Sakarā ar to ka gribu visu parku nomainīt uz sony, gribu noandelēt: Canon: 5dmkii - lietots, ar defktiem - bēt teicamā darba kārtībā 600e, noskrējiens ir pāri visiem standartā noteiktajiem. 70-200 f.2/8 - lietots, teicamā darba kārtībā 950e 50 1.4 - lietots, teicamā kārtībā (defekts šad un tad šauj garām pie atvērtas diafragmas ) 250e 28-135 is usm 90e 430exii - lietota 100e ir arī soma tam visam, garantijas nav nekam - bonusā grips aparātam, ladētājs, 2 baterijas aparātam, 8gb un 4gb CF kartes kopā: 2000e par visu, atsevišķi tirgošu tikai tad kad kāds paņems 5dmk2+70-200f2.8 2000e par visu. kaulēties bezjēdzīgi. Rīga. Ja ir interesanti, lūdzu rakstīt personīgi. p.s. uzņemtās bildes var apskatīt internetā googlējot Andris Ligeris, viss bildēts no 2012 gada ar šo komplektu.
Kas ta tev par naida uzliesmojumu, ka nevari paiet garām nevienam manam komentam? Rota vīruss piemeties un vēdergraizes moka?
kad tu pārtrauksi katru jaunpienācēju apzviegt ar savu pseidogudrību vai apķēzīt kāda mazāk zinātāja jautājumus, tad es pret tevi izturēšos tāpat , kā pret citiem normāliem pasažieriem - ar cieņu... tā kā, vecīt, meklē cēloni sevī.. es, piem., neesmu radis, ka man di.š virsū, tāpēc, kamēr esmu te, filtrē savu valodiņu.
Schneider:
Kas ta tev par naida uzliesmojumu, ka nevari paiet garām nevienam manam komentam? Rota vīruss piemeties un vēdergraizes moka?
kad tu pārtrauksi katru jaunpienācēju apzviegt ar savu pseidogudrību vai apķēzīt kāda mazāk zinātāja jautājumus, tad es pret tevi izturēšos tāpat , kā pret citiem normāliem pasažieriem - ar cieņu... tā kā, vecīt, meklē cēloni sevī.. es, piem., neesmu radis, ka man di.š virsū, tāpēc, kamēr esmu te, filtrē savu valodiņu.
Nedomāju, ka šis ir tas gadījums, vecuma bērna prāts ir nedgriezenisks, bet šeit пронесся железным вихрем pa maniem postiem, izgāza pie katra kuņģa saturu, bet brīvdienas beigsies, pāries arī šī kaite. Es jau neņemu pierē, priore pateiktu, ka Dievs viņam soģis.
Schneider:Nedomāju, ka šis ir tas gadījums, vecuma bērna prāts ir nedgriezenisks, bet šeit пронесся железным вихрем pa maniem postiem, izgāza pie katra kuņģa saturu, bet brīvdienas beigsies, pāries arī šī kaite. Es jau neņemu pierē, priore pateiktu, ka Dievs viņam soģis.
katram savs soģis, man po, ko saka priore un preiļu alus mīlētājs...galvenais - esiet miermīlīgi pret jaunpienācējiem, savādāk fotoblogs tiešām pārvērties par naidīgi noskaņotu penšu vietni... paskatieties paši, cik ļaužu pēdejos gados šeit nākuši klāt un cik aizmukuši. reālajā tu, šneider, un līdzīgie esiet vainīgi, ka fotoblogs iznīkst, jo kuram gan gribas uzturēties naidīgā vidē, kur ņem vērā tikai ilggadējus papučus.
Schneider:Nedomāju, ka šis ir tas gadījums, vecuma bērna prāts ir nedgriezenisks, bet šeit пронесся железным вихрем pa maniem postiem, izgāza pie katra kuņģa saturu, bet brīvdienas beigsies, pāries arī šī kaite. Es jau neņemu pierē, priore pateiktu, ka Dievs viņam soģis.
katram savs soģis, man po, ko saka priore un preiļu alus mīlētājs...galvenais - esiet miermīlīgi pret jaunpienācējiem, savādāk fotoblogs tiešām pārvērties par naidīgi noskaņotu penšu vietni... paskatieties paši, cik ļaužu pēdejos gados šeit nākuši klāt un cik aizmukuši. reālajā tu, šneider, un līdzīgie esiet vainīgi, ka fotoblogs iznīkst, jo kuram gan gribas uzturēties naidīgā vidē, kur ņem vērā tikai ilggadējus papučus.
Bet ja jaunpienācējam reāli klibo matemātika un ir novērojams reāls veselā saprāta iztrūkums?
.. jo kuram gan gribas uzturēties naidīgā vidē, kur ņem vērā tikai ilggadējus papučus.
Siers, parādi man kaut vienu, puslīdz normāli pasistu fotocensoni( lasīt - perespektīvu un interesantu radošu personību ), kuru "rausta" vide un kurš sevi apgrūtina ar "vērā ņemšanu"? Kaut vienu tādu parādi!
Amerikāņi pārsvarā var lepoties ar tupām komēdijām, bet uz to saražoto kvantumu reizēm gadās arī šedevri Viens no tādiem gabaliem ir "Kašķīgie veči" - Grumpy Old Men (1993) tik galvenie varoņi nefočē, bet copē , bet lietas būtību jau tas nemaina
.. jo kuram gan gribas uzturēties naidīgā vidē, kur ņem vērā tikai ilggadējus papučus.
Siers, parādi man kaut vienu, puslīdz normāli pasistu fotocensoni( lasīt - perespektīvu un interesantu radošu personību ), kuru "rausta" vide un kurš sevi apgrūtina ar "vērā ņemšanu"? Kaut vienu tādu parādi!
Tu, nopietni, atzīsti, ka esi iespaidojams, ka Tava fotomāksla ir tieši proporcionāla Tev svešu cilvēku izteikumu saturam, ka ja Tev paģērēs fotografēt savu lēcienu aizsalušā Daugavā, ar kameru pa priekšu, Tu arī to izdarīsi?
Bet es taču teicu - parādīt puslīdz normāli pasistu fotocensoni, nevis mentāli labilu personu!