forum.gif
Iesakiet statīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Iesakiet statīvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.16 08:54
 citēt
Labdien,

Principā fočēju es tikai dažas reizes gadā un izmantoju filmiņu vidēja formātā fotoaparātu mamiya m645.

1. Fotoaparāts ir diezgan smags (nosvēris neesmu, bet avoti internetā saka, ka ir1.6 kg ar objektīvu).
2. Man budžets ir maks. 50 EUR par lietotu, ņemot vērā, cik bieži es viņu izmantošu.

Paldies!
Publicēts: 12.10.16 09:08
 citēt
Par tādu cipari kaukāds Kulmanis varētu sanākt.
Publicēts: 12.10.16 09:08
 citēt
Nu ja jau lietotu gribi un pāris reizes gadā izmanto, tad jau nav baigā jēga nevienam neko ieteikt. Ņem pirmo, kas ir budžetā un spēj svaru noturēt (1.6kg neliekas pārāk daudz).
Publicēts: 12.10.16 09:15
 citēt
andrisp:Nu ja jau lietotu gribi un pāris reizes gadā izmanto, tad jau nav baigā jēga nevienam neko ieteikt. Ņem pirmo, kas ir budžetā un spēj svaru noturēt (1.6kg neliekas pārāk daudz).

es biju izbrīnīts uzzinot svaru, kaklam liekas, ka viņš ir smagāks)
Publicēts: 12.10.16 09:17
 citēt
Ja visu dienu kaklā nonēsā, tie 1,6 kg sāk likties par dzirnakmeni. Statīvs nav tik jūtīgs pret kakla nogurumu.
Publicēts: 12.10.16 10:40
 citēt
Par tādu ciparu nekas prātīgs nesanāks. Statīva aprakstā raksta cik kilogramus tas tur, tad lūk tam nav pilnīgi nekāda sakara ar realitāti, vajag vismaz 2x lielāku ciparu nekā tava tehnika sver. Statīvs ir tā manta kas dabā jāredz pirms pirkšanas, jaunnedēļ tak Ķīpsalā fotošovs būšot, statīvi noteikti kaudzēm būs apskatami, ņem kameru un ej pielaikot. Nū vēl var aizkāpt uz Argusu Ūnijas ielā, šie kādreiz tirgoja nedārgus ~manfrotto klonus kas bija no metāla gatavoti, katrā gadijumā rokas nost no sūdim kas no plastmasas un ar plastmasas galvām, bet par nosaukto budžetu švaki būs.
Publicēts: 12.10.16 10:54
 citēt
Man ir Cullmann Magnesit 525 ar kravnesību 6 kg, dajepkuru kameru ar gripu un 70-200/2,8 tur droši, bet maksāja 65 Ls bez galvas, bet ar Manfrotto 486RC2 - 100 Ls (140 EUR).
Domātu, ka jāiet uz veikalu, jāusskrūvē galā visiem, kuri iekļaujas budžetā, jāpakustina un jāizlemj, nav taču zināmi to pāris reižu gadā apstākļi, varbūt tiek lietots Ģimalaju virsotnēs -20 termometratūrā un 40 m/s vējā.
Publicēts: 12.10.16 12:22 labots
 citēt
Nu reku Argusā par apaļām 50 eirām: www.argus.lv... Man ir kaukāds šitāds no Argusa un amatierim paretai lietošanai pietiekami kaulains un viegls līdzstaipīšanai.
Publicēts: 12.10.16 15:40
 citēt
Paldies par ieteikumiem!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):