forum.gif
Pērku 580EX II vai 600EX-RT
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku 580EX II vai 600EX-RT
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.16 14:03
 citēt
Ja gadījumā kādam krāj putekļus, labprāt iegādātos Canon 580EX II vai 600EX-RT par taisnīgu atlīdzību.
Publicēts: 28.11.16 17:24
 citēt
Tev netieg dota izvēle ar/bez RT.
Ar tām blicēm vispār ir stulbums, jaudīgus, bet vienkāršus un lētus modeļus nepiedāvā, par mani, kā pentaxistu, arī ražotājam neinteresē, vai es domāju filmēt cementa fabrikas dušās, AF-540FGZ II ir blīvētās, ar videogaismu un pa cū-ū-ūcīgām cenām. :anger:

Mana adbilde Čemberlenam-kapitālistu živodjoriem:

Jebajā 45 €, t.i. 10x lētāka, vadošie kontakti iegremdēti un nofiksēti ar superlīmi, viss viegli usstādās ar roku, "A" režīms strādā ļoti smuki.
Publicēts: 28.11.16 20:20
 citēt
Man vairākas vadīt nevajag, bet reportos us kameras šis Ņikana filmu laiku izraktenis noteikti uzvedas labāk par ķīnizeriem, kuri noteikti būs pat dārgāki.
Publicēts: 28.11.16 21:12
 citēt
Ķenona E-TTL sucks pat pašu japīzeru ispildījumā, tieši tāpat arī Pentakša P-TTL.
IMHO, dabistiski.
Publicēts: 28.11.16 22:15
 citēt
2001.gada Pentakša AF-360 FGZ ar MZ-6 strādāja ideāli, bet ar tagadējām ciparniecēm 15 gadus vecā P-TTL versija darbojas ne labāk par Sigmu FE-500. Variants - nedaspraud pēdā līdz galam, uzliec režīmu "A", tad viss pa smuko.
Pentaxim tā nelaime, ka neļauj izvēlēties režīmus, ja blice sajūt, ka kamerai ir P-TTL, nevienu citu neuzliksi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):