forum.gif
7diena...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 7diena...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.09.10 00:20
 citēt
Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels :).Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz :face-smile:.
Publicēts: 25.09.10 03:42
 citēt
ja iet gar Daugavu, tad būs daudz interesantāk. Tur dažreiz zvejnieku laivas var manīt, suņus sastapt. Dārziņos pabildēties utt. Pa ceļu nekas sevišķs.
Ja nu vienīgi Rāmavā jaunajā viesnīcā ir ļoti skaists luksusa numuriņš, tur glamūra bildes var bildēt.

bet jā, pastaiga nopietna padomā, cerams, ka bildes būs.
Publicēts: 25.09.10 15:05
 citēt
Andreass:ja iet gar Daugavu, tad būs daudz interesantāk. Tur dažreiz zvejnieku laivas var manīt, suņus sastapt. Dārziņos pabildēties utt. Pa ceļu nekas sevišķs.
Ja nu vienīgi Rāmavā jaunajā viesnīcā ir ļoti skaists luksusa numuriņš, tur glamūra bildes var bildēt.

bet jā, pastaiga nopietna padomā, cerams, ka bildes būs.

Vasarā jau izstaigāju zinu 3 vietas, kur būtu smuki, pie rudenīgiem priekšnosacījumiem. Tur zirgus arī var sastapt brīvvaļā, bet citreiz pie mājas ar saimniecēm :).Nu otrspus Daugavai arī jāaiziet, pa ceļam ir mīlīgs tiltiņš, interesē kā tur tagad izskatas.
Publicēts: 25.09.10 15:24
 citēt
kur tas ir ?
es šonakt ar velo uz mangaļsalu nevienam nevajadzīgu artu taisīt :D
Publicēts: 25.09.10 15:50
 citēt
nez, es laikam papusdienosu un maucu arā bildēt ;)
Publicēts: 25.09.10 16:42
 citēt
Jaa, ar velo vareetu kurp aizmaukt.. :)
Publicēts: 25.09.10 19:43
 citēt
nu velo man laukos paslaik ar auto no siguldas.
Publicēts: 25.09.10 20:16
 citēt
Auto nav interesanti.. :(
Publicēts: 25.09.10 20:52
 citēt
tēmas aprakstā ir pastaiga. Cik noprotu tad viss ar kājām. Kādi velo un auto?
Publicēts: 25.09.10 20:53
 citēt
Tad jau ar sk8tu arii nevarees?? :(
Publicēts: 25.09.10 21:52
 citēt
Andreass:tēmas aprakstā ir pastaiga. Cik noprotu tad viss ar kājām. Kādi velo un auto?

nju ja ar kaajaam :D, tik uzdrukaaju ko ta dariiju es paarvietojos vai ar auto vai ar kaajaam :P.
Publicēts: 25.09.10 21:58
 citēt
nu ko,rīt uz ralliju,ja? :face-grin:
Publicēts: 26.09.10 00:07
 citēt
shvaboc:nu ko,rīt uz ralliju,ja? :face-grin:

:face-grin:
Publicēts: 26.09.10 00:51
 citēt
kartes pabeigtas kārtot,skaidrāka kombinācija gan nekļuva...
Publicēts: 26.09.10 03:13
 citēt
velo foršāks :face-smile:
Publicēts: 26.09.10 10:41
 citēt
Tikšanās vieta un laiks? Moš piebiedrošos :)
Publicēts: 26.09.10 23:00
 citēt
Vēlāk ielikšu reportu, ko šodien sadarījām(es un family).. tā ir, ka neviens laicīgi nepiesakas, vai piesakas un nedod ziņu, tad netiek līdz :P.Plāni bik mainījās un devāmies uz balto kāpu un Engures ez, uzskāpu putnu vērošanas tornī, līdz tam bridu pa dubļiem līdz pusceļgalam plikām kājām :D... vīrs no tādas jautrības atteicās :D.
Publicēts: 31.10.10 10:33
 citēt
Bebiite:Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels :).Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz :face-smile:.

Meklējat čaļus, cik saprotu?
Publicēts: 31.10.10 22:18
 citēt
135L:
Bebiite:Tātad svētdien garā pastaiga pāri Dienvidu tiltam uz Katlakalna pusi.Līdz ar mani vēl viena gājēja jau ir, tik konkrēts laiks vēl nav norunāts, drīzāk pēcpusdienā.Gabals ko iet nav mazs, bet nav arī liels :).Kam nav nekas cits paredzēts mierīgi nāciet tipināt līdz :face-smile:.

Meklējat čaļus, cik saprotu?

ui, cik vecu topiks pacelts, vispar jau ka tik ir gaajeeji, labs noskanjojums utt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):