forum.gif
Nepieciešams Kāzu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nepieciešams Kāzu fotogrāfs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.16 11:34
 citēt
Labdien,
Uz 22.07.2017 draugam tiek meklēts kāzu fotogrāfs par saprātīgiem cipariem. Kāzu norises vieta būs Mālpils novadā. No Rīgas līdz viesu namam attālums ~50km. Savus piedāvājumus varat iesūtīt e-pastā => screeni@inbox.lv vai arī rakstīt šeit.

Piedāvājumos interesējošās lietas ir:
1) Cena
2) kāzu bilžu portfolio/saite uz bildēm
3) Cik bildes paredzēts nodot jaunajam pārim (apstrādātas/neasptrādāts/kopā)
4) Info par lietojamo tehniku ar nebūtu slikti.
Publicēts: 05.10.16 13:13
 citēt
Ja pēc izvērtēta otrā punktā fotogrāfs joprojām ir aktuāls, tad ko mainīs tehnikas saraksts?
Publicēts: 05.10.16 13:18 labots
 citēt
alchsh:
ko mainīs tehnikas saraksts?

Argumentāciju prasītās cenas nokaulēšanai...:face-grin:
Publicēts: 05.10.16 13:38
 citēt
Tam, kurš centīsies vērtēt meistara darbarīkus, es ieteiktu darīt to darbu pašam.
Publicēts: 05.10.16 14:01 labots
 citēt
Kā tur bija?
"...jums garšīgas pankūkas sanāk!
-jā, man ir dikti laba panna.."...:face-grin:
Publicēts: 05.10.16 14:42
 citēt
Friidis:Kā tur bija?
"...jums garšīgas pankūkas sanāk!
-jā, man ir dikti laba panna.."...:face-grin:

Un ar jauno X25 Fiskars cirvi šķeltā pagale dod vairāk siltuma, nekā ar veco, kalto.
Publicēts: 05.10.16 15:07
 citēt
alchsh:Ja pēc izvērtēta otrā punktā fotogrāfs joprojām ir aktuāls, tad ko mainīs tehnikas saraksts?

Tas neko nemainīs. Interese ir tīri formāla.
Publicēts: 05.10.16 15:20
 citēt
Manu tehniku LV reti kurš spēj samaksāt , a tie kuri spēji man reti kuram ir vēlme bildēt :D :D
Publicēts: 05.10.16 15:22
 citēt
Tad droši var teikt, ka bildē ar Smenu uz Tasma ražojuma Foto-65?
Publicēts: 05.10.16 15:23
 citēt
AivarsL:
alchsh:Ja pēc izvērtēta otrā punktā fotogrāfs joprojām ir aktuāls, tad ko mainīs tehnikas saraksts?

Tas neko nemainīs. Interese ir tīri formāla.

Ja sāk vērtēšanu ar cenu, tad nekāds labais bildētājs nav vajadzīgs.
p.s. Mans ieteikums - aizej uz LKFA mājas lapu, palasies precos.lv atsauksmes, un ja nu nekas neder, tad meklē te.
Publicēts: 05.10.16 15:25
 citēt
Citagaisma: ...aizej uz LKFA mājas lapu, palasies precos.lv atsauksmes...

Un vēl - pilns esess ar kāzu fotogrāfu piedāvājumiem.
Publicēts: 05.10.16 16:32
 citēt
Vnk cilvēkam interesē cik kas maksā, lai var visu saplānot kā arī būtu jāsaprot cik aizņemti fotogrāfi ir jo Jūlijs/Augusts visiem kāzu fotogrāfiem ir ražas laiks :)
Publicēts: 05.10.16 16:35
 citēt
AivarsL:Vnk cilvēkam interesē cik kas maksā, lai var visu saplānot kā arī būtu jāsaprot cik aizņemti fotogrāfi ir jo Jūlijs/Augusts visiem kāzu fotogrāfiem ir ražas laiks :)

ļoti labs un nesens čatiņš par šo tēmu - www.precos.lv...
Publicēts: 05.10.16 16:48 labots
 citēt
es pēc tā, ka reiz baznīcā iekāpu tējas svecītē, kura bija nolikta uz grīdas, vairs nebildēju, jo skatos lūriķī ar otru aci un apkārt neko neredzu :D
Publicēts: 05.10.16 18:01 labots
 citēt
A kur tā radusies baznīcā, tējas svecītes parasti tiek izliktas kaukur viesu mājas ezera krastā mičošanas laikā, otru porciju svecīšu tur visi apkārtstāvošie, dziedot "Līgodama upe nesa".
Publicēts: 06.10.16 16:25
 citēt
Labāk būtu nevis svecītes skaitījuši, bet gājuši pieteikties riktīgā fotogrāfera cienīgā darbā uz BFS.
Man atnāca šāds gandrīz personīgs uzaicinājums uz E-pastu, bet jūtu, ka esu tik svarīgai misijai pa vecu un dumju...:face-grin:

"Uzmanību! Meklējam Pro Pārdevēju!

