forum.gif
Pārdod Olympus 75mm f/1.8, 60mm f/2.8 macro, 75-300mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod Olympus 75mm f/1.8, 60mm f/2.8 macro, 75-300mm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.16 14:37
 citēt
Un vēl - nafik cilvēkam ar šauru garīgo interešu loku ceļot, ja var sēdēt istabā un jūsmot par zilonīšu strīpu uz televizora, apsekta ar tamborētu sedziņu.
Publicēts: 25.10.16 18:05
 citēt
Nu tad beidzot esam tikuši skaidrībā - bloga mietpilsonis ir Māris! :bad_smile:
Publicēts: 25.10.16 18:06 labots
 citēt
Tomēr īpatnēji šeit tikumi :face-wink:

Cilvēks sludinājumu (nevis apspriešanas) sadaļā ieliek parastu un visnotaļ godīgu sludinājumu par savas tehnikas pārdošanu un uzreiz saņem "profesionāli- autoritatīvus" atzinumus par to, cik nederīga ir viņa sistēma un cik štruntīgi ir šie objektīvi.

Domāju, ka tie, kam to vajag, paši izlems, ko tieši viņiem vajag.
Jebšu palūgs padomu atbilstošā- diskusiju sadaļā!
Publicēts: 25.10.16 18:31 labots
 citēt
Schneider:Nu tad beidzot esam tikuši skaidrībā - bloga mietpilsonis ir Māris! :bad_smile:

Skaidrības labad jāpiemetina, ka mietpilsonis nav nekas slikts. Uz mietpilsoņiem, pārtikušiem, lielākoties vidusšķiras cilvēkiem, balstās visa valsts un sabiedrība. Bez mietpilsoņiem būtu pakaļā....:face-smile:
Publicēts: 25.10.16 18:55
 citēt
A kurš saka, ka mietpilsonis ir slikts, es jau arī neiešu demonstrācijās pret klimata izmaiņām, nabadzību Āfrikā, militāro apvērsumu Mjamnā, man labi no tā, ka ir silta istaba, maize un vēl zobi, ar ko to ēst. Tā, ka arī bez manis būtu pakaļā...:face-smile:
Publicēts: 26.10.16 15:51
 citēt
9-18mm pārdots
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt