forum.gif
Canon G12
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon G12
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.10 19:20
 citēt
www.boot.lv...
Vai Jums nešķiet iekārojama manta?:face-smile:
Publicēts: 24.09.10 19:24
 citēt
ja godīgi, tad apsolūti nē...:)
Publicēts: 24.09.10 19:28
 citēt
Profesionāli vadības līmeņi un jaudīgs sniegums!Kruta bez gala.Jāprasa terminoloģijas fanam fotto k-gam,jo jaudīgs tur ir viss-gan sensors,gan ISO gan viss pārējais.:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.09.10 19:36
 citēt
Vot bļin!Palasījos tālāk un pavisam apjuku,jo,izrādās ir ISO līmenis,ISO ātrums un ISO diapazons.Nupat ir ziepes!Es piesakos uz iesācēju kursiem,jo ne vella nesajēdzu kas tas hrens pa ISO.:face-crying:
Publicēts: 24.09.10 20:15 labots
 citēt
Nu jā... "izcils 28 mm platleņķa 5x optiskās tālummaiņas objektīvs, kas sniedz iespēju uzņemt plašas ainavas un fotografēšanas laikā pietuvināt tālākus objektus. "
Platleņķa objektīvs, kurš pietuvina tālākus objektus (smailiņš :crazy: )
Publicēts: 24.09.10 20:20 labots
 citēt
Nu, jā... kādreiz šie boot.lv meklēja foto ziņu korespondentu, kurš par Ls5 varētu ziņas cept... acīmredzot, atraduši...
Bet sanāk akkurāt, kā Šveikā jau bija par to ierindnieku Mareku, kurš žurnālam Daba un Putni (tml.) sacerēja jaunas sugas, kā piemēram, riekstrozis...
Publicēts: 24.09.10 21:28
 citēt
Eltons:Nu, jā... kādreiz šie boot.lv meklēja foto ziņu korespondentu, kurš par Ls5 varētu ziņas cept... acīmredzot, atraduši...
Bet sanāk akkurāt, kā Šveikā jau bija par to ierindnieku Mareku, kurš žurnālam Daba un Putni (tml.) sacerēja jaunas sugas, kā piemēram, riekstrozis...

www.ornitofaunistika.com...
Publicēts: 24.09.10 21:29
 citēt
Ieņirdzu :D
Publicēts: 24.09.10 21:33
 citēt
eltoro:

Eltons: kā Šveikā jau bija par to ierindnieku Mareku, kurš žurnālam Daba un Putni (tml.) sacerēja jaunas sugas, kā piemēram, riekstrozis...

jā abi jautri posti :D
Publicēts: 24.09.10 21:35
 citēt
eltoro:www.boot.lv...

nez man kārojamāks liekas Canon S95 ar F/2 lēcu. lētāks un bildes kvalitāte nedomāju ka tik ļoti švakāka būs, katik nav otrādi :)
Publicēts: 25.09.10 14:28
 citēt
Bet man - Canon Canonet QL 19.
Publicēts: 25.09.10 14:33
 citēt
...uz ko paļaujas profesionāli fotogrāfi visā pasaulē...

:face-grin:
Publicēts: 25.09.10 17:09
 citēt
Vot šitā gan ir iekārojama manta!

www.dpreview.com...
Publicēts: 25.09.10 18:45
 citēt
eltoro:Vai Jums nešķiet iekārojama manta?

Ja ne bildītes, tad nebūtu skaidrs par ko raksts - visā garajā tekstā ir lietoti visādi eifēmismi, bet vārds "fotoaparāts" izpaliek. Toties etalonmodelim ir "Īsts Canon objektīvs ar Hybrid IS". Vot tā! Nevis tur kaut kāda ķīnīzeru faļšivka.

Jebkurā gadījumā gribētos ieraudzīt autoru dzīvā dabā un, teiksim, pajautāt ko nozīmē "saderīgs arī ar jauno izvēles objektīva filtru adapteri, kas paplašinās līdz ar objektīvu, izmantojot tālummaiņu".
Publicēts: 25.09.10 19:54
 citēt
A kas?Tu varbūt nezini kas ir izvēles objektīvs?Un nekad neesi redzējis adapteri,kas pats paplašinās un izmanto tālummaiņu?Nu tu esi riktīgs lauķis!:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.09.10 21:12
 citēt
viecha:A kas?Tu varbūt nezini kas ir izvēles objektīvs?Un nekad neesi redzējis adapteri,kas pats paplašinās un izmanto tālummaiņu?Nu tu esi riktīgs lauķis!:face-grin::face-grin::face-grin:

Tas aiz vecuma. Tāpat kā nevaru noskriet mazbērnus, tā netieku līdz jaunatnes domu gājienam. :-(
Publicēts: 25.09.10 21:18
 citēt
lukass:
Eltons:Nu, jā... kādreiz šie boot.lv meklēja foto ziņu korespondentu, kurš par Ls5 varētu ziņas cept... acīmredzot, atraduši...

http://www.ornitofaunistika.com/lvp/lvp_nuccar.htm
Skat .tur bikk zemāk,ir laimējies šito Šveika brīnumputnu pat sabildēt! :haha:
Publicēts: 26.09.10 00:30
 citēt
ja kāds no mazajiem ir iekārojams tad tikai šis:
www.dpreview.com...
Ja man tāds būtu es viņu pakārtu kaklā un pliks apkārt staigātu lai visi pamana!
Publicēts: 26.09.10 00:57
 citēt
pamana Tavu mazo??? :D
Publicēts: 26.09.10 00:58
 citēt
perveļi... :anger:
Publicēts: 26.09.10 11:37 labots
 citēt
60uz5komats6:Vot šitā gan ir iekārojama manta!

http://www.dpreview.com/news/1009/10091910fujifilmx100.asp

Saprotu sapni par FF Leiku. Izņemot par cenu - tur sanāk tieši 7 (septiņi) Fuji X100. Reāli ikdienas līdznēsāšanai (ar APS-C) neko līdzvērtīgu nemana. Ilgstoši (75-87 gados) lietoju filmenieku Oly Limited1 ar identisku stiklu, vēlākais Canon G7 nebija ne tuvu (mazā matrica). Jāgaida pirmie lietotāju testi.
Publicēts: 26.09.10 14:03 labots
 citēt
Jonatans:pamana Tavu mazo??? :D

nu kāds ir ar tādu jādzīvo! :face-crying:
reku pat meitene pirmajā komentārā izteikusies, tā teikt novērtējusi fotogrāfiju!
www.fotoblog.lv...
!
Publicēts: 26.09.10 19:33
 citēt
kasparsf:ja kāds no mazajiem ir iekārojams tad tikai šis:
www.dpreview.com...
Ja man tāds būtu es viņu pakārtu kaklā un pliks apkārt staigātu lai visi pamana!

Tā jau ir, jo ceņņiks tāds ka tiešām v';elāk plikam jāstaigā:) Bet kumosiņš gardu gardais:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):