forum.gif
RAW formāta ARW2 atvēršana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / RAW formāta ARW2 atvēršana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.16 20:50
 citēt
Nevaru dabūt pie dziesmas ARW2. CameraRaw pluginu uzinstalēju, bet ne CS3 ne CC neatver.
Publicēts: 03.12.16 21:03
 citēt
Kaut kas par šo tēmu www.lifewire.com...
Publicēts: 03.12.16 22:37
 citēt
CC never? , jocīgi…. man ir bijis līdzīgs gadijums ar sony rawiem, bet toreiz tā bija kamera kura "neeksistēja".
Kāds aparāts?
Publicēts: 04.12.16 00:34
 citēt
a5000.
Publicēts: 04.12.16 00:44
 citēt
Protams idiotisks jautājums, bet vai pēc CameraRaw apdeita uzlikšanas kompi restartēji (nu patīk Windovam tie restarti) ? Nav loģiska iemesla lai CC ar jaunāko ACR versiju nevērtu A5000 rawus.
Publicēts: 04.12.16 08:45
 citēt
Iemet linku ar kādu to raw failu, gribu pamēģināt uz sava PS atvērt.
Publicēts: 04.12.16 09:49
 citēt
Jā, restartēju gan.
Publicēts: 04.12.16 09:56
 citēt
atinstalē un mēģini atkal visu no jauna. Nezinu, vai tas palīdzēs, bet man kādu gadu atpakaļ bija līdzīga problēma. Palīdzēja tikai atinstalēšana.
Publicēts: 04.12.16 13:04
 citēt
Īsā ātrās iedarbības recepte: ievelc "DNG convertor" un pārkonvertē uz .dng, tad nu gan ir jāver vaļā, ja arī tad never tad točna fotošops ir sajucis prātā.
Filosofiskas pārdomas : divi fotošopi( nu tā tu liec domāt) uz Win mašīnas mēdz radīt konfliktus, paskaties kādu ACR versiju rāda, vai tā tiešam ir jaunākā( uz ābola rawkonvertora logam pašā augšā ir rakstīts, arī preferenču dialoga logam augšā un iekš menu ir punkts "About Plugins", uz win vajadzētu būt līdzīgi). Ideja ir iekš tā ka divi fotošopi nozīmē arī dubultus folderus ar atbalsta/nepieciešamajiem failiem, jautājums vai instalējot faili tiešam ir nonākuši pareizajās vietās( pieļauju ka CS3 vispār A5000 rawus vērs, tikai kā .dng). Un vēl aizdomīgi ir "ARW2", tā iemesla dēļ ka faila paplašinājumi vienmēr/gandrīz sastāv no trim zīmēm .arw , ja tev tiešam ir .arw2, tad iespējams mašīna vispār nesaprot tādu faila paplašinājumu un attiecīgi nezin ko ar to iesākt.
Publicēts: 04.12.16 13:58
 citēt
Tika jau notestēts uz mana PS un vēra vaļā, tīri vajag pārinstalēt PS un uzlikt jaunāko cameraraw 9.7 un visam jāstrādā ;)
Publicēts: 04.12.16 14:11
 citēt
hmmm.. "kad mēs augām" tos failus pa folderiem krāmēja manuāli, gan jau ka joprojam to var izdarīt, kuru failu kur likt droši vien var saguglēt. Pirms nones un pārinstalē varētu paprovēt tā izdarīt, sliktāk jau nebūs.
Publicēts: 04.12.16 16:20
 citēt
Paldies, vīri par iedziļināšanos! Tieši tā arī bija. Visu nonesu un uzliku par jaunu un it works.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):