forum.gif
vajadzīgs lēts body.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / vajadzīgs lēts body.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.09.16 15:42
 citēt
vajadzīgs lēts body, vēl dzīvs, līdz ~ 70eur. Iespējams ~ 10D-20D.
Publicēts: 19.09.16 15:51
 citēt
EOS vai K?
Publicēts: 19.09.16 16:16 labots
 citēt
arī body
Publicēts: 19.09.16 16:28
 citēt
Paskaties šos
www.ss.lv...

www.ss.lv...

Man pašam ir aizdomīgi svaigs 400D, bet par 90e
Publicēts: 19.09.16 16:37
 citēt
Ja runa ir par EOS, tad 10D tepat blakus, pāris topikus zemāk tirgo.
Publicēts: 19.09.16 21:10
 citēt
Varu pārdot jums 10D body par 50 eiro
Publicēts: 19.09.16 21:23 labots
 citēt
Plānoju dot projām visu atkal iekrāto Canon "ceļojumu komplektu" (1100D ar nelietotu bat.gripu+ Tamron 18-270 VR+ Nissin Di466 zibenis ar trigeriem un vēl šādi tādi piederumi).
Labāk jau būtu atdot kādam censonim visu kopā, bet varētu padomāt arī par atsevišķu variantu- body ar pulti+grip+ 3 aķi ar 2 lādētājiem (90+30+20).
Publicēts: 19.09.16 21:58 labots
 citēt
TesMens:Bet, ja nu pēkšņi gribēsi kļūt par Lauku Ceļotāju?

Kodīsi pirkstos?

Kodīšu šņabi...:face-grin:
Man takš paliek Sony Nex-7 koplekts.
To Canon komplektu biju sapircis ceļojumiem dēļ 18-270 "travelzūma"- Soņai tāds stikls ir pārāk dārgs (550 pret 170 Eur).
Bet nu sezona beigusies un dzīvē ir arīdzan citas prioriātes- 2 sistēmas turēt skapī man pa dārgu...:face-wink:
Publicēts: 19.09.16 22:21
 citēt
Ko liksi tukšajos plauktos?
Publicēts: 19.09.16 22:29
 citēt
Kad pirki 18-270 taču arī biji dzēris?
Publicēts: 19.09.16 22:29 labots
 citēt
VValdis:Ko liksi tukšajos plauktos?

Nu tak tukšās pudeles (pēc šņaba košanas)...:face-grin: :face-grin: :face-grin:

Maris:Kad pirki 18-270 taču arī biji dzēris?

Ak, kā te atkal dažiem niez mēle savu "krāniņu pastaipīt" :face-wink:
Ne jau visi ir tādi "dižmākslinieki", kas bez Zeišu & Co glāzēm nespēj savu ego izrādīt...:face-grin:
Daži bildē vienkārši savām atmiņām; ar to, kas ērtāks un rocībai atbilstošs.
Publicēts: 19.09.16 23:01
 citēt
ja ja ja... nedemagoģē... kur tur ērtums - šausmubise kas bildē kā ziepis (nu par provi tie Sony HX50V vai pēcteči) - tehnika plastmasas alusbamšļa izmērā un kvalitātē - a par to naudu sanāk ērts ziepja superzooms vai 20x gaišāks 35 vai 50mm kompakts objektīvs ar kvalitāti no kuras var kropot ārā "tālos skatus"
Publicēts: 19.09.16 23:02
 citēt

ērtais objektīvs :grimace:
Publicēts: 19.09.16 23:13 labots
 citēt
Maris:ja ja ja... nedemagoģē... kur tur ērtums -"

Kur te demagoģija? Katram savas prioritātes savā situācijā un savs budžets!.

