Patreiz kaut kādas neizprotamas cenas lielākajai daļai sistēmkameru amazon.de bodē. Fujikiem kamerām un objektīviem cenas 60-70% no iepriekšējās nedēļas cenām.
auns:Patreiz kaut kādas neizprotamas cenas lielākajai daļai sistēmkameru amazon.de bodē. Fujikiem kamerām un objektīviem cenas 60-70% no iepriekšējās nedēļas cenām.
Bet amazon.com cenas kā vienmēr.
-------------------- Tie ir falšie tirgoņi, kuri medī naivos un mantrausīgos, kamēr admini uzķer tos, tikmēr jau kāds ar karti paspējis nomaksāt. Uzrodas naktīs vai brīvdienu vakaros. Diezgan regulāra kaite mūsdienās- lohu ķeršana.
talavietis:Tie ir falšie tirgoņi, kuri medī naivos un mantrausīgos, kamēr admini uzķer tos, tikmēr jau kāds ar karti paspējis nomaksāt. Uzrodas naktīs vai brīvdienu vakaros. Diezgan regulāra kaite mūsdienās- lohu ķeršana.
Esmu izbrīnīts par amazon.de aizsardzības mazspēju. Šoreiz rādīja ne tikai falšos tirgoņus amazon paspārnē (kā tas redzams bildītē), bet paša amazon cenu lapas un, iespējams, arī maksājumu sistēma bija uzlauztas (screenshot neiedomājos uztaisīt).
talavietis:Tie ir falšie tirgoņi, kuri medī naivos un mantrausīgos, kamēr admini uzķer tos, tikmēr jau kāds ar karti paspējis nomaksāt. Uzrodas naktīs vai brīvdienu vakaros. Diezgan regulāra kaite mūsdienās- lohu ķeršana.
Esmu izbrīnīts par amazon.de aizsardzības mazspēju. Šoreiz rādīja ne tikai falšos tirgoņus amazon paspārnē (kā tas redzams bildītē), bet paša amazon cenu lapas un, iespējams, arī maksājumu sistēma bija uzlauztas (screenshot neiedomājos uztaisīt).
----------------- Ak, tā! Nu viens no variantiem ir uzlauzt kāda mazā tirgonīša profilu un izmainīt tā datus, jo amazone mēs jebkurš varam tirgot... Amazone pati kā tāda ir viena liela sadales noliktava, bet būtībā nav pats tirgotājs. Ja es atrodu ķinieti, kurš man dod preci, tad tāpat kā e-bay es varu startēt ar savu piedāvājumu. Nu tad viens tāds ceļš pie tirgoņa profila ir mans dators. Nezinu jau cik daudzi tādi uzradās, bet esmu sen jau ievērojis, ka brīžiem uzrodas tirgoņi, kā te piem. redzams '' fukneu'' un tml , kas jau nozīmē, ka kaut kas nav riktīgi un parasti pie tādām precēm, kuras labprāt pirktu, bet cena ir trakoti augsta...