forum.gif
Principā viss skaidrs. Var dzēst.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Principā viss skaidrs. Var dzēst.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.16 13:22 labots
 citēt
Sveiki,
Vai būtu interese par šito dampi pa 650 eur?
Pirkts Februāri 2016. 1a internet veikalā.
Darbošanās ilgums ekvivalents kādām 3 filmām, tagad stāv plauktā. Kā jauns.
Bija nepieciešams skiču pārnešanai uz lielāka formāta. Izdevās. Bet ļoti reti lietots.

Vai, ja iespējams, gribēju samainīt pret lietotu objektīvu Canon 70-200mm f4 IS

Šai Refrencei informatīvs raksturs.
www.1a.lv...
Publicēts: 17.10.16 13:40
 citēt
Projektors labs, bet pats saproti ....
www.salidzini.lv...
Publicēts: 17.10.16 14:00
 citēt
NIN:Projektors labs, bet pats saproti ....
https://www.salidzini.lv/search.php?q=BENQ+W1070+FULLHD+3D+1920x1080p+2000ANSI

Nu nē, paldies, skaidrs ka no tiem kantoriem ne es, ne tu, nekad neko nepirktu. Bet protams viņi dempingo gan.

TesMens:www.trustedreviews.com...

Domas tādas,ka skiču palielināšanai varēji izmantot ko lētāku ar dziļākiem melnajiem.
projektors man derētu, arī visādām līdzīgām aktivitātēm, bet šī cena priekš paspēlēšanās nebūs īstā. Savukārt, ja tas vajadzīgs darbam, tad laikam pirktu pilnīgi jaunu.

Paldies, iekritu kārdināšanā tikt no viņa vaļā par labu 70-200 f4 IS. Ja ne visa, tad Vismaz kāda dala no cipara iespējams uzlasīsies.

Vispār pie 600 varētu palikt. Tūlīt jāpiebilst ka šis ir izlūk-gājiens. Eh, Paturēšu projektoru ar lielāko prieku, jo bildes pārnešanas process patiešām ir ātrs un efektīgs. Nav jau tā ka šis paliks bez darba.
Publicēts: 17.10.16 16:21 labots
 citēt
Nu nē, paldies, skaidrs ka no tiem kantoriem ne es, ne tu, nekad neko nepirktu. Bet protams viņi dempingo gan.

Kāpēc maksāt vairāk par tieši to pašu preci , kuru viņi iepērk no tieši viena un tā paša piegādātāja?

Man neliekas īpaši loģiski , ka uzticamāk ir pirkt no cilvēka no rokas lietotu aparātu dārgāk, nekā jaunu ko anywaykāda internetveikala, tikai tāpēc, ka viņš pats ir pircis dārgāk 1a :)

Vienīgā starpība - lētajos būs jāgaida 1-2nedēļas..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):