Man personīgi, ceļojumā, piemēram tūristu grupas "skrējiena" steigā pilsētas drūzmā ir svarīgi noķert gan kopskatus, gan attālas detaļas un to nevar (nav laika) izdarīt, objektīvus steigā meklējot un mainot- tieši tam ir domāts plaša diapazona travelzūms un neko citu (dižu) es arī no tāda negaidu. Atbilstoša diapazona kvalitatīvu fiksfokāļu komplekts man nav pa kabatai un arī es netaisos atpūtas ceļojumā pataisīt sevi par nastu nesēju ēzeli...:face-wink:

Ziepja superzūms arī neder, jo patumšās božņīcās utml ar to mazo sensoru bez blicenes nekas jēdzīgs nesanāks. Nesteidzīgai pastaigai ar "mākslas pretenzijām" man ir pietiekami kompakts un kvalitatīvs Sony Nex bezspogulis. Nu bet ar to Mākslu man tā pašvaki iet ...:face-wink:

Māksliniekiem un profesionāļiem ir citas prioritātes un nav ko viņas tik uzstājīgi un arī diezgan augstprātīgi uzspiest citiem.:anger:
Katram savs...:face-wink:

P.S. Ja kas, šajā tēmā cilvēks meklē lētu body, nevis aicina kārtējo reizi mērīties krāniņiem :face-wink:
Publicēts: 19.09.16 23:56 labots
 citēt
Man jāpateicas Mārim par labu reklāmu, beidzot esmu ticis pie kaut kā dikti maza, kas manām vajadzibām lien manu bikšu kabatā..
Esmu reāli pārsteigts par tā veiktspēju..
Braucot tas nenogļučī pat ne tuvu tam ko gļučī spogulene..

img.fotoblog.lv...

PS: Ipaši lasīt Frīdim! :)

šī piedevām ir vēl nelielā kustībā no auto pa logu. Ārā jau krietna krēsla:

img.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.09.16 00:02
 citēt
Friidis: Ziepja superzūms tur neder, jo patumšās božņīcās utml ar to mazo sensoru bez blicenes nekas jēdzīgs nesanāks.

Ja pret Canon 1100 un konkrēto Tamron, tad es nebūtu tik drošs... veikumi ļoti tuvi, bet "ērtums" ne.

Cilvēkam, kurš meklē, ir piedāvājumi.
Publicēts: 20.09.16 00:05
 citēt
talavietis:Man jāpateicas Mārim par labu reklāmu, beidzot esmu ticis pie kaut kā dikti maza, kas manām vajadzibām lien manu bikšu kabatā..

img.fotoblog.lv...

http://img.fotoblog.lv/777/103/900.jpg

exif nav - kas tad tas Tev ir par krupīti? :big_smile:
Publicēts: 20.09.16 00:08
 citēt
Maris:
talavietis:Man jāpateicas Mārim par labu reklāmu, beidzot esmu ticis pie kaut kā dikti maza, kas manām vajadzibām lien manu bikšu kabatā..

img.fotoblog.lv...

exif nav - kas tad tas Tev ir par krupīti? :big_smile:

-------------------
DMC 5 K ar 15mm 1.7
Publicēts: 20.09.16 00:09
 citēt
Frīdi, liecies mierā, ir taču cilvēki, ar kuriem stŗīdoties, arī pats sāksi isskatīties pēc... ē-ē-ē, kā lai to pasaka...
Publicēts: 20.09.16 00:14 labots
 citēt
KolsDee:

img.fotoblog.lv...

Blende, ja kas uz šo konkrēto 1.7

Jā, ar tādām bildēm tiešām jālepojas! Ērtība ir vērtība un atsver visu pārējo. Auto foto radio loto.

---------------------------------

Es uz Luvru sūtīt netaisos, arī naudas pelnīšanai man nevajag, tā kā ceļošanai gan pietiekoši. Baidos, ka tie zviedri, kuri pa ceļmalām arr statīvu bildēdami diez vai sabildēja ar savām spogulenēm daudz labākus saulrietus kā man šis:

img.fotoblog.lv...

Fragma uz šo konkrēto kadru 1.7
Publicēts: 20.09.16 00:25
 citēt
talavietis: DMC 5 K ar 15mm 1.7

Nu vecā blēža Frīža nagos šis būtu šedevru verķis.

Koolam un kolēģim atliek spēle "Es - cilvēks kura viedoklis veido Luvras kolekciju".
Publicēts: 20.09.16 01:09 labots
 citēt
KolsDee:Nu ja, jo kolēģiem, kuri iekarojuši Jelgavas izstāžu namus, loģisks nākamais solis ir Luvra.

tas ar nebūtu nekas pārsteidzošs, pēc tā, ko redzēju Bilbao Gūgenheimā tieši fotolauciņā un lielos formātos. pat balčus nobālētu.

