forum.gif
2016-2017 gada labāko kameru tops
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 2016-2017 gada labāko kameru tops
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.16 12:50
 citēt
Tiem, kas saprot krieviski

photar.ru...

Te nu būs uzskatāms līdzeklis ar vienu no variantiem par labāko, ātrāko, smukāko utt. fototehniku pēdējos divos gados :)
Publicēts: 12.12.16 13:20 labots
 citēt
traktors: ...uzskatāms līdzeklis ar vienu no variantiem...

Pie tam - visobjektīvākais, ar dalījumu profi, poluprofi... :face-grin: Ja ir zināms, ka Pukistānā jebkurš profja darbarīks ir paredzēts tikai statusa apliecināšanai, пальцы веером .

Un pats ražotājs jau sen ir aizmirsis dalījumu profijisma kategorijās (EOS 1DX Mark II instrukcija):

Publicēts: 12.12.16 13:23 labots
 citēt
traktors:Tiem, kas saprot krieviski

photar.ru...

Te nu būs uzskatāms līdzeklis ar vienu no variantiem par labāko, ātrāko, smukāko utt. fototehniku pēdējos divos gados :)

Jey!
Kārtējais bezjēdzīgais tops.
Itkā jau nebūtu atskatījušie šitos līdz vēmienam :D
Publicēts: 12.12.16 14:27
 citēt
Kāpēc tikai 2016/2017? Par cik visas ir jau iznākušas kameras, tad tak tik pat labi varēja rakstīt jebkuru skaitli 2017 vietā.
Publicēts: 12.12.16 14:52
 citēt
normāls apskats, Samsung iekabina aifoniem foto
ko arī reāli saka cilvēki, ka S7 ir normāls priekš foto, video
Publicēts: 12.12.16 15:07
 citēt
lodzija: saka cilvēki, ka S7 ir normāls priekš foto, video

Bet es stagnātiski saku, ka bedri var izrakt arī ar karoti, bet ērtāk tomēr ar tam paredzētu štrumentu- lāpstu..:face-grin:
Publicēts: 12.12.16 15:36
 citēt
ar karoti var ēst, ar karoti var kasīt pakusi un arī bedri rakt. Tāpat ar telefonu var bildēt, sarakstīties internetā, skatīties televīziju un pat piezvanīt.
Publicēts: 12.12.16 15:41
 citēt
VValdis:ar karoti var ēst, ar karoti var kasīt pakusi un arī bedri rakt. Tāpat ar telefonu var bildēt, sarakstīties internetā, skatīties televīziju un pat piezvanīt.

Nu i ko tad nemet savu Soņu miskastē un nepārej uz teleponbildēšanu? :face-grin:
Publicēts: 12.12.16 15:50
 citēt
lodzija:normāls apskats, Samsung iekabina aifoniem foto

Man te pa ilgiem laikiem atkal kko nospēra - konkrēti 950to Lumiu - domāju ko ņemt vietā un paņēmu uzto haļavno 2ned patestēšanu S7 - ievērojami sūdīgāka kamera gan pēc bildēm gan darbības.

Skumji, ka windows klausulēm tik šausmīgi maz aplikāciju - pats dzelzis, bildēšanas jomā, ir dūšīgi pārāks.
Publicēts: 12.12.16 16:16
 citēt
Es tos smartfoholiķus vispār triektu prom no visiem pasākumiem. Vakar eglītes iedekšanā visi bērni jau sastājušies rotaļai, bet viena mamma, savu sīci nostādījusi par pirmo, bremzē vadītājas "Bet tagad, bērni, sākam iet uz priekšu!", jo nevar ar savu durofonu noķert pareizu rakursu vai sejas isteiksmi "Paga, paga, mēs tūlīt, Ilzīt smaidi!"... :anger::anger::anger:
Publicēts: 12.12.16 18:07
 citēt
Friidis:
VValdis:ar karoti var ēst, ar karoti var kasīt pakusi un arī bedri rakt. Tāpat ar telefonu var bildēt, sarakstīties internetā, skatīties televīziju un pat piezvanīt.

Nu i ko tad nemet savu Soņu miskastē un nepārej uz teleponbildēšanu? :face-grin:
arī ar telefonu bildēju, bet skatoties mūsdienu tendences, kad daudzi met misenē canonus un nikonus, lai pārietu uz soni to taupu
Publicēts: 13.12.16 01:35
 citēt
TesMens:Kādas aplikācijas vajadzīgas, tavuprāt, Māri? Kalendārs un kartes ir, fotoaparāts labs, internets ar gūgli arī ir.

Ja cilvēkam interesē bildēšana, tad kaut vai ar to saistītas aplikācijas - ar Oi vai andrīti varu darbināt visas savas kameras ka vien vēlos, ladēt kameru failus klausulē un momentā sūtīt, momentā likt mākonī, veikt pēcapstrādi utt. utt. Windows nav savietojams ne ar vienu. Ar dažām kuru man nav ir savietojams, bet bērnudārza līmenī - lietotāji paši ko šķībi adaptējuši un netā ar veikumu padalījušies. Tāda pati situācija ir ar visām citām jomām ja neskaita mikromīksto ofisu.
Publicēts: 13.12.16 10:26 labots
 citēt
3rdHalf:
traktors:Tiem, kas saprot krieviski

photar.ru...

Jey!
Kārtējais bezjēdzīgais tops.
Itkā jau nebūtu atskatījušie šitos līdz vēmienam :D

Hehe :) Rēcīgi, ka topiks paredzēts visiem, kas te dažkārt tracina pārējos ar neiespējamiem jautājumiem, bet iekomentē tie, kuriem principā šādi topi pie kājas :D Peace ;)
Publicēts: 13.12.16 10:30
 citēt
TesMens:pat iedomāties nevarēju, ka kaut ko no Tevis minētā varētu vēlēties veikt ar telefonu! Acīm redzot, pēc tava prāta sanāk, ka mani bildēšana neinteresē!
Citreiz tieši tā arī izskatās :face-smile:
Publicēts: 13.12.16 10:47
 citēt
TesMens:pat iedomāties nevarēju, ka kaut ko no Tevis minētā varētu vēlēties veikt ar telefonu! Acīm redzot, pēc tava prāta sanāk, ka mani bildēšana neinteresē!

Tas jau nu būtu galīgi vienalga kas Tevi interesē - tā Tava darīšana.

Bet ja vien nebildē studijā, tad nav ērtāka augšuplādēšanas rīka par klausuli... kā arī distances vadība, fokusa pārbaude - ir ērti klausules ekrānā live view redzēt kadru pret kuru stāvi ar muguru, kadru kad kamera "mastā"/slotaskātā utt.

Bet ne ar windows - jo iespējas tādas nav.
Publicēts: 13.12.16 17:50
 citēt
Par to nav nekādu šaubu, ka nesaproti.

Ar planšeti var tik jāmaksā par vēl vienu sim un planšete uz ielas par lielu + tā jāvazā līdzi.
Publicēts: 13.12.16 23:56
 citēt
Lai sapārotu nevajg - lai augšuplādētu naudas devējam gan vajag.

un vēl viens verķis ir nevis klausule kas vienmēr kabatā, bet planšete un vēl viena apmaksāta simkarte ko tai planšetē bāzt iekšā. Kāpēc interesējies par risinājumiem kurus Tev nevajag?
Publicēts: 14.12.16 09:51
 citēt
Maris:Kāpēc interesējies par risinājumiem kurus Tev nevajag?

Tas taču ir galvenais šī foruma pamats. Bez tā jau sen būtu beidzis eksistenci.
Publicēts: 15.12.16 08:33
 citēt
Ir darītāji un runātāji, ja jautā kādam kas ir virši un viņš tev rāda mežā augošu augu pamet viņu un ej pie tā kurš zāģē
Publicēts: 15.12.16 15:38
 citēt
TesMens:

atšķirībā no Tevis, man nav nostājas, ka tikai tā, kā ES daru, ir jādara arī citiem.

Šāds fakts jau eksistē Tavā diskusijā pašam ar sevi :)

Svadāk jau nevar no teksta, ka ierīce ar veiksmīgāku kameru nespēj veikt citu funkcijuu, izlobīt, ka tādējādi es ar savu ķezu (neatrisināto) kādam ko uzspiežu - tur ir nopietni jādiskutē ar sevi pārējiem nesaprotamā formātā, lai tiktu pie tādas idejas.
Publicēts: 17.12.16 04:51
 citēt
Maris:
lodzija:normāls apskats, Samsung iekabina aifoniem foto

Man te pa ilgiem laikiem atkal kko nospēra - konkrēti 950to Lumiu - domāju ko ņemt vietā un paņēmu uzto haļavno 2ned patestēšanu S7 - ievērojami sūdīgāka kamera gan pēc bildēm gan darbības.

Skumji, ka windows klausulēm tik šausmīgi maz aplikāciju - pats dzelzis, bildēšanas jomā, ir dūšīgi pārāks.

Jā, Samsung S7 kamera, lai arī pēc reitingiem ir pirmajā trijniekā, nebūt nav ideāla. Labāks varētu būt krāsu kontrasts un priekšējā kamera. Toties ātra ļoti un bildē gandrīz tumsā. Vispār jau mūslaikos ir tik daudz labu kameru, ka reitingus nosaka tikai pēc mazbūtiskām niansītēm.
Publicēts: 29.01.17 10:14 labots
 citēt
DSLR mirst nost - bezspoguļu kameras sāk uzvaras gājienu :)
video

youtu.be...

Profiņa viedoklis - pāreja uz SONY bezspoguli

youtu.be...
Publicēts: 29.01.17 10:48
 citēt
Jēziņ! Tas nu 1x ir derdzīgs, vecs krievu pediņš + bērna prātā... brr... kas to var noskatīties?
Publicēts: 29.01.17 11:09
 citēt
Stulbs tops
Publicēts: 29.01.17 23:23
 citēt
Maris:
TesMens:Kādas aplikācijas vajadzīgas, tavuprāt, Māri? Kalendārs un kartes ir, fotoaparāts labs, internets ar gūgli arī ir.

Ja cilvēkam interesē bildēšana, tad kaut vai ar to saistītas aplikācijas - ar Oi vai andrīti varu darbināt visas savas kameras ka vien vēlos, ladēt kameru failus klausulē un momentā sūtīt, momentā likt mākonī, veikt pēcapstrādi utt. utt. Windows nav savietojams ne ar vienu. Ar dažām kuru man nav ir savietojams, bet bērnudārza līmenī - lietotāji paši ko šķībi adaptējuši un netā ar veikumu padalījušies. Tāda pati situācija ir ar visām citām jomām ja neskaita mikromīksto ofisu.

Nez, ar CamRanger arī tas ļumīgais neiet ?
Publicēts: 30.01.17 00:21
 citēt
Pana un Nikonam nekas neiet - neiet arī neta banku app utt. - nekas kas nav zvērīgi populārs (visā pasaulē) neiet.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):