Ja fotogrāfija Tev ir lieta, kas interesē un fascinē, ja vēlies būt foto pasaules jaunumu epicentrā un ik dienu komunicēt ar interesantiem cilvēkiem un, ja jūti, ka vēlies palīdzēt viņiem izdarīt pareizās izvēles tehnikas jautājumos, mēs meklējam Tevi, Pro Pārdevēju. Vēl labāk, ja pratīsi to izdarīt vairākās valodās.

Kameras izjaukt neliksim. Taču sagaidām, ka Tava nerimstošā interese, plašās zināšanas un dabiskā iniciatīva saskan ar mūsu mērķi sniegt izcilu servisu. Ticam, ka spēsi pielietot savu pieredzi fotogrāfijas pasaulē, lai atrastu risinājumus gan statīva skrūves, gan studijas sistēmas formātā. Neuztraucies, ja nezini visu, svarīga ir vēlme apgūt nezināmo.

Mēs rūpēsimies par aizraujošu pilna laika darbu iedvesmojošā Rīgas apkaimē, kā arī iespēju augt, mācīties un saņemt bonusus par padarīto. Vienu atklāsim jau tagad - mūsu klientu uzslavas sasniegs Tevi pirmo :)

Gaidīsim īsu aprakstu par Tevi darbs@bfs.lv līdz 14. oktobrim. Tiekamies Brieža ielā!"
Publicēts: 06.10.16 16:42
 citēt
Ess i beikc un šī guļ nātrās!

Un kādēļ uz šo fascinējošo komunikācijas formāta bonusu robu nestāv rinda no Brieža ielas līdz pašai Piedrujai???!!! :amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 06.10.16 18:47
 citēt
TesMens:Vajadzētu tulkot to visu saprotamā valodā- ja vairs nespēj pavilkt ar fotografēšanu, nāc, iesmērē pircējiem neejošu preci, izdomājot, kāpēc tieši tāda viņam vajadzīga, novēršot uzmanību no būtības, kustinot visādus statīvus un studiju sistēmas. ja klients pēc iepirkšanās būs neapmierināts, jo nopircis kaut ko sev nevajadzīgu, viņa paļas sasniegs tevi pirmo, un nedodies, ja par to uzzinās priekšniecība!

interesantie cilvēki- mākslinieki, kuriem vēl neviens verķis nav gana labs.
Vairākās valodās... ir tāda, kurā vajadzīgs tik viens vārds, lai visu pateiktu.

mosties, pastāvēt ilgtermiņā var tikai tāds kantoris, kas klientam ieteiks vajadzīgo risinājumu pa jēdzīgu ciparu.
Publicēts: 07.10.16 14:20
 citēt
AivarsL:Labdien,
Uz 22.07.2017 draugam tiek meklēts kāzu fotogrāfs par saprātīgiem cipariem. Kāzu norises vieta būs Mālpils novadā. No Rīgas līdz viesu namam attālums ~50km. Savus piedāvājumus varat iesūtīt e-pastā => screeni@inbox.lv vai arī rakstīt šeit.

Piedāvājumos interesējošās lietas ir:
1) Cena
2) kāzu bilžu portfolio/saite uz bildēm
3) Cik bildes paredzēts nodot jaunajam pārim (apstrādātas/neasptrādāts/kopā)
4) Info par lietojamo tehniku ar nebūtu slikti.

Pie fotogrāfa izvēles noteikti prasi, lai parāda kādas divas kāzas no A līdz Z, jo pēc portfolio vadoties var smagi iegrābties. Ļoti bieži arī krutajiem fotogrāfiem bilžu apstrāde stipri klibo, vai pat vispār nav. Daži pat nav mācējuši sanumurēt.
Ikdienā pie fotogrāfiju drukāšanas to redzu bieži.
Publicēts: 22.10.16 13:44
 citēt
Ko jūs sajēdzat, vo, kā jāfotografē pareizās kāzas:
www.delfi.lv...
www.delfi.lv...
kaifolog.ru...
pulson.ru...
Publicēts: 24.10.16 15:44
 citēt
Mācībfilma ļautiņiem, kas meklē savām kāzām fotogrāfu :)

www.facebook.com...
Publicēts: 24.10.16 17:08
 citēt
traktors:Mācībfilma ļautiņiem, kas meklē savām kāzām fotogrāfu :)

https://www.facebook.com/slfweddings/videos/1394356480609458/

Tik dramatiski man vēl nav gājis, pāris telefonfotogrāfi/filmētāji un radinieks, kuram ir labs fotoaparāts ir bijuši, visi kopā gan nē :D
Publicēts: 24.10.16 20:57
 citēt
Aivis Klūga sabildēs

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):