forum.gif
Ideja miniplenēram
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ideja miniplenēram
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.10 15:31
 citēt
Vakar tusējoties dzima ideja, par pacēlāja iznomāšanu, tas ir noparkojies kur gribi uzbrauc virs jumtiem un fočē :face-grin:. Uz ātro skatot nomas cenas neredzēju. Jautājums ir par to, ko tad saka mūsu lieliskā likumdošana par šādas tehnikas izmantošanu un mož tādu pasākumu ir ieteicams labāk saskaņot pirmstam?
Vispār būtu kādi interesenti :)?
Publicēts: 24.09.10 15:33
 citēt
piesakos,ticamākais ka 2 personās :super_man:
Publicēts: 24.09.10 15:35 labots
 citēt
a tev bail nebūtu viņā stāvēt? www.garequipment.com... šitādu?
Publicēts: 24.09.10 15:39 labots
 citēt
chiekurs:a tev bail nebūtu viņā stāvēt? www.garequipment.com... šitādu?

vispār man no augstuma ir bail un pat uz tiltiem jūtu mazāko tilta šupošanos, bet who cares, dzīvojam taču tikai vienreiz :D
salīdzinoši man bail vēlvairāk ir no tā, ka pienāktu laiks, ka būtu jāprāto kas būtu ja būtu bijis...
Publicēts: 24.09.10 15:41
 citēt
Pacēlājs māksā baltu naudu , tāds normāls ~25Ls/h + ceļš tur atpakaļ:) Būtībā pacēlājs lētāk par 30-50Ls nekad nesanāk:)
Publicēts: 24.09.10 15:45
 citēt
Lunis:Pacēlājs māksā baltu naudu , tāds normāls ~25Ls/h + ceļš tur atpakaļ:) Būtībā pacēlājs lētāk par 30-50Ls nekad nesanāk:)

Nav tik traki :), tad jau pat divatā normāls romantiskais pasākums :exciting:, vēl galdiņu ar šampi un salūtu.Vairāk interesē, vai ir vietas kur viņu nevar noparkot :D... vai arī kā reaģētu ja kautvai būtu lielā stāvvietā un cilvēki ar fotoaparātiem ņemtos :D.... iespējams piesaistīs daudz uzmanības :D.
Publicēts: 24.09.10 16:00
 citēt
šis bij fočēts no VUGD pacēlāja saullēktā... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 24.09.10 16:06
 citēt
visaugstāk pa lēto ir no šitiem (zigzagi jau neceļ tik nikni)

media.pekkaniska.com...

25Ls. sutka (tiesa šis cipars nepaliek mazāks, ja to paņem uz 3h)

parastam vieglajam astē un vālē kur gribi veselu diennakti - 16m uzrauj augšā - šūpojas vnk nezēlīgi
Publicēts: 24.09.10 16:14
 citēt
Maris:visaugstāk pa lēto ir no šitiem (zigzagi jau neceļ tik nikni)

media.pekkaniska.com...

25Ls. sutka (tiesa šis cipars nepaliek mazāks, ja to paņem uz 3h)

parastam vieglajam astē un vālē kur gribi veselu diennakti - 16m uzrauj augšā - šūpojas vnk nezēlīgi

nē tādā toc man negribētos, man ko stabilāku :D
Publicēts: 24.09.10 16:16 labots
 citēt
Vēl jau ideja, ir tak vairākas nomas mož tur uz vietas kur iznomā ir ok apkārtne, vnk sarunā pa kādu summu un viss.Sanāktu lētāk.Mani vnk interesē kas toč parakstītos uz ko tādu, tad kopīgi varētu plānot, jo ja sāku, tad līdz galam.
Publicēts: 24.09.10 16:27
 citēt
Ar tādiem mazajiem nav ko niekoties, paņem kārtīgu auto celtni kam strēle izbīdās līdz 20 m, piesien fotomīļotāju strēles galā un lai bildē :D
Publicēts: 24.09.10 16:32
 citēt
Oliss:Ar tādiem mazajiem nav ko niekoties, paņem kārtīgu auto celtni kam strēle izbīdās līdz 20 m, piesien fotomīļotāju strēles galā un lai bildē :D

to uztvert kā pieteikumu :exciting:?
Publicēts: 24.09.10 16:34
 citēt
protams :) tikai es tur augšā gan nekarāšos :D
Publicēts: 24.09.10 17:11
 citēt
nu garākais ko atradu ir 29 metri. Šūpojas forši :) Nu jā. Viens bet. un jāskatās lai vēja stiprums nepārsniedz 10m/s. Nomas cena pa dienu ir 140Ls+ vēl drošiības nauda. Pie papildus izdevumiem var rēķināt mašīnu ar āķi un vadītāju ar C kategoriju, jo ar B kategoriju šādu brīnumu villkt nedrīkst. Tātad kopsummā mums sanāk ka vajag gandrīz baigo piķi, lai noīretu tādu teleskopisko brīnumu.

Attēlā redzamais ir 43 metrīgais, bet par cenu jāvienojas ar Ramirent. Bet pa ielu ar tādu nepabrauksi. UN treileri īrēt atkal 25LS/stundā
Publicēts: 24.09.10 17:29
 citēt
Nē man labāk patīk šķērveida un firma cramo vismaz drošibas naudu atgriež uzreiz, nevis 3 dienu laikā...
Otrs ir mož nemaz no tās teritorijas nevajag tikt prom un var kautko sarunāt :P.Jebkurā gadījumā painteresēšos un tad jau redzēs.
Publicēts: 24.09.10 17:45
 citēt
ko tad tu tādu grasies fočēt? :)
Publicēts: 24.09.10 17:50 labots
 citēt
Nu šķērinieks, tāds sūds vien ir 16 metri... Tas nekas nav.... PS... Mēģināšu dabūt vienu dāmīti no UBAK nagos.
Publicēts: 24.09.10 17:59
 citēt
Mr_Wolf:ko tad tu tādu grasies fočēt? :)

Galvenais pacelties virs māju jumtiem, domāju tie paši 16 jau pietiekami.
Publicēts: 24.09.10 17:59
 citēt
Ungus:Nu šķērinieks, tāds sūds vien ir 16 metri... Tas nekas nav.... PS... Mēģināšu dabūt vienu dāmīti no UBAK nagos.

Painteresējies par šo fotonodomu gan :).
Publicēts: 24.09.10 18:43
 citēt
Bebiite:
Mr_Wolf:ko tad tu tādu grasies fočēt? :)

un tālāk? virs kuriem jumtiem? kura pilsētā?
Publicēts: 24.09.10 18:51
 citēt
Mr_Wolf:
Bebiite:

un tālāk? virs kuriem jumtiem? kura pilsētā?

Rīgā, nezvai speciāl tam izbraukšu ārpus. A vieta, personīgi kur es gribētu tos pašus Dienvidu tilta apļus, vai arī uz kuģu ielas.Savādāk vnk jāpēta kur atrodas tāda tehnika, kāds skats apkārt un neatstājot tehnikai teritoriju jāmēģina sarunāt :).
Tā kā šī vēlme jau sen man ir izpildāmo lietu sarakstā, tad nu izdarīšu tā vai tā.
Patīkamāk visādā ziņā protams vienmēr kompānijā.
Publicēts: 24.09.10 18:55
 citēt
Izmantot bez atļaujas tādu nedrīkst. Saskries dažādi dienesti. Centrā un tur kur elektrības vadi, jābūt uzmanīgam.
Bet kopumā labāk ar mājas saimnieku vai apsaimniekotāju saskaņot.
Publicēts: 24.09.10 18:58
 citēt
Andreass:Izmantot bez atļaujas tādu nedrīkst. Saskries dažādi dienesti. Centrā un tur kur elektrības vadi, jābūt uzmanīgam.
Bet kopumā labāk ar mājas saimnieku vai apsaimniekotāju saskaņot.

Ok tnx, tas arī bij viens no faktoriem ko gribēju zināt :)
Publicēts: 24.09.10 18:59
 citēt
jāsaskaņo ar

savādāk, ko tad tur augšā bildēs ...... :bad_smile:
Publicēts: 24.09.10 19:03
 citēt

:D bildēt ganjau atradīsies ko :D...
Publicēts: 24.09.10 19:10
 citēt
:exciting: , es jau neko, tikai kam tās klapatas, ja tikai plezīra, kas šajā gadījumā stipri nosacīts, pēc tas pasākums...., cita lieta, ja tas būtu pasutījums, un bildes finālā nopirktu .....:money:
Publicēts: 24.09.10 19:54
 citēt
bet saskaņot ir elementāri. Iedošu privāti viena cilvēka numuru, kurš strādā kompānijā kas apsaimnieko. Par aliņu vai ko stiprāku noteikti varēs no viņiem dabūt atļauju pie viņu apsaimniekotajām mājām tādus uzlikt ( ja vien netraucēs vadi un satiksei).

Bet citām kompānijām arī var piezvanīt utt. Apsolīt bildi ar viņu apsaimniekoto māju un gan jau piekritīs.
Publicēts: 24.09.10 19:55
 citēt
negatIvs::exciting: , es jau neko, tikai kam tās klapatas, ja tikai plezīra, kas šajā gadījumā stipri nosacīts, pēc tas pasākums...., cita lieta, ja tas būtu pasutījums, un bildes finālā nopirktu .....:money:

arī taisnība, still tas būtu neierasti un citādāk.
Publicēts: 24.09.10 19:57
 citēt
Andreass:bet saskaņot ir elementāri. Iedošu privāti viena cilvēka numuru, kurš strādā kompānijā kas apsaimnieko. Par aliņu vai ko stiprāku noteikti varēs no viņiem dabūt atļauju pie viņu apsaimniekotajām mājām tādus uzlikt ( ja vien netraucēs vadi un satiksei).

Bet citām kompānijām arī var piezvanīt utt. Apsolīt bildi ar viņu apsaimniekoto māju un gan jau piekritīs.

Labs variants, kuģu ielā tur vispār ir ideāla vietiņa pie tās raibās jaunās ēkas, tur tak mašīnu autostāvvieta, domāju attiecīgi skats būtu ok.Bet pirms ko tādu runā, jatiek skaidrība ar tehnikas pasākumu.
Publicēts: 24.09.10 20:06
 citēt
Šodien redzēju leiša fotogrāmatu ar Latvijas skatiem, ko šis taisa no lidmodelīša. Iespaidīgi!!!
Vot par ko varētu padomāt, kā tikai kameru pacelt nevis pašam kur rāpties.
Publicēts: 24.09.10 20:14
 citēt
Vai tieshaam jaadomaa visu tik sarezjgjiiti un tehnikai biistami?
Meteobalons, kamera, taalvadiiba, stabilizeeshanas mehaanisms, bliezjam uz dullo, bik edit, un tad staastam citiem kaa monstraali kruta tika wow shitie skati taisiiti..
Publicēts: 24.09.10 20:17
 citēt
Jonatans:Vai tieshaam jaadomaa visu tik sarezjgjiiti un tehnikai biistami?
Meteobalons, kamera, taalvadiiba, stabilizeeshanas mehaanisms, bliezjam uz dullo, bik edit, un tad staastam citiem kaa monstraali kruta tika wow shitie skati taisiiti..

:D pag a tieši šitādām pasākumam netiek iepirktas lētas kameras, vismaz vienā pamācībā tā bija, nez kāds varētu būt iemesls :bad_smile:?
Publicēts: 24.09.10 20:19 labots
 citēt
Eltons:Šodien redzēju leiša fotogrāmatu ar Latvijas skatiem, ko šis taisa no lidmodelīša. Iespaidīgi!!!

:D iedošu kameru kādam augstāvu mājas logu tīritājam , pateikšu turi a es te lejā pulti nospiedīšu ok :D?A kur paliek adrenalīns?
Publicēts: 24.09.10 20:24
 citēt
Bebiite:
Jonatans:Vai tieshaam jaadomaa visu tik sarezjgjiiti un tehnikai biistami?

:D pag a tieši šitādām pasākumam netiek iepirktas lētas kameras, vismaz vienā pamācībā tā bija, nez kāds varētu būt iemesls :bad_smile:?

Ar leetu kameru buus % tikpat leeta bilde.

Cik es zinu, fotografee deelj bildes, ja gribi kjert adrenaliinu, ej naktii maskachkaa pabildeet, vai aizbrauc uz Bolderaaju, vai ja dienas laikaa ir drosme staigaaties, tad pastaigaa pa chieri - tur cik es eju, katreiz redzeet gadaas kaa aptiira kaadu veikalu, kaadu cilveeku uz ielas. Pirms laikam 2 meeneshiem uz ap 14tiem uz ielas viirieti noduura, taapat vien..
Vai dot vel kaadus ieteikumus adrenaliina kjershanai? :face-kiss:
Publicēts: 24.09.10 20:33
 citēt
Eltons:Šodien redzēju leiša fotogrāmatu ar Latvijas skatiem, ko šis taisa no lidmodelīša. Iespaidīgi!!!

Zinu kādu kungu Rīgā, kam mini zepelins (10m, radii vadams) ar iespeju piestiprinat kameru
Publicēts: 24.09.10 20:39
 citēt
MarisJ:

Zinu kādu kungu Rīgā, kam mini zepelins (10m, radii vadams) ar iespeju piestiprinat kameru

O, jā... es pat Zeppelina k-gu personīgi pazīstu, jau ar visu piestiprināto kameru.
Bet, ja nopietni, interesanta lieta.
Publicēts: 24.09.10 20:42
 citēt
zeppelīnam jābūt ar iespēju piestiprināt Bebiiti, savādāk nebūs adrenalīna ...... :bad_smile:
Publicēts: 24.09.10 20:50
 citēt
Eltons:
MarisJ:

O, jā... es pat Zeppelina k-gu personīgi pazīstu, jau ar visu piestiprināto kameru.
Bet, ja nopietni, interesanta lieta.

Ralfs? :)
Publicēts: 24.09.10 21:18
 citēt
Man pirms kāda laika ir nācies uzbraukt ar augstspriegumu tīklu pacēlāju, veči teica, ka esam 27 m augstumā (~9.stāvs). Minūtes 10-20 neko negribējās, tikai mierīgi elpot... :) Kāda tur fočēšana un statīvu stutēšana... :D Pēc tam kad pieradu, tad jā, palika labāk, varēju arī pastrādāt.
Publicēts: 24.09.10 21:23
 citēt
:) un vēl viena lieta- toreiz vajadzēja atskrūvēt vairākus uzgriežņus, atslēga rokā, sāku skrūvēt. Un tad ienāca prātā- a ja nu nejauši tā atslēga izkrīt no rokām?... Štrunts, ka autiņam jumtā caurums :D, a ko laidīsies lejā un augšā katru reizi, kad kaut kas izkrīt? Ņēmu no kurpes ārā šņores un sēju atslēgu un citus štrumentus pie rokas :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):