Vopšem tā - esmu sapratis, ka ne izmēros, svarā un iespējā dzīt sienā naglas laime, sāku pamazām bīdīties uz kompaktāku un vieglāku mantiņu pusi. K-S2 ar šo grūti saturēt rokā, ne visās somās var iestīvēt, šāda paša diapazona paliek vēl mazāks un vieglāks Tampons 17-50/2,8, reportu ekstrīmam nopirku blīvētu un ar lielāku diapazonu 18-135, auxto māxlu netaisu, bet, ja stipri savajadzēsies, ir strīpa fiksu no 15 mm Limited līdz 50/1,4. Vidējās jauna cenas varat rēķināt: www.salidzini.lv...www.ebay.de... kastes un papīru nav, godīgi adzīšos, ka ir lietots ar profesionālu slodzi, sists, slīcināts nav, bet pirms gadiem 3 ir bijis remontā, kaukādu plāna bleķa pusgredzenu bija ieburzījis AF zobratos, salabots veiksmīgi. Pārprogrammēts uz skrūvgriezi, bet, ja vajag, varu atprogrammēt apakaļ.
Bildīti nevajag, esmu laucinieks, zinu, ka tāda grābekļa pārprogrammēšana nozīmē izlaustus zobus. Mikrokontrastu un, krieviski sakot, попуксельную рескасть pa bildes stūriem 300%-īgos kropos nepētu, tādēļ droši pateikšu, ka Tampons nav sliktāks, tūliņ viens man metīsies virsū, bet es bildēju ar 4-5,6, tur nekādas, ar aci ačķiramās starpības nebūs. Par mehānisko izpildījumu ir cita runa, arī salūtu fotografēšanai svarīgs katrs mm platajā galā, bet tam man tagad ir 15/4 Limited. Frīda ietekmē neesmu nonācis, līdz besspoguļiem vēl ņe dokatilsja , bet DSLR ietvaros uz kauko mazāku un universālāku pamazām eju gan.
Schneider:Vopšem tā - esmu sapratis, ka ne izmēros, svarā un iespējā dzīt sienā naglas laime, sāku pamazām bīdīties uz kompaktāku un vieglāku mantiņu pusi. K-S2 ar šo grūti saturēt rokā, ne visās somās var iestīvēt, šāda paša diapazona paliek vēl mazāks un vieglāks Tampons 17-50/2,8, reportu ekstrīmam nopirku blīvētu un ar lielāku diapazonu 18-135, auxto māxlu netaisu, bet, ja stipri savajadzēsies, ir strīpa fiksu no 15 mm Limited līdz 50/1,4. Vidējās jauna cenas varat rēķināt: www.salidzini.lv...www.ebay.de... kastes un papīru nav, godīgi adzīšos, ka ir lietots ar profesionālu slodzi, sists, slīcināts nav, bet pirms gadiem 3 ir bijis remontā, kaukādu plāna bleķa pusgredzenu bija ieburzījis AF zobratos, salabots veiksmīgi. Pārprogrammēts uz skrūvgriezi, bet, ja vajag, varu atprogrammēt apakaļ.
TesMens: Vai tik neesi nonācis sludinātāja Frīda ietekmē?
Ko Tu Frīžam piesējies?... Es takš nesludinu ka bezspoguļi ir vislabākie- es tikai uzskatu, ka katram darbam jāizmanto atbilstošs instruments. Ar lielgabalu nav ko zvirbuļus medīt, ar fūri nav ko pēc špickām braukt utt utml Jo sevišķi uzskatāmi tas redzams tūrismā- cik smieklīgi tūristu "vulgaris" grupā izskatās trauslie japāņi, apkarināti ar smagajiem Canon Markiem ar gaišajiem zūmiem, bildējot viens otru pie katra staba "piemiņai"...
Viens ķieģelis vēl paliek - K-5+grips, bet to es tālāk par KN zāli nestiepu. Pēdējo reportu, deju sarīkojumu vakar sabildēju tikai ar 3 fiksiem. No zāles 1.rindas ar 21/3,2 Lim, no skatuves stūra, esot blakus dejotājiem ar 15/4 Lim, no balkona ar FA 50/1,4. Un nekādu zūmu.
Jā, varbūt kādam ir lieks 62 mm Rodenštoka, B+W vai Heliopana augstāko plauktu UV vai Protector par УФ-1х cenu?
Nu laikam jāpasaka, ka ir trīs, kuri interesējas, lai nebūtu pārmetumu. Katrai PM ir redzams iesūtīšanas laiks, šonakt dežurēju, līdz 3.00 būšu pie kompja, tad likšos uz pāris stundām sust, rītā izlasīšu visu korespondenci.