forum.gif
Pārdodu Nikon D90
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Nikon D90
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.16 22:37 labots
 citēt
Papildinu ar blakus produktiem :)

Pārdodu savu Nikon D90. Teicamā stāvoklī.
Objektīvs KIT 18-105mm. Batereja un lādētājs komplektā.
Shutter count 32443 ( NIKON D90 32% of this model's expected shutter life)

+ klāt dodu UV filtru: Hoya 67mm Super HMC Pro-1 UV (O) Filter, bez skrāpējumiem. Made in Japan.

+ Nikon HB-32 Lens Hood

+ Līdzi došu somu "Lowepro Nova 3 AW Photo/Video Shoulder Bag", teicamā stāvoklī.

Bonusā, bez maksas atdošu zipspuldzi, NIKON SB-600. BET. Viņa neslēdzas iekšā, neesmu viņu lietojis 2 gadus. kas par vainu nezinu, uzreiz saku.

+ Hot Shoe Flash Stand.

Cena 345 EURas
Publicēts: 08.11.16 22:48
 citēt
Aizdomīgi lēti...
Publicēts: 09.11.16 10:38
 citēt
Cik ir adekvāta cena? Es pēc SS.lv vadījos :) Negribu aizbiedēt pircējus ar dempinga cenu.
Publicēts: 09.11.16 10:42
 citēt
Kalnins:Es pēc SS.lv vadījos

"īstā vieta" pēc kā vadīties (:
eBrejs ir vislalākais tirgus indikators
Publicēts: 09.11.16 11:56
 citēt
Kalnins:Cik ir adekvāta cena? Es pēc SS.lv vadījos :) Negribu aizbiedēt pircējus ar dempinga cenu.

ss-ā redzamas tikai nepārdoto lietu cenas, bet ebay arī tās cenas, par kurām tika nopirkts. Piemēram - nupat nesen ss-ā bija sludinājums par tieši tāda paša komplekta D90+18-105 pārdošanu, vienīgi cena bija 150 EUR. Nav jau izslēgts, ka tā manta bija vairāk nolietota, bet sludinājums pazuda dienas laikā, tātad visticamāk gan jau, ka kāds nopirka. Gadījumi, kad pircēji par pirms 3-5 gadiem pirktiem gadžetiem prasa tikai nedaudz zem toreizējās cenas arī nav reti, lai gan šodien tā pati manta pat neta bodēs ir lētāka. Salīdzini lv var ņemt vērā tikai par patreiz ražotajām precēm, bet par vecajām tur uzrāda reizēm cenas, kuras bija aktuālas pirms 10 gadiem, bet ne šodien.
Šeit salīdzinājumam dažādās komplektācijas par pagājušo mēnesi :
pixelpeeper.com...
Publicēts: 09.11.16 12:11 labots
 citēt
Modelim 8 gadi.... Fiziski tas nebūtu nekas, bet idejiski lai izdomātu cenu es parasti skatos, ko jaunu un par cik var šobrīd dabūt. Reku D3300 ar to pašu objektīvu un vienu no šībrīža labākajiem sensoriem par 515 eirām:
www.1a.lv...

P.S. Autombīļiem vienkāršoti rēķina atņemot 10% gadā no jauna cenas...
Publicēts: 10.11.16 10:38
 citēt
GunarsII:P.S. Autombīļiem vienkāršoti rēķina atņemot 10% gadā no jauna cenas...

Sanāk, ka, pērkot 11 gadus vecu vāģi, pārdevējs man to uzdāvinās un vēl piemaksās 10% sākumcenas? :amazing:
Publicēts: 10.11.16 19:27
 citēt
Schneider:
GunarsII:P.S. Autombīļiem vienkāršoti rēķina atņemot 10% gadā no jauna cenas...

Sanāk, ka, pērkot 11 gadus vecu vāģi, pārdevējs man to uzdāvinās un vēl piemaksās 10% sākumcenas? :amazing:

Ātrumā nepiepildu, ka formula (lineārā sakarība) strādā līdz 10 gadiem, tālāk ilgu laiku cena grozās "kā dievs un kaulēšanās meistarība lemj, bet ja autiņš izdzīvo, tad ap 20 gadiem, iekļūstot "retro" kategorijā, cena atkal sāk celties. Tiesa, lai notiktu pēdējais, modelim sākotnēji jābūt daudzmaz veiksmīgam un interesantam:face-smile:
Publicēts: 10.11.16 19:56
 citēt
ar tiem autiņu procentiem nav tik vienkārši, kā man stāstīja viens vācu Mercedes dīlers. Ir markas, kurām arī palietotām cena ceļas jau no pašiem sākumiem, tā ir smalka joma, tāpat kā daudzas citas, kur bez zināšanām un čuikas nekā. Kapitālisma tirgus likumi darbojas arī auto biznesā un ja ir pieprasījums, bet nav piedāvājuma, var uz jauna vēl uzvārīties to nedaudz palietojot un pārdodot..
Publicēts: 10.11.16 20:20
 citēt
Nesen esesiešos viens tirgoja samērā nevecu Dačiju, kurai svaigi nomainītas gumijas, siksnas šļaukas, u.t.t... Un cena bija 500 EUR, jo nobraukums 491000, ko tur siksnas mainīt, tādai vabolei ar pusmiljonu motoresurss taču ir isstrādāts pa tīro, pēc kādām formulām tur vēl procentus mērīt!
Publicēts: 10.11.16 21:16 labots
 citēt
20 gadi skaitās tas vecums, kad aiziet jau pie Oldtimer... un atkal atkarībā cik pieprasījums, arī cena. Es nesenā pagātnē aiztirgoju vācietim viņu pašu austrumvāciešu moci par cenu, kura 3x augstāka nekā tas jauns maksāja.
Mobile.de laikam mans sludinājums paspēja pabūt 3 dienas, kā trīs interesenti un viens jau pirka biļeti uz Rīgu..
Publicēts: 23.11.16 18:28
 citēt
Papildinu ar blakus produktiem :)

Pārdodu savu Nikon D90. Teicamā stāvoklī.
Objektīvs KIT 18-105mm. Batereja un lādētājs komplektā.
Shutter count 32443 ( NIKON D90 32% of this model's expected shutter life)

+ klāt dodu UV filtru: Hoya 67mm Super HMC Pro-1 UV (O) Filter, bez skrāpējumiem. Made in Japan.

