forum.gif
NIKON D300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / NIKON D300
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.16 11:33
 citēt
traktors:neviena no 7000 sērijas kamerām vienkārši NESPĒJ tik ātri un precīzi nofokusēties kā D300. Nevienai no 7000 sērijas kamerām nav tik ērts pogu izvietojums(tas gan ir tīri individuāli :) ) un ergonomika ka tāda. D7000 kamerai ir visneērtākais tvēriena grips ar seklu iegrimi un kamera jātur ar pirkstu galiem. Ui, da te varētu pierakstīt veselu palagu, bet neredzu jēgas tērēt laiku...

beno:autofokus 7200 patiešām ir sūdīgs

Kaut gan D300 ISO ir diezgan nekāds pēc mūsdienu priekšstatiem, laba reklāma un, vismaz man, pietiekami iemesli neskatīties D7x00 virzienā vispābā.
Publicēts: 15.11.16 18:07
 citēt
nesix:
traktors:neviena no 7000 sērijas kamerām vienkārši NESPĒJ tik ātri un precīzi nofokusēties kā D300. Nevienai no 7000 sērijas kamerām nav tik ērts pogu izvietojums(tas gan ir tīri individuāli :) ) un ergonomika ka tāda. D7000 kamerai ir visneērtākais tvēriena grips ar seklu iegrimi un kamera jātur ar pirkstu galiem. Ui, da te varētu pierakstīt veselu palagu, bet neredzu jēgas tērēt laiku...

beno:autofokus 7200 patiešām ir sūdīgs

Kaut gan D300 ISO ir diezgan nekāds pēc mūsdienu priekšstatiem, laba reklāma un, vismaz man, pietiekami iemesli neskatīties D7x00 virzienā vispābā.

Protams reklāma nav tā labākā, bet tas ka man un vēl kādam 7x00 neder, tas nenozīmēk ka nevienam viņa nepatiks...ja uzsvars netiek likts uz autofokusu, tad nemaz tik slikti ar viņu sadzīvot nav:face-wink:
Publicēts: 15.11.16 18:21
 citēt
traktors:
beno:
+++100%...un par to ka pārdevu 300to es ar jau sāku nožēlot, nākas atzīt ka autofokus 7200 patiešām ir sūdīgs. Gaidu šeit reportu kad paņemsi D500:face-wink:

D500 visdrīzāk ņemšu nākamgad pavasarī. Gribas cerēt, ka cipars iespējams varētu vēl mazliet nokrist :)

Tā cena jau tagat diezgan strauji pakritusi, bet nu es ar ceru ka līdz vasarai vēl kāds simtiņš noleks:face-smile:
Publicēts: 20.11.16 10:18
 citēt
Derēja vēl arī grāmatas vāku nobildēt, lai negadās iepirkt.:face-sad:
Publicēts: 20.11.16 16:03
 citēt
Ah, pamĀcošu???!!! Varbūt Tesmens arī savas sievas iekaustītājs???!!!?:bad_egg:
Publicēts: 20.11.16 16:12
 citēt
Vispārībā par tām mūsdienu bērnu pasaku grāmatām esmu šokā. Nopietni! Redzams, ka šī nav vienīgā tāda grāmatele. Man cita gadījās, pasakas, smukiem zīmējumiem iekšā. Lasīju sīkajiem, bet pusvārdā nācās aprauties. Nez KURŠ ko tādu sastāda?
Publicēts: 20.11.16 16:26
 citēt
Lai būtu krievu. Jā, un bija "persiešu", "indiešu" u.c. pasakas. Tikai grāmatas noformējums labi ļāva noprast kādai auditorijai domāta grāmata. Taču šī 100 punkti stāv bērnu plauktā. Par to mans sašutums.
Publicēts: 20.11.16 17:04
 citēt
Es no bērnības atceros, kā vienā krievu pasakā cars dzīvs izvārījās katlā, jo gribēja kļūt jauns un skaists, Sniegbaltītes ļaunā pamāte bija spiesta dancot līdz nāvei nokarsētās dzelzs kurpēs...
Tas, ka saimnieks savai raganai pelnīti iedeva pa kupri ar slotaskātu, nav nekas šokējošš, pa manam.
Publicēts: 20.11.16 19:23
 citēt
Kāds celibāts, priore!:face-smile: No celibāta tikai nosaukums. Katram katoļu mācītājam viņa mājā ir "kalpotāja" vai kā nu tur to sievišķi sauc.
Publicēts: 20.11.16 19:26
 citēt
Schneider:
Tas, ka saimnieks savai raganai pelnīti iedeva pa kupri ar slotaskātu, nav nekas šokējošš, pa manam.

Vot šitā iet, kad 50 gadus zem krievu tupeles dzīvojuši.:grimace:
Publicēts: 20.11.16 20:05
 citēt
A kas, kašķīgas sievas no krievu režīma radās?
Mana vecāmāte, lai vieglas smiltis, visu ģimeni turēja dzelzs rokā jau no 1927.gada. :face-grin:
Publicēts: 20.11.16 20:29
 citēt
Āāā, saimniecības vadītāja....:face-smile:
Publicēts: 20.11.16 21:19
 citēt
Dažiem te nav paveicies - kuram dzelzs lēdija, kuram celibāts.:face-grin:
Publicēts: 21.11.16 08:20
 citēt
Tā pasaka ir senāka par iepriekšminēto režīmu, un pavisam skaidri norāda, ka nedrīkst visu laiku nīgrs, burkšķīgs, nelaipns būt, tad var norauties. Kad agrā bērnībā to lasīju, pat prātā nenāca, ka izaugot man būtu jāļauj vīram sevi klapēt. Kaut kā pēdējā piec-desmitgade cenšas sabojāt un izrakt no nevainīgām lietām sazin kādas slēptās šausmas. Tiek klasiski darbi rediģēti, lai atbilstu "mūsdienu morāles normām", neviens nejustos aizvainots, nepopularizētu "kaut ko".
Tfu! Bērni visu uztver vienkāršāk. Ne nu iedomājas, ka princis ir nekrofīls bučodams a) Sniegbaltīti, b) 300 gadu ilgā miegā guļošu (faktiski jau mūmija labākajā gadījumā) Ērkšķrozīti, ne to, ka Sniegbaltīte ir pavieglas uzvedības paverdzināta sieviete (dzīvo ar 7 vīriešiem un tiek izkalpināta mājas darbos), ne to, ka "nēģeru princese" ir kaut kas aizvainojošs. Par "Ledus sirdi", kur mežcirtējs paliek ļauns, nosit sievu, ļauj, lai viņam sirdi izrauj no krūtīm un ieliek burciņā kaut kāds mežavecis, pat nerunāsim.
Publicēts: 21.11.16 10:18
 citēt
Par iepriekšējo režīmu - paņemiet padlaiku grāmatu, kuras saucas "Dzimtenes vēstures stāsti 4.klasei", tās satura priekšā nobāl visu pasaules tautu pasakas, kopā ņemtas. :face-grin:
Publicēts: 21.11.16 21:00
 citēt
Klusēšana ne vienmēr nozīmē piekrišanu.:face-smile:
Publicēts: 21.11.16 21:54
 citēt
Šneidera pirte bija citā tēmā. Te mēs apspriežam Nikon D300.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):