Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels .Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz .
ja iet gar Daugavu, tad būs daudz interesantāk. Tur dažreiz zvejnieku laivas var manīt, suņus sastapt. Dārziņos pabildēties utt. Pa ceļu nekas sevišķs. Ja nu vienīgi Rāmavā jaunajā viesnīcā ir ļoti skaists luksusa numuriņš, tur glamūra bildes var bildēt.
bet jā, pastaiga nopietna padomā, cerams, ka bildes būs.
Andreass:ja iet gar Daugavu, tad būs daudz interesantāk. Tur dažreiz zvejnieku laivas var manīt, suņus sastapt. Dārziņos pabildēties utt. Pa ceļu nekas sevišķs. Ja nu vienīgi Rāmavā jaunajā viesnīcā ir ļoti skaists luksusa numuriņš, tur glamūra bildes var bildēt.
bet jā, pastaiga nopietna padomā, cerams, ka bildes būs.
Vasarā jau izstaigāju zinu 3 vietas, kur būtu smuki, pie rudenīgiem priekšnosacījumiem. Tur zirgus arī var sastapt brīvvaļā, bet citreiz pie mājas ar saimniecēm .Nu otrspus Daugavai arī jāaiziet, pa ceļam ir mīlīgs tiltiņš, interesē kā tur tagad izskatas.
Vēlāk ielikšu reportu, ko šodien sadarījām(es un family).. tā ir, ka neviens laicīgi nepiesakas, vai piesakas un nedod ziņu, tad netiek līdz :P.Plāni bik mainījās un devāmies uz balto kāpu un Engures ez, uzskāpu putnu vērošanas tornī, līdz tam bridu pa dubļiem līdz pusceļgalam plikām kājām ... vīrs no tādas jautrības atteicās .
Bebiite:Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels .Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz .
Bebiite:Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels .Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz .
Meklējat čaļus, cik saprotu?
ui, cik vecu topiks pacelts, vispar jau ka tik ir gaajeeji, labs noskanjojums utt.