mainījies, bet līdz šim lietotajiem bija tā problēma, ka taisīja krāsas netīras. piemēram, debesīm vairs ne zila krāsa, bet tāda kā ar sodrējiem un ja sāc grozīt, tad visam pārējam arī mainās līdzi.
Sieravīram debesis varbūt ir par daudz izteikti zilas, bet nav toties netīri zilas.
Publicēts: 14.09.16 15:24
 citēt
Man CPL ir B+W MRC un Hoya Digital, liekas, ka Šneideram pārāk spilgti zilas debesis, Hoyai kaukādas mierīgākas krāsas.
Publicēts: 14.09.16 16:57
 citēt
pitnariks? Man reāli šito nevajag. Ja nu vienīgi ar pāreu uz 58mm stikliem lietot...
Publicēts: 14.09.16 17:25
 citēt
versatile:pitnariks? Man reāli šito nevajag. Ja nu vienīgi ar pāreu uz 58mm stikliem lietot...

-------------------

es domāju, ka tas ir tās naudas cienīgs atstrādātājs. Te jau par augšējo latiņu maļam, bet kādam, kuram vajag priekš sociāliem saitiem pikčerus, tas būs gana labs. Galu galā jauns ražotājs un cena tik zema tikai dēļ tā, lai ielauztos tirgū.
Publicēts: 14.09.16 17:37
 citēt
talavietis:Galu galā jauns ražotājs un cena tik zema tikai dēļ tā, lai ielauztos tirgū.

Hmmm.... :bad_smile:
Publicēts: 14.09.16 18:20
 citēt
Nu tā runā, tiesa, testos pret kruto galu zaudē, bet nu, cena ar nav tāda.
Ja būtu 49, 52, 58 vai 72mm es paturētu, vai vismaz izmēģinātu.
Publicēts: 15.09.16 10:44
 citēt
Eu, spams kur?
Publicēts: 16.09.16 10:39
 citēt
jauna diena, jauna cena - 14,99 :))
Publicēts: 16.09.16 13:48
 citēt
versatile:Eu, spams kur?

Spa-a-a-a-ams!!!!
Publicēts: 16.09.16 14:40
 citēt
Schneider:
versatile:Eu, spams kur?

Spa-a-a-a-ams!!!!

uz Tevi var paļauties :))

filtrs vaig?
Publicēts: 16.09.16 14:43
 citēt
cilvēki ir tik dažādi un prasības dažādas. Reiz man viens paziņa nopirka c-pol filtru un tā arī nelieto, tik cik pirkšanas dienā. Kāpēc to rakstu? Tikai tāpēc, ka nav vērts pirkt pirmo un vēl nezināmo par 170 euro, lai saprastu, ka īsti nemaz to nevajag, bet šis c-pol savu funkciju pilda un efekts būs tāds pats, tik īstiem feinschmekeriem varbūt par prastu. Un ja ne, nekādu problēmu, tirgo tālāk..
Publicēts: 16.09.16 14:47
 citēt
versatile:filtrs vaig?

Vaig. Aissarkfiltru uz 49 mm, bet ne zemāku kā Kenko Zeta par 14,9999999999999.
Publicēts: 16.09.16 14:53
 citēt
talavietis:cilvēki ir tik dažādi un prasības dažādas. Reiz man viens paziņa nopirka c-pol filtru un tā arī nelieto, tik cik pirkšanas dienā. Kāpēc to rakstu? Tikai tāpēc, ka nav vērts pirkt pirmo un vēl nezināmo par 170 euro, lai saprastu, ka īsti nemaz to nevajag, bet šis c-pol savu funkciju pilda un efekts būs tāds pats, tik īstiem feinschmekeriem varbūt par prastu. Un ja ne, nekādu problēmu, tirgo tālāk..

Diezgan precīzi. Ja nu neviens nepaķers, tad es nopirkšu pārejas gredzenu un lietošu kā otro c-pol mazā diametra stikliem.
Publicēts: 16.09.16 14:55
 citēt
Schneider:
Vaig. Aissarkfiltru uz 49 mm

Nekad neesmu šitos aizsargātājus sapratis.
Publicēts: 16.09.16 14:55 labots
 citēt
Man 49 ir, bet priekš Sigmas 24/2,8 uz 52 mm nepirku, cik nu vajag, lietoju 67 ar pārejas gredzenu.

Vienkārši cita darba specifika, man labāk patīk tīrīt filtru nekā objektīva lēcu.
Publicēts: 16.09.16 15:46 labots
 citēt
Es vairāk sargāju pakaļējo lēcu, liekot somā vienmēr uzlieku vāciņu, bet dēļ priekšējās parasti ieekonomēju laiku, tādēļ to jātīra diezgan bieži.
2012/13. Jaungada naktī gāza kā no spaiņa, bildējot uz augšu salūtu, nācās pat liekt kameru uz leju, lai nolietu ūdeni no objektīva (filtra).

Bet nu ko strīdēties filtru piekritēju un noliedzēju proporcija ir ~50/50, lai katrs dara kā grip.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):