Nu man tā kā Luvra bija vispirms :face-grin: www.fotoblog.lv...

un vēlāk jau vairs nekas nav jāiekaro - viss tā kā bišķi vienalga. Bet tam nekādi nevajadzētu ietekmēt Tavu kaķa svara visau universu interesējošo viedokli par Talavieša daiļradi. Tagad taču Tu saproti kāpēc klipiņi ar kaķiem ir tik iecienīti youtube?
Publicēts: 20.09.16 01:30 labots
 citēt
Došu arī es vienu padomu, kurš autoram nederēs - piekrāt un ņemt EOS 100D+24/2,8 pankoku. Cik tas maksās - a hē viņu zina, es tik sekoju piemēram, kad citi iesaka visu ko, no ziepja, līdz... Esmu pārliecināts, ka būs klāt arī Negatīvs ar savu Noķiju 5110. :face-grin:
Publicēts: 20.09.16 01:37
 citēt
Schneider:Došu arī es vienu padomu, kurš autoram nederēs - piekrāt un ņemt EOS 100D+24/2,8 pankoku. Cik tas maksās - a hē viņu zina, es tik sekoju piemēram, kad citi iesaka visu ko, no ziepja, līdz... Esmu pārliecināts, ka būs klāt arī Negatīvs ar savu Noķiju 5110. :face-grin:

kāpēc + kko? Cilvēks neteica ko knipsēs - teica, ka rumpi vajag... mok liks pie dibena MTO 1000mm un brīnīsies nafig viss kratās.
Publicēts: 20.09.16 01:59
 citēt
Maris: kāpēc + kko? Cilvēks neteica ko knipsēs - teica, ka rumpi vajag...

A kas man par daļu, ko viņš knipsēs, vienkārši šogad atklāju, ka tāds komplekts ir visparocīgākais vazāties pa kalniem, tādēļ voluntāri, bes pamatojumiem, ieteikšu tieši to.
Publicēts: 20.09.16 09:30
 citēt
skart:vajadzīgs lēts body, vēl dzīvs, līdz ~ 70eur. Iespējams ~ 10D-20D.

nikon d80 virs 70e nevajag?
Publicēts: 20.09.16 09:45
 citēt
nē! nikonu nevajag.
Publicēts: 20.09.16 12:32 labots
 citēt
talavietis:
DMC 5 K ar 15mm 1.7

Tālaviet, lūgtum noprecizē- nu nav Panasoniķim tāda DMC 5 modeļa.
Visdrīzāk jau, ka biji domājis GM5 (ir arī GF5, bet tas citos gabarītos) :face-wink:

Šams?

www.dpreview.com...

Laba mantiņa, bet tas pats kreņķis, kā man ar Sony Nex- ar mazo "pankoku" viss brīnišķīgi, bet ar lielāku objektīvu viss kompaktums pagalam.
Publicēts: 20.09.16 16:31
 citēt
Frīdi, tas pats! Par tele protams piekrītu un tomēr, tas nav vairs tas, kas spogulene un 70-200. Ļaudis uzreiz paliek tramīgi, bet ar šamo es bildēju visur un neko, neviens pat aci nemirkšķina, jo neņem nopietni..
Publicēts: 20.09.16 16:32
 citēt
Friidis: Laba mantiņa, bet tas pats kreņķis, kā man ar Sony Nex- ar mazo "pankoku" viss brīnišķīgi, bet ar lielāku objektīvu viss kompaktums pagalam.

Tas jau būtu mazākais - ja uzliek milzīgu, sūdīgu zoomu, tad var bildēt tik dienas vidū plus ļoti slikta attēla kvalitāte.

f1,7/15mm 115g.
f1,7/20mm 87g.
f1,8/45mm 116g.

un ir vēl čupa mazītiņu, traki labas kvalitātes objektīvu - neesmu interesējies cik - man ar diviem pietiek.
Publicēts: 20.09.16 18:05
 citēt
www.dpreview.com...

jāsāk krāt eurocents pie eurocenta, jo cena būšot tomēr lielāka par 70
Publicēts: 20.09.16 19:36
 citēt
Šodien jebajā paņēmu 15/4 Limited. Būs sagrabināta fixu līnija 15-21-24-28-35-50, no kuriem 24, 28 un 50 ir FF, varēšu droši gaidīt brīdi, par kuru Nostradamuss ir sarakstījis pantiņu, ķip, "Gaismas rakstu ķēniņš, kuram vārds no diviem vienādiem burtiem, uz mūžiem gāzīs no troņa savu kroplo jaunāko brāli". :face-grin:
Publicēts: 20.09.16 20:02
 citēt
Friidis:Plānoju dot projām visu atkal iekrāto Canon "ceļojumu komplektu" (1100D ar nelietotu bat.gripu+ Tamron 18-270 VR+ Nissin Di466 zibenis ar trigeriem un vēl šādi tādi piederumi).
Labāk jau būtu atdot kādam censonim visu kopā, bet varētu padomāt arī par atsevišķu variantu- body ar pulti+grip+ 3 aķi ar 2 lādētājiem (90+30+20).

Kā būtu ar komplektu Tamron 18-270 VR un bat.gripu un aķiem? Es pirms brauciena uz Norvēģiju arī meklēju sev travelzūmu.
Publicēts: 20.09.16 20:09
 citēt
Varam sarunāt (sazvanīties).
Sk.PM.
Publicēts: 20.09.16 20:24
 citēt
jēdzīgs ceļojumu komplekts

galvenais, kamera maza, tas nekas, ka aksesuārs liels :bad_smile:
Publicēts: 21.09.16 12:21
 citēt
Es tik nesaprotu, kādēļ tik liela nozīme ir ielikšanai kabatā. Vai tad jūs ceļojumā vazājaties apkārt bez somas? Ziemā vēl saprotu, kad jaka mugurā, bet kādas kabatas vasarā, ja tik šorti un krekliņš?
Publicēts: 21.09.16 13:14 labots
 citēt
Schneider:Es tik nesaprotu, kādēļ tik liela nozīme ir ielikšanai kabatā. Vai tad jūs ceļojumā vazājaties apkārt bez somas? Ziemā vēl saprotu, kad jaka mugurā, bet kādas kabatas vasarā, ja tik šorti un krekliņš?

--------------------
tieši tā, man kamera lien šortu kabatā un tiem kam tās armijas tipa kabatas, tiem pavisam. Vasarā jau protams var staipīt arī mugursomu jeb abās rokās pa lietai, bet kad vajag piemēram maksāt pie saldējuma kioska, nolikt kameru uz letes. Kaklā staipīt arī reizēm nav patīkami, jo zem tās siksnas svīst, rīvē kaklu, netīrumus ieberž utt.
Mani ceļojumi pamatā ir pilsētas un cilvēki apkārt, tie nav kalni ar plašumiem, tā kā cita specifika. Arī ļaudis ik uz soļa, bet ar tādu saujā noslēpjamu kameriņu es netieku pat uztverts nopietni.
Publicēts: 21.09.16 13:32 labots
 citēt
Pilsētā vieglāk, man gan vienmēr līdzi Cullmann Ranger Comfort mugursoma ar lielo ūdens pudeli iekšā, bet, ja paredzētajā virsotnē nav krogu, tad pat ar divām.
talavietis: ...pie saldējuma kioska, nolikt kameru uz letes.

Uz letes nevajag likt, jābildē saldējumu ar apkārtējo ainavu fonā:

Publicēts: 21.09.16 16:58
 citēt
Ceļojumos soma ir pie jostas - tajā ir viens objektīvs, divi aķi un rezerves SD kartes. Kamera prievītē kaklā (šādā komplektācijā 298g. un lenci nejūt vispār)

Vienā rokā viņčiks ar otru var rādīt a pirkstu.
Publicēts: 21.09.16 20:41
 citēt
Maris: Vienā rokā viņčiks...

Galīgi traks - ceļojumos šamurlu dzert! Vienīgais pareizais alkohols tādos gadījumos:

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):