forum.gif
Kādu kameru man labāk izvēlēties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kādu kameru man labāk izvēlēties?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.17 12:43
 citēt
Sveiki, es vēlētos iegādāties sev jaunu spoguļkameru, es to daru pirmo reizi un nesaprot kāda īsti būtu laba.
Kāds varbūt varētu kādu kameru ieteikt līdz 500€ ? :face-smile:
Man stāstīja, ka Canon 600d un 700d esot labas.
Publicēts: 06.01.17 12:58
 citēt
Monopenisuāli.

Ja cilvēkam trūkst sajēgas izvēlēties, tad noteikti trūks sajēgas arī pielietot, līdz ar to parametriem un brendiem nav nozīmes.
Publicēts: 06.01.17 13:10
 citēt
Ja sāc ko jaunu, tad no sākuma vienmēr nebūs sajēgas, ar laiku iemācās.:face-smile:
Publicēts: 06.01.17 13:28
 citēt
Nikon
Publicēts: 06.01.17 13:40 labots
 citēt
Varbūt starp labiem draugiem/ paziņām ir kāds saprotošs fotomīlis? Tad varētu iegādāt tādu pašu kameru, kā šamam, lai varētu pakonsultēties vai aizlienēt kādu objektīvu vai piederumu.

Prātīgāk būtu ņemt kādu sākumlīmeņa Canon/ Nikon (tie ir populārāki un būs mazāk problēmu ar objektīvu/ piederumu iegādi).
Canonam LV ir vispieejamākais serviss- pārējiem grūtāk.
Var ņemt pat lietotu aparātu- ja uzticams pārdevējs- būs lētāk un arī mazāk kreņķu, ja tā bildēšanas padarīšana neies pie sirds..:)
No lietotiem gan neiesaku izvēlēties pārāk vecus modeļus, kauč labā stāvoklī- veciem sensoriem nepatīk lieli ISO utt utml.
Publicēts: 06.01.17 13:40
 citēt
Publicēts: 06.01.17 13:48
 citēt
Peņtaks!!!

Publicēts: 06.01.17 13:51
 citēt
Friidis:Varbūt starp labiem draugiem/ paziņām ir kāds saprotošs fotomīlis? Tad varētu iegādāt tādu pašu kameru, kā šamam, lai varētu pakonsultēties vai aizlienēt kādu objektīvu vai piederumu.

Prātīgāk būtu ņemt kādu līdzīgu sākumlīmeņa Canon/ Nikon (tie ir populārāki un būs mazāk problēmu ar objektīvu/ piederumu iegādi).
Canonam LV ir vispiejamākais serviss- pārējiem grūtāk.
Var ņemt pat lietotu aparātu- ja uzticams pārdevējs- būs lētāk un arī mazāk kreņķu, ja tā bildēšanas padarīšana neies pie sirds..:)
man iesaka Canon 700d
Publicēts: 06.01.17 13:54
 citēt
Reinelis:Ja sāc ko jaunu, tad no sākuma vienmēr nebūs sajēgas, ar laiku iemācās.:face-smile:

Laiks nevienu kamerai pogas grozīt neiemāca. Attiecīgi ir kā ļaudis saka - galīgi vienalga kāds ir priekšmets par kuru trūkst jēgas.
Publicēts: 06.01.17 13:54
 citēt
Šo: www.1a.lv...
389 E nosauktajā budžetā iekļausies ar uzviju, bet kvalitātes/cenas attiecību labāku būs grūti atrast.
Publicēts: 06.01.17 13:57 labots
 citēt
Reinelis:
man iesaka Canon 700d

Labi, ka neiesaka 5D Mk4...:face-wink:
Nedomāju, ka iesācējs jutīs lielu starpību ar krietni lētāko 1200D (ja nu vienīgi dikti vajag atlokamu ekrānu utml).
Tehnika morāli noveco daudz ātrāk, nekā aug iesācēja prasmes un prasības...:face-wink:
Kamēr kautcik samācīsies, akurāt pienāks laiks jauai, nopietnākai kamerai.
Es pērn ceļojumiem biju uz brīdi nopircis lētuci 1100D un nekādu briesmīgu diskomfortu ar šamo neizjutu...:face-wink:

Kaut gan- ja līdzekļi atļauj, kādēļ gan neizvēlēties labāko variantu!
Tas tāpat, kā ar autiņiem- var mācīties braukt ar viskrutāko vāģi, ja nav žēl procesā to apskrāpēt/ apdauzīt..:face-grin:
Publicēts: 06.01.17 14:00
 citēt
To sūda nikon ne - rekur ir lieliska kamera (lētāka ar) ar palīgstaru un tiešo printerdruku:

www.plazma.lv...

Bet ja klausa Frīdi, tad Olympus E sērija ļoti izdevīgi nopērkama - pa 500e spaini var piepirkt ar optiku.
Publicēts: 06.01.17 14:02 labots
 citēt
Maris:

Bet ja klausa Frīdi, tad Olympus E sērija ļoti izdevīgi nopērkama - pa 500e spaini var piepirkt ar optiku.

Kurā vietā Tu nosapņoji manus ieteikumus par tik neveiksmīgu (nepopulāru) variantu iegādi? :face-grin:

Par Sony 3000- to varētu ieteikt vienīgi kā lētu rezerves/ alternatīvo kameru E-mount objektīvu Sony bezspoguļiem- ja nu dikti gribas sajust rokā spogulenes "kluci". Skatu meklētājs, kā arī citas "fiškas" tur esot diezgan prasti.
Publicēts: 06.01.17 14:03
 citēt
kas tur neveiksmīgs? Optika laba.
Publicēts: 06.01.17 14:04
 citēt
un daudz var sapirkt
Publicēts: 06.01.17 14:07
 citēt
Kur auns un negatīvs ar saviem telefona padomiem?
Publicēts: 06.01.17 14:16
 citēt
Schneider:Kur auns un negatīvs ar saviem telefona padomiem?

Telefons loģiski ir labāka izvē3le, bet autors jautā par spoguleni.
Publicēts: 06.01.17 14:21
 citēt
Negatīvs ieteiks telefonu arī jautājumā par labāko motorzāģi.
Publicēts: 06.01.17 14:38
 citēt
Nu ja cilvēks nav atpalicis, tad protams izvēlēsies telefonu.
Publicēts: 07.01.17 16:35
 citēt
reāls verķis, spoguļi, sevišķi bezspoguļi lido mizkastē, reāls krekla kabatā iemetams komplektiņš, Balkānu tūrisma maršrutu apgūšana grūti iedomājama bez tā www.hdzoom360.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):