forum.gif
Ar vienu kāju kapā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ar vienu kāju kapā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.16 21:36
 citēt
GunarsII:
BabaRam:auns: "Es tik domāju, ka jebkuram pakalpojumu sniedzējam vajadzētu ņemt vērā iespējamo klientu viedoklis un prasības"
Naivais auns, pakalpojumu sniedzējam vajadzīgi naivie, apmuļķojamie.

Naivais BabaRam, apmuļķot var tikai vienreiz. Ilgtspējīgam biznesam vajadzīgi apmierināti klienti jeb partneri, citādi nākamo darījumu nebūs.

Naivais Gunārs. Katru klientu var vazāt aiz deguna gadiem ilgi, galvenais lai šamie nesatiekas vienviet. To pierāda bizness, to pierāda valsts un politika.
Publicēts: 28.09.16 21:45
 citēt
Nevella, par valsti un politiku piekrītu, par lielo biznesu - tikai monopolistu sakarā, bet fotogrāfs ar tādu pieeju aizies pa burbuli ļoti ātri, pats vienu otru tādu pazīstu.
Publicēts: 28.09.16 21:56
 citēt
GunarsII:
BabaRam:auns: "Es tik domāju, ka jebkuram pakalpojumu sniedzējam vajadzētu ņemt vērā iespējamo klientu viedoklis un prasības"
Naivais auns, pakalpojumu sniedzējam vajadzīgi naivie, apmuļķojamie.

Naivais BabaRam, apmuļķot var tikai vienreiz. Ilgtspējīgam biznesam vajadzīgi apmierināti klienti jeb partneri, citādi nākamo darījumu nebūs.

---------------------
Ja es paskatos man zināmo jomu rietumu biznesā, tad te ir galvenais, vecas un stabilas attiecības un nereti jaunais pat netiek pār slieksni, kaut piedāvās kaut ko lētāk. Jocīgi, šķistu kapitālisms, bet ne vella, te ļoti svarīgi ilgtermiņā un noturēt godīgi savu vārdu. Mūsējie bieži nesaprot, ka lai ieietu biznesā, vajag vispirms personīgi sadraudzēties, ļaut sevi iepazīt no labākās puses un tikai tad nāk nākošais solis- peļņa.
Kādreiz gadus 20+ atpakaļ, biju lielai vācu firmai par uzticības personu/tulku Vidzemes zonā un bieži nācās skaidrot mūsējiem, ka neviens labāko pasūtījumu nekur citam nenoņems, lai atdotu svešam vēl nepārbaudītam. Nācās ilgi skaidrot un tomēr palika neieskaidrots, ka jāsāk ar mazumiņu. Arī tagad redzu, ka ir vecie sadarbības partneri uzņēmumiem, kuri strādā pavisam ar citām samaksām, ne velti rietumos par saņemto summu pat strādnieki vienas firmas ietvaros savā starpā nerunā...
Publicēts: 29.09.16 09:47
 citēt
Schneider:Nevella, par valsti un politiku piekrītu, par lielo biznesu - tikai monopolistu sakarā, bet fotogrāfs ar tādu pieeju aizies pa burbuli ļoti ātri, pats vienu otru tādu pazīstu.

Kopš kura laika Tu esi kļuvis par objektivitātes kritēriju?;-0
Publicēts: 29.09.16 11:23
 citēt
Citagaisma:
GunarsII: Naivais BabaRam, apmuļķot var tikai vienreiz. Ilgtspējīgam biznesam vajadzīgi apmierināti klienti jeb partneri, citādi nākamo darījumu nebūs.

Naivais Gunārs. Katru klientu var vazāt aiz deguna gadiem ilgi, galvenais lai šamie nesatiekas vienviet. To pierāda bizness, to pierāda valsts un politika.

...izklausās,ka Citagaisma ir tāls no biznesa un strādā algotu darbu
Publicēts: 29.09.16 11:27
 citēt
Tieši tā, Tālaviet, un man prieks, ka arī Latvjā šie tikumi nostiprinās. Gan jau arī BabaRams un Citagaisma sāks strādāt savādāk.
Publicēts: 29.09.16 11:31
 citēt
GunarsII:Tieši tā, Tālaviet, un man prieks, ka arī Latvjā šie tikumi nostiprinās. Gan jau arī BabaRams un Citagaisma sāks strādāt savādāk.

Pārbaudīts,nesāks.Tikai paaudžu maiņa ko var izmainīt.Diemžēl.
Publicēts: 29.09.16 13:11 labots
 citēt
Jolan:
Citagaisma:

...izklausās,ka Citagaisma ir tāls no biznesa un strādā algotu darbu

Izklausās, ka Citagaisma ir pieredzējušāks par Tevi.:-)
Bet vienā ziņā Tev ir taisnība, neesmu es ne manageris ne businesmenis, un ceru ka nekad tāds arī nebūšu. Es strādāju pats ar savām rociņām, galvu un sirdi.:-)
Publicēts: 29.09.16 13:14
 citēt
GunarsII:Tieši tā, Tālaviet, un man prieks, ka arī Latvjā šie tikumi nostiprinās. Gan jau arī BabaRams un Citagaisma sāks strādāt savādāk.

Kāpēc mas strādāt savādāk?:-0 Amatnieks, un es esmu amatnieks, ir viens no retajiem ekonomiskajiem subjektiem, kuri nekādā mērcē nevar krāpt patērētājus, jo vienmēr ir pēdējiem pieejams. Savukār business pa lielam ar krāpšanu vien nodarbojas, piem., Volksvāģis un citi dīzeļu ražotāji, Sadales tīkli, utt.
Publicēts: 29.09.16 15:37
 citēt
Pareizi, nah tos Sadales tīklus, amatnieki nopīs klūgu spainīšus, paši elektrību sanesīsim.
Publicēts: 29.09.16 17:02 labots
 citēt
versatile:Pareizi, nah tos Sadales tīklus, amatnieki nopīs klūgu spainīšus, paši elektrību sanesīsim.

Sadales tīklu vispār vajadzētu kā Ziemas pili ieņemt - no 1.augusta pacēla tarifu S8 par atļauto slodzi no 5,12 uz 19,56 par 1 kw gadā. Normāli, ne - vienā dienā pakalpojuma cena pieauga 3,8 reizes. It kā jau reklamējas, ka vienlaikus samazināja maksu par pārvadi, bet tas samazinājums ir smieklīgs. Dzīvē tas ir ar monopolista tiesībām papildus jau esošajai maksai izvilkt no katra mazā ražotāja, kam vidējā sprieguma pieslēgums, vēl plus līdz 10000 gadā. Par neko. Un nav pat kam pasūdzēties.

Starp citu ar šodienu visi uzņēmēji būs zem lupas, kā Staļina režīmā - šodien pieņēma normu, ka sodīs grāmatvežus ar milzīgiem naudas sodiem, ja tie nestučīs par saviem priekšniekiem.
www.delfi.lv...
Publicēts: 29.09.16 17:12
 citēt
Citagaisma:
Schneider:Nevella, par valsti un politiku piekrītu, par lielo biznesu - tikai monopolistu sakarā, bet fotogrāfs ar tādu pieeju aizies pa burbuli ļoti ātri, pats vienu otru tādu pazīstu.

Kopš kura laika Tu esi kļuvis par objektivitātes kritēriju?;-0

Kādā sakarībā to vispār uzrakstīji? Valsts mūs vazā aiz deguna, tas redzams visiem, visi monopolisti ar saviem, no pirksta izzīstajiem tarifiem, tieši tāpat. Cilvēku, kuram bija pieņemts sarunāt par darbu vienu samaksu, bet rēķinu piestādīt par divreiz lielāku, ar ģeniālu argumentu "Jūs esat valsts iestāde, varat atļauties maksāt", arī zinu. Tagad staigā apkārt žēlodamies, ka viņa pakalpojumi nevienam nav vajadzīgi, visapkārt kristālskaidram cilvēkam viens ļaunums.
Publicēts: 01.10.16 20:26
 citēt
Heiders un telefons izraus no kapa pat mironi

Publicēts: 02.10.16 00:46
 citēt
Un ceļ pašabziņu un ļauj cilvēkam ispausties kā īsti radošai personībai. (Īsti gan nesapratu, ko te iemuldēju, bet skan varen gudri)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):