+ Nikon HB-32 Lens Hood

+ Līdzi došu somu "Lowepro Nova 3 AW Photo/Video Shoulder Bag", teicamā stāvoklī.

Bonusā, bez maksas atdošu zipspuldzi, NIKON SB-600. BET. Viņa neslēdzas iekšā, neesmu viņu lietojis 2 gadus. kas par vainu nezinu, uzreiz saku.

+ Hot Shoe Flash Stand.
Publicēts: 30.11.16 23:50
 citēt
Pagaidam interese "milziga" . Hehe. Laikam cena jādod lejā. Vellos normāls foto, ja nebūtu tik nejēgā smags un negribētos kautko vieglāku paturētu vēl lietošanai.
Nevarat ieteikt kur varētu izmēģināt Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G? Varbūt iepatiksies šāds vieglāks komplekts.
Publicēts: 01.12.16 10:45
 citēt
Tad netirgo komplektā, labāk sadali un dod cenas pa atsevišķām pozīcijām.
Kas tajā somā lien, kamera ar gripu un vidēja izmēra zūmu ar nenoņemtu blendi + blice ir ieliekami? (Stāvus, guļus, us sāna vai muguras - vienalga)
Publicēts: 01.12.16 11:42 labots
 citēt
Schneider:.
Kas tajā somā lien, kamera ar gripu un vidēja izmēra zūmu ar nenoņemtu blendi + blice ir ieliekami? (Stāvus, guļus, us sāna vai muguras - vienalga)

Atkal nabaga latgoliešus abižo- nelaiž ciemos pie Googles tantes...:face-crying:
Būs vien jāizpalīdz nabaga grūtdienīšiem :face-wink:

www.bhphotovideo.com...

www.youtube.com...
Publicēts: 01.12.16 12:02
 citēt
A kur tu to bildi atradi, man gūgle uzrādīja tik veikalus un video, kuri neko nedod, jo iekšā tiek likts rumpis atsevišķi no objektīviem vai izmēri jānosaka pēc roku izmēra.
Tagad redzu, ka nelīdīs gan.
Publicēts: 01.12.16 13:16
 citēt
Schneider:A kur tu to bildi atradi, man gūgle uzrādīja tik veikalus un video, kuri neko nedod

Nju- Tevi laikam atkal abižo- būs iesmērējuši Google.LTG- (latgoļu, vienkāršoto) versiju...:face-grin:

www.google.lv...
Publicēts: 01.12.16 13:50 labots
 citēt
Nivalna, tieši tev labāk nostrādājusi vienkāršotā versija, jo es iekopēju pilnu garo nosaukumu no sludekļa: Lowepro Nova 3 AW Photo/Video Shoulder Bag.

Jautājums: Cik varētu maksāt soma?
Publicēts: 01.12.16 18:13 labots
 citēt
Schneider:
Jautājums: Cik varētu maksāt soma?

Nabadziņš atkal jāpasūta- tagad uz Ebay...:face-wink:

www.ebay.de...

Piemēram, var uzreiz nopirkt pa 19 Eur, sūtīšana Vācijā pa velti, bet par sūtīšanu uz LV gan jānoskaidro pie pārdevēja:

www.ebay.de...

Protams, ja palaimējas, pie mums caur privātsludinājumiem var dabūt arī lētāk- ja paveicas, pat pa polšu no kāda pohaina reportiera :face-grin:
Pašlaik šādu modeli vismaz ss.lv neredzu.
Publicēts: 01.12.16 18:20
 citēt
Aiz ko tu šodien tik nasks uz sūtīšanu? Es tik kā žīdu anegdotē - A sjto, spgasitj niļzja?
Publicēts: 01.12.16 18:22 labots
 citēt
Gribētos jau kā labāk, bet laikam sanāk, kā vienmēr...:face-wink:

Bet, ja nu akurāt tā uzprasies- varu iedot labu linku, varbūt kādreiz kādam noder...:face-grin:

natribu.org...
Publicēts: 01.12.16 18:43
 citēt
Tas man neder, jo dumjos jautājumus es uzdevu Kalniņam, bet viņš mani nekur nepasūtīja, bet tev seksuālu tuvību es NUDIEN NEPIEDĀVĀJU!!!

Bet nopietni apvainojies neesmu.
Publicēts: 01.12.16 19:06
 citēt
Schneider:
Bet nopietni apvainojies neesmu.

Vai ta kāds Tevi mēģināja apvainot? :face-grin:
Publicēts: 01.12.16 19:12
 citēt
Citēju no iedotā linka:
"Ja jūs esat nokļuvuši šajā lappusītē, tas liecina tikai par vienu: jūs pasūtījuši dirst. Rupji, bet eleganti: atsūtot šo adresi.
Iesakām:
•Pārskatīt savu attieksmi pret šo cilvēku.
•Nopietni apvainoties uz viņu."
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):