forum.gif
D750?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / D750?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.16 00:28
 citēt
Sveiki biedri.. esmu nolēmis ieķert d750to nikonu.. skatos ka reti kurais pārdod lietotu.. radās jautājums.. pa cik varētu iet tāds mazlietots bodijs? skatos ka jauns ir ap 1,6k€ :face-glasses:
Publicēts: 25.12.16 00:29
 citēt
protams ka ja kādam ir ko piedāvāt.. droši dodiet ziņu
Publicēts: 25.12.16 09:00
 citēt
Jauns ap 1.7, tad mazlietots pa kā diem 100-200 zemāk, nav to grūti izdomāt :)
Publicēts: 25.12.16 10:01
 citēt
fieldy:Jauns ap 1.7, tad mazlietots pa kā diem 100-200 zemāk, nav to grūti izdomāt :)

Atceros facebookaa pirms kāda laika aizgāja mazlietots ar 50nieku pa 1400:face-crying: kur tagad tādi piedāvājumi?
Publicēts: 25.12.16 12:53
 citēt
Nav ko visādos fakebook pie zilajiem idiņiem skatīties :D un ja aizgāja - tad jau ar kājām, VO!
Publicēts: 25.12.16 13:19
 citēt
Hugo:...ar kājām, VO!

Latviešiem aiziet pieņemts kājām, VO! :grimace:
Publicēts: 27.12.16 23:48
 citēt
Nikonists:
fieldy:Jauns ap 1.7, tad mazlietots pa kā diem 100-200 zemāk, nav to grūti izdomāt :)

Atceros facebookaa pirms kāda laika aizgāja mazlietots ar 50nieku pa 1400:face-crying: kur tagad tādi piedāvājumi?

Da joptv ja esi gatavs maksāt 1.4t tad piemet tak 175eur un nopērc jaunu www.ss.lv...
Publicēts: 28.12.16 05:25
 citēt
beno Tu pats būtu gatavs sadarboties ar tādu cilvēku un pirkt no viņa kurš iebāzis ss.lv ar pliku tekstu "Jauns ar 2 gadu garantiju. Nikon D750 body, iepakojumā ar garantiju 2 gadi, ir uz vietas arī brīvdienās." Kurā atkārtojas 2 gadu garantija :D Un bildes no interneta paņemtas, pat nevar reālas nofogrāfēt pašu preci.

Tas ka mēs kaut ko mistisku lētu varam netā atrast nenozīmē, ka tas viss tā arī ir.

Tādiem sludinājumiem nemaz virsū neskatos. Gan jau ir tādi cilvēki kuri uzķeras uz visa kas tiek rakstīts, izlasa un redz pa le'tu un nu tik ņems ciet jo ir pa lēto :D
Publicēts: 28.12.16 10:19
 citēt
Bet es uššpļautu us tekstu, ja tik pati prece ir reāla un paņemama. Ja tas verķis ir neatplēstā iepakojumā, tad viņu nobildēt var tik ar muitas rentgenu, šeit bilde ir informatīva.
Publicēts: 28.12.16 10:38
 citēt
fieldy:beno Tu pats būtu gatavs sadarboties ar tādu cilvēku un pirkt no viņa kurš iebāzis ss.lv ar pliku tekstu

kāpēc atkal ČINKSTĒT? vienmēr taču var piezvanīt un aizbraukt palūkoties. ja cilvēkam laiks būtu tik vērtīgs(dārgs), ka nevar pat pamēģināt, tad droši var doties uz tuvāko elkoru un pirkt nost par jebkuru cenu. taču šis nav tas gadījums, cilvēks "meklējas".
Publicēts: 28.12.16 16:28
 citēt
Visi nedzīvo rīgā.
Publicēts: 28.12.16 17:19
 citēt
fieldy:beno Tu pats būtu gatavs sadarboties ar tādu cilvēku un pirkt no viņa kurš iebāzis ss.lv ar pliku tekstu

No konkrētā tirgotāja esmu nopircis jau trīs objektīvus. Ir gan čeks, gan garantija un tiešām pieved pie durvīm. Kastes un papīri kā pienākas. Sūdzību nekādu, tas, ka tekstu neglīti ieraksta, tas man, godīgsakot, pie resnākā gala ;)
Publicēts: 28.12.16 17:24
 citēt
wiencmuzikanc:

No konkrētā tirgotāja esmu nopircis jau trīs objektīvus. Ir gan čeks, gan garantija un tiešām pieved pie durvīm. Kastes un papīri kā pienākas. Sūdzību nekādu, tas, ka tekstu neglīti ieraksta, tas man, godīgsakot, pie resnākā gala ;)

Man arī nav skaidrs kas tur slikts, ja cilvēks strādā kā pienākas. Arī man ir tikai pozitīva pieredze :)
Publicēts: 28.12.16 18:07
 citēt
fieldy:beno Tu pats būtu gatavs sadarboties ar tādu cilvēku un pirkt no viņa kurš iebāzis ss.lv ar pliku tekstu "Jauns ar 2 gadu garantiju.

Tu domā ka es te uz dullo lieku atsauci?...pats esmu no šī cilvēka pircis, un zinu daudzu citus kas ir pirkuši, un neesmu arī dzirdējis ka būtu kādas problēmas ar šo pārdevēju. Tas ka kādam raustās nepirkt veikalā, tā jau ir cita problēma, es tikai ieteicu variantu...un pirkt lietotu nemaz nav risks ne?!:face-wink:
Publicēts: 28.12.16 20:46
 citēt
Arī es no šī cilvēka nopirku kameru un objektīvu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):