forum.gif
NIKON D300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NIKON D300
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.16 08:19
 citēt
PĀRDODU;...TOKINA ATX PRO 28-70 F2.8 - 250 EIRO
TOKINA ATX 24-200 F 3,5-5,6 - 150 EIRO
TOKINA ATX PRO 80-200 F 2,8 - 400 EIRO
NIKON D-300 +GRIP=11850 KADRI -350-EIRO
KARTES-KINGSTON 16GB-256X
TRANSCED 8 GB-133X - 20 EIRO
2 JAUNI AKKU AR LĀDĒTĀJU -20 EIRO
ZIBSPULDZE- YONGNUO YN 568 -120 EIRO
JAUNS LCD DISPLEJS -20 EIRO TEL.29463186-GUNTIS
Publicēts: 03.11.16 09:47
 citēt
Un par ko diskusija? Parasts tirgus! :face-wink:
Publicēts: 03.11.16 18:38
 citēt
Ziema klāt, kurš ko lieto для сугрева, kad pārnāk mājās nosalis?
- taisa groku,
- taisa karstvīnu,
- uskarsē gatavo vīna isstrādājumu Glühwein no litra pudeles,
- ierauj 100 g šnabja (konjaka, armanjaka, vinjaka, brendija, viskija, ruma, džina, borovičkas, šmakauceņis, vajadzīgo pasvītrot) un virsū uzstrebj krūzi karstas tējas ar medu.

Es par 100 gramiem vai mikrenē karsēju krūzi dajepkura saldā vīna un iespiežu iekšā puscitrona sulu.
Publicēts: 04.11.16 09:27
 citēt
Lai būtu mazliet par tēmu, karstais vai citādais dzēriens pirms izmantošanas jānobildē ievietošanai debīl-sociālajos tīklos. Tam mērķim D300 nederēs, jo tam nau vai-faja. ):
Publicēts: 04.11.16 09:38 labots
 citēt
Manējam pentaxim vaifajs ir, bet nau viebjtālruņa, bet parastajam alkateļam pietrūkst lietotņu, kuras ar saskarnēm caur datņu vietnēm pēc saīsņu atkritnēm varētu pieņemt izaicinājumu ar tā dzēriena kapacitātes jēgpilnajām vizuālajām zīmēm.
Publicēts: 04.11.16 14:07
 citēt
Schneider:Ziema klāt, kurš ko lieto для сугрева, kad pārnāk mājās nosalis?

Es par 100 gramiem vai mikrenē karsēju krūzi dajepkura saldā vīna un iespiežu iekšā puscitrona sulu.

Mikrene ir viens vienīgs kaitīgs izstrādājums. Schneider,lāga cilvēk, nemaitā veselību, labāk paliec pie tiem 100g!
Publicēts: 04.11.16 14:22
 citēt
Selenia, lāga meitēn, esmu radiotehniķis, zinu, kas ir elektromagnētiskais lauks un indukcija, zinu, ar ko atšķiras radioviļņi no radioaktivitātes, neticu XPEH-TB pasakām par ļauno reptiloīdu-anglosakšu izgudrojumiem, tādēļ vari būt droša - ar mikroviļņos sildītiem produktiem veselību nesabeigsi.
Publicēts: 04.11.16 19:16
 citēt
Mikrene ir izcili derīgs veidojums, tikai tajā nevajag sildīt lielveikalu pusfabrikātus – tie labāki nepaliks.

Par dzirām – Jautātā norma - 100gramu - man ikdienā par lielu, bet apmēram pusi iebaudu reizes 5-6 nedēļā neatkarīgi no gadalaika. Viskiju un džinu turu par vasaras dzērieniem, aukstajā laikā vairāk šņabi un konjaku, kad paveicas atvest – kādus Vidusjūras apkārtnes stipros. Mūžīgā atmiņā paliks Rakia no Libānas (tur, kur blakus reiz igauņus sašņorēja) bet to vairs nedabūt. Reizēm brāļadēls atved paštaisītu kalvadosu vai savu oriģinālo, no bumbieriem, tātad – bumbierosu. Viens vecs klients kalvadosu taisa sen un izcili, to pa retam.. Otrā puse dikti iecienījusi rumu, kas man ne visai, bet brīvā valstī katrs var pēc vakariņām dzert savu. karstvīnu taisu reti.
Publicēts: 04.11.16 19:25
 citēt
Es stipros dzērienus lietoju tik tad, kad tie ir kādā koplietošanas galdā vai pārsalšanas gadījumā. 100 g vairāk bija domāti par graķīti, kāda tilpuma tas nu kuram pieņemts.
Bumbieross ir laps nosaukums :face-grin:, bet kā saukt sava ražojuma produktu no dažādu zapšu sajaukuma - upeņu, stiķeņu, jāņogu, ābolu u.t.t.
Publicēts: 04.11.16 21:51
 citēt
Varbūt arī redzēji 72.gadā, bet šodien ēdiena sildītāju ir vairāk nekā radiotehnikas speciālistu: www.google.lv...
Publicēts: 04.11.16 22:43
 citēt
Pareizi. Arī mēs dzīvojam šodien, kad ēdiena sildāmā mikrene ir katrā virtuvē, bet ģimnāzijas humanitāro kursu audzēkņiem par mikreni, kura sastāv no tranzistoriem, nav pat nekas jāzina.
Publicēts: 04.11.16 23:15
 citēt
Aber manā virtuvē mikrenes nebija, nav un nebūs. Ar to arī lepojos.:grimace: Izcili derīgs veidojums ir plīts.
Publicēts: 04.11.16 23:20
 citēt
Ticu. Sevišķi derīga plīts ir vienas porcijas sasildīšanai. Vēl labāk šam gadījumam būtu kurināt lielo maizes krāsni. :face-grin:
Publicēts: 04.11.16 23:55
 citēt
man mikrene ir mašīnā, laba lieta. izņem no saldētavas porciju, iemet uz 8 minūtēm un kamēr brauc, jau pusdienas siltas...
Publicēts: 05.11.16 09:46
 citēt
Nesaprotu cilvēkus,kuri lepojas,ka virtuvē nav mikrenes,iztabā TV utt.Vienkārši stulbi ir ignorēt cilvēces sasniegumus.IMXO
Publicēts: 05.11.16 14:32
 citēt
Priore, dēļ aukstām kotletēm iet garām ne tikai mūžīga, bet arī šābrīža laime!
Publicēts: 05.11.16 21:43
 citēt
Krievu laikos pļēguriem bija signāls SOS - Straupe, Olaine, Strenči.
Publicēts: 05.11.16 22:58
 citēt
Man ar mikrene nav, bet ne tādēļ, ka būtu pret, bet tādēļ, ka pielietojuma nebija. Bija mikrene gadus 10 vai vairāk, bet pielietojums atradās labi, ja reizi mēnesī. Tādēļ pārceļoties uz citu dzīvesvietu vecā līdzi netika ņemta un jaunajā dzīvesvietā jauna netika ieviesta - jo vienkārši lieks priekšmets.
Publicēts: 06.11.16 11:33
 citēt
Jolan:Nesaprotu cilvēkus,kuri lepojas,ka virtuvē nav mikrenes,iztabā TV utt.Vienkārši stulbi ir ignorēt cilvēces sasniegumus.IMXO

Dažs labs te laikam sasūcies savā mājā visus cilvēces sasniegumus. Diez kā vēl uz Mēnesi nav aizlidojis. Man šajā sakarā radās jautājums - nez iznīcināšanas ieroči (piemēram, atombumbas) arī ir pieskaitāmas cilvēces sasniegumiem?
Publicēts: 06.11.16 11:41
 citēt
Droši vien. Jo pirmāk bija atombumba, bet мирный атом elektrostacijas veidā parādījās tik 9 gadus pēc Hirosimas.
Publicēts: 06.11.16 11:51
 citēt
Ja uzreiz būtu nonākuši pie mirnij atom, tad jā. Nevar būt sasniegums, kas noved pie iznīcības.
Publicēts: 06.11.16 12:07
 citēt
Bet ko lai dara, ja ir tāds zakon podlosti, ka visi saimniecības pielietojuma izstrādājumi tiek attīstīti no militāriem. Tās pašas mikrenes magnetrons sākumā bija domāts radariem, arī lidmašīnas 1914-18. gados nesalīdzināmi vairāk karoja WWI frontēs, nekā pārvadāja mierīgos pasažierus.
Publicēts: 06.11.16 12:11
 citēt
Tas tikai tādēļ, ka militārai jomai pasaulē tiek atvēlēti nežēlīgi daudz visa veida līdzekļu (daudz vairāk kā citur) - gan naudas, gan izmantoti labākie cilvēku prāti. Tad arī šāds rezultāts.
Publicēts: 06.11.16 12:30 labots
 citēt
Cilvēks ir viens riebīgs, nikns un agresīvs radījums. Tieši tāpat kā pārējā daba. Visas dzīvās radības viena otru ēd, pat augi cīnās par gaismu un mitrumu, viens otru nomākdami. Vienīgais izņēmums ir bite - tās dzīvības nodrošināšanai nav vajadzības iznīcināt citu dzīvību, dzeļ tik aizsardzībai, nevis barības ieguvei vai dzīves telpas iekarošanai.
Brīnums vēl, kā XPEH-TB šizoteriķi nav no tā ustaisījuši sensacionālu sižetu par biti kā Siriusa civilizācijas sūtni. :face-grin:
Publicēts: 06.11.16 14:18
 citēt
Bite apēd nedzimušus puķus, tāda pati pēcnācēju iznīcinātāja, kā zivs, kura apēd ikrus..:face-devil-grin:
Publicēts: 06.11.16 14:25 labots
 citēt
Te nu gan tu kļūdies, puķi paši bitei piedāvā barību, lai tā palīdzētu puķiem savairoties. Zieda dzimumšūnas apaugļošanai pietiek ar vienu pretējā dzimuma šūnu, viss pārējais putekšņu daudzums tiek saražots kā maksa bitei pār darbu.
Bet maigs jēriņš ganībā noēd puķus kopā ar visām ziedgultnēm, kauslapām, putekšņlapām, drīksnām, irbuļiem un auglenīcām (pašam brīnums, ka tig dauc acceros no 6.klases botānikas stundām :face-grin: ).
Publicēts: 06.11.16 14:32
 citēt
bez bites to dara arī vējš un neko par darbu nepras :D
Publicēts: 06.11.16 14:38
 citēt
Vējš apputeksnē tikai ļoti nedaudzus augus.
Publicēts: 06.11.16 19:26
 citēt
Ne visi izaug. Es vakar nopirku pavasara vucena liemeni, šodien jau ēdu kāpostos vārītas jēra ribiņas.
Un vispār - mazuļiem ir tendence izaugt par riebīgiem pieaugušiem īpatņiem, tad viņi kaut bērnībā nav usskatāmi par maigiem?
Publicēts: 06.11.16 20:04
 citēt
Šamais arī kādreiz bija maigs bērniņš...

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):