forum.gif
Ideja miniplenēram
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ideja miniplenēram
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.10 21:39
 citēt
ne visi vienādi pārnes augstumu....., gribēšana ir viena lieta, kad jākāpj, sākās pekstiņi.....ar pacēlājiem līdzīgi....pievienoju torņa bildi. esmu tur viens pats kāpis, ir gadījies ar kompānijām. neviena sieviete/meitene nav uzkāpusi līdz pēdējam laukumam, kaut tas vēl nemaz nav līdz pašai augšai ....
Publicēts: 24.09.10 21:44
 citēt
negatIvs:ne visi vienādi pārnes augstumu....., gribēšana ir viena lieta, kad jākāpj, sākās pekstiņi.....ar pacēlājiem līdzīgi....pievienoju torņa bildi. esmu tur viens pats kāpis, ir gadījies ar kompānijām. neviena sieviete/meitene nav uzkāpusi līdz pēdējam laukumam, kaut tas vēl nemaz nav līdz pašai augšai ....

hmm 10 klasē šitādam tiku līdz pusei... pēctam bij kā bij :D.
Publicēts: 24.09.10 21:48
 citēt
te jau ērti, trepes un tā......, pa kabeļtrepītēm[ tornim labajā pusē ], kāpjot gan var kaifu noķert ......:bad_smile:
Publicēts: 24.09.10 22:02
 citēt
Pss par to pastaigāšanu pa Rīgu esmu tā jau darījusi tiesa gan bez fočika, toties pa Liepāju līdz rītā 4triem pa visām ieliņām izvazājos daži piesējās, bet ātri atšuvās. Parasti tā daru, ka esmu ļoti dusmīga un viss pie kājas un gribas izārdīties.

Teicu jau man bail no augstuma, tad kad saņemos tīri labi sanācis pārvarēt, tikai labi jāgrib.A pa to nodurto džeku, es ticu tam, ka vnk laiks šim bij pienācis, neietu tur tad kādā bedrē iekristu vēl kas.
Publicēts: 24.09.10 22:03 labots
 citēt
re kur viens fotografe ar parvietojamo streli ( 00:46 sekunde )
tv.delfi.lv...
Publicēts: 24.09.10 22:06
 citēt
andrespey:re kur viens fotografe ar parvietojamo streli ( 00:46 sekunde )
http://tv.delfi.lv/video/iSJFaWxp/

nu normāli :), izrādas arī šitā video izskatas stabili, bildēs tā soso...
Publicēts: 25.09.10 09:47
 citēt
Vislabāk kaifu ķert uz vecā sarūsējošā (ugunsdzēsēju?) torņa, kuri ir lielā skaitā laukos. Tiem trepes gar pašu malu bez jebkādiem drošības papildelementiem un piemetinātas tā kā varēj' kolhozlaikos :)

stāvos ir sapūdējušas koka grīdas, ja vispār vēl palicis kaut kas.

PS: ta ka šajā bildē tālumā
www.rezeknesnovads.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas