forum.gif
Izlepusī tauta!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izlepusī tauta!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.07 21:33
 citēt
vai tā ideja kas kādu brīdi tapa pavīdējusi, par nākamās versijas izmaiņām, ka autors un iepriekšējā info pirms personīgā balsojuma naf redzama, būs mirusi :cry:

ideja nav mirusi, taa ir ienjemta, tagad jaapiedzemdee. pirmstal vel jaiznesa ;)
Publicēts: 04.03.07 21:39
 citēt
izcili, teicami, same ;)
Publicēts: 04.03.07 22:28
 citēt
izcili, teicami, same ;)

tikai nevajag man skolaa vienmeer bija teicami, jo biju huligans un izcili tikai dirsaa lideejiem!

tev skola gadiena nebija 10balu sistema? :)
Publicēts: 05.03.07 00:11
 citēt
izcili, ja nemaldos, bija par 5 ar ! vai +, sheit tada simbola nav, tapec lai ir tas pats kas teicami ;)
Publicēts: 05.03.07 08:37
 citēt

nav jau nekaa slikta, pasakot ko vareja darit savadak. svarigs ir domashanas veids, jo vispirsm ir jaizdomaa kas ir ne taa, kaa tas ietekmee bildi kopumaa. un tad jau buutiibaa ta atbilde arii ir rasta.

arii bilzbhu verte3shana ljoti palidz personigajai izaugsmei.

Tu tā arī neatbildēji uz manu jautājumu un principā nonāci pretrunā ar iepriekš teikto... Manuprāt, ir divi veidi, kā komentēt - ieteikumi, ko labot esošās bildes ietvaros un komentētāja viedoklis, ko viņš būtu darījis citādi...
Publicēts: 05.03.07 11:09
 citēt
paarlasiiju BUJ -
izraadaas, ka tur ir dots veerteejumu skalas atshifreejums:

"Tagad nedaudz par vērtēšanas skalu fotOgalerijas bildēm:
1 - es uzskatu, ka šo bildi jādzēš ārā ASAP!!!
2 - pavisam slikti :(
3 - hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ...
4 - laba! saprotu un piekrītu :)
5 - IR! Der! Yeah! :)"....

Un veel, radaas jautaajums - „Fotogrāfa reitings”
autora reitings = videjais_bilžu_reitings * (bilžu_skaits/(bilžu_skaits +1))

njemot veeraa ka max atziime ir 5 un n/(n+1) tiecas uz 1 (kur n>=0), tad kaa iespeejams autora retings kas ir lielaaks vai vienaads ar 5? :)
Publicēts: 05.03.07 12:30
 citēt
Man jau šķiet, ka var likt cik baļļu sistēmu sirds kāro, bet lietas būtību tāpat tas nemainīs. 10 baļļu sistēmā vienalga cilvēki vērtēs tik ar "9" un "10", retumis piešaujot klāt "8", jo būs nevēlēšanās izteikt vērtējumu, viņaprāt, mazāk kvalitatīvām bildēm. Arī es esmu pasācis reti vērtēt bildes, vērtējot tik tās, kas man ļoti patīk. Manas rīcības pamatojums - es nevaru vērtēt "izpildījumu", jo pats esmu tikai zaļš māceklis. Ja varētu vērtēt atsevišķi ideju un sajūtas, tad, iespējams, es būtu aktīvāks.
Būtu forši, ja zinošākie (kaut topā pirmie ~ 100) nebūtu tik paškritiski un "nevaļīgi", bet biežāk pavērtētu, nekautrējoties no "3" un tml. Tas būtu reāls ieguldījums. Žēl, ka Vismants pēdējā laikā pieklusis (vismaz neesmu manījis) un viņam nav atradušies sekotāji...
IMHO
Publicēts: 05.03.07 15:55
 citēt
vispar, tikko fotosaitaa pamaniju, ka ari tur ir tieshi 7as atziimes, no zelta da chugunam.
10 ir perebors, tur toch liks tikai 8, 9, 10. a 7i varetu nostradat. Jo, starpiba starp Labi un Izcili ir aiiiiiiiiii.... piemeram, "5-, jo tev tur viena vieta pardegushas debesis" - ja tas neietekmee bildi TIK ljoti lai njemtu veselu balli nost, bet pilniibaa par izcilu bildi nosaukt nevar.

integracija esoshajaa reitingu sisteemaa - abet, luudzu - (atzime * 5) / 7 = jaunaa atzime vecajaa sistema. bayesiana algoritmam pofig, ka tik mazaks vienads ar 5i.
Publicēts: 05.03.07 15:58
 citēt
karlenst, domaju, ka administracijai noteikti jaiekljauj Tevi savaa pulkaa, jo Tu vislabaak redzi visas bildes, vislabak zini kadi reitingi vajadzigi, noteikti esi spejigs pa nakti uzrakstiit jauno v7 bloga dzineeju (kas bus tik labs, ka paris versijas var pat izlaist) un taadaa garaa.

Autora reitings ir par saita kopeejo ieguldijumu. Uzspied augsjaa uz fotograafa reitinga, un sakartos peec taa. so... no reason for panic.
ko tad dot par fotoskolaam, ar kuru parodijaam pats savulaik parsimts punktus noraavi, ja ne AR punktus?
Publicēts: 05.03.07 16:27
 citēt
skatos, peedeejaa laikaa liela dala veertee taapat kaa vinjus ir noveerteejusi. taa jau izsenis seit bijusi izplatiita paradiba vai kaa?:)
Publicēts: 05.03.07 17:01
 citēt
sisaks, bet nav tak daudz to balsoshaans variantu. 5*5*5 = 125
bet reali idejaa tiek likts 4i vai 5
ispildijumaa 3 4 5
sajutas 4 5
tatad, pari paliek 12 iespejamas atzimes. Pie kam, summa svarstas robezhas no 11 lidz 15. nav nemaz tik liels intervals, ne?
Publicēts: 05.03.07 17:09
 citēt
versatile, nu protams nav te infinity iespeejas,
bet es domaaju par taadiem tekstiem- "ak tu man 333 ieliki tad- sanjem pac":)
ai cik daudz te nenoveerteetu fotograafu, saap jau visiem taa sirsninja kad kaadam nepatiik:)
Publicēts: 05.03.07 17:25
 citēt
sheit svarigak ir cik daudzi tev ieliek 555 ... tas ir no svara.

bet par atriebibam zijnojiet, lai ari visus nereali izskaust, acimredzamos meginasim "pieradinaat"
Publicēts: 06.03.07 09:28
 citēt
A kā būtu, ja pie 5nieka tāpat kā pie 1 un 2 atzīmes būtu jāliek obligāts komentārs?
Publicēts: 06.03.07 10:47
 citēt
laikam jau cikliskums ir neizbēgams arīdzan še ... aktualizējusies mūžsenā atzīmju tēma...:) šai sakarā dažas pavisam nodeldētas frāzes, ķipa "miers baro, bet nemiers - posta", "labāk slikts miers, nekā izcils kariņš"...:)

blogā vērtētāji ir ļoti dažādi gan pēc vecuma, gan pēc fotografēšanas pieredzes, