forum.gif
Meklēju ielūgumus uz Riga photo show.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju ielūgumus uz Riga photo show.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.16 14:06 labots
 citēt
Varbūt kādam ir kāds lieks?
Publicēts: 21.10.16 14:38
 citēt
Pareizi adbildi uz Bez Tabu jautājumu un dabūsi pilnīgi godīgā ceļā. :face-wink:
Publicēts: 21.10.16 17:08
 citēt
izavk:Varbūt kādam ir kāds lieks?

Vai tad visas biļetes jau izpārdotas?
Publicēts: 21.10.16 17:58
 citēt
...
RaitisSF:
izavk:Varbūt kādam ir kāds lieks?

Vai tad visas biļetes jau izpārdotas?

...dažiem jāņem līzingā 3EUR :anger:
Publicēts: 21.10.16 18:03
 citēt
Jolan:...dažiem jāņem līzingā 3EUR :anger:

Pie tam - no ātro kredītu firmas, kura pēc tam aizdzīs uz Angliju pie fermu žogu ierīkošanas atpelnīt procentu parādus.
Publicēts: 21.10.16 20:02
 citēt
Kauna nav? FF kanonam/nikonam čungurs ir, bet piečāks izstādei? Naf!
Publicēts: 21.10.16 20:09
 citēt
Iepriekšējā gada der? :)
Publicēts: 21.10.16 21:16
 citēt
catbug:Kauna nav? FF kanonam/nikonam čungurs ir, bet piečāks izstādei? Naf!

+1
Publicēts: 21.10.16 21:34
 citēt
runājot par photoshowu... ja es gribu nostestēt printu tur... man savu failu nest Rawā vai jpeg? tos dpi utt viņi paši sačinīs utt? jo grūti spriest pašlaik
Publicēts: 21.10.16 21:47
 citēt
Nikonists:runājot par photoshowu... ja es gribu nostestēt printu tur... man savu failu nest Rawā vai jpeg? tos dpi utt viņi paši sačinīs utt? jo grūti spriest pašlaik

Nu gan uzdevi jautajumu...

Vismaz zini (ir apjausma), ko nozīmē dpi, un kā pie tiem tiek?
Publicēts: 21.10.16 22:09
 citēt
palaidniex:
Nikonists:runājot par photoshowu... ja es gribu nostestēt printu tur... man savu failu nest Rawā vai jpeg? tos dpi utt viņi paši sačinīs utt? jo grūti spriest pašlaik

Nu gan uzdevi jautajumu...

Vismaz zini (ir apjausma), ko nozīmē dpi, un kā pie tiem tiek?

dots per inch :D nu es nepārzinu to printēšanas prieku bet nu jautājumā doma ir tāda vai ir kaut kas speciali jādara ar to rawu pirms stiep viņiem? (izņemot basic apstrādi)
Publicēts: 21.10.16 23:01
 citēt
Un es ļoti ceru ka drukātāji pateiks kur tieši to rawu vari sev iebāzt.
Publicēts: 21.10.16 23:36
 citēt
60uz5komats6:Un es ļoti ceru ka drukātāji pateiks kur tieši to rawu vari sev iebāzt.

ūja nevajag jau uzreiz tik skarbi ar katru blondīni(u) :face-grin:
Publicēts: 22.10.16 07:23
 citēt
RAWu drukāt nozīmē, kā lai to pasaka, līmēt albumā fotofilmas negatīva kadru vai turēt pie auss skaņuplati, cenšoties saklausīt mūziku.
Publicēts: 22.10.16 14:07
 citēt
Nav kādam lieks ielūgums, vēl labāk divi, uz Eltona Džona koncertu 15.novembrī aizķēries? :face-kiss:
Publicēts: 22.10.16 20:25
 citēt
60uz5komats6:Un es ļoti ceru ka drukātāji pateiks kur tieši to rawu vari sev iebāzt.

gudrinieks sajuties :D izskatās ka šeit jūsu iq vai sazin kas krīt tāpat kā gaisa temperatūra ārā :D
Publicēts: 22.10.16 21:25
 citēt
Nikonists:

gudrinieks sajuties :D izskatās ka šeit jūsu iq vai sazin kas krīt tāpat kā gaisa temperatūra ārā :D

Nu bet kā tā var - svarigi sevi saukt par kāda foto brenda piekritēju, bet ne &ūda nesaprast par to, kas ir RAWs un kā veidojas drukas bilde...

Vismaz par izšķirtspēju vari palasīt te - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.10.16 21:48
 citēt
Nu vispār jau šovakar gaisa termometratūra tieši ceļas, ja salīdzināt ar vakarvakaru un iepriekšējiem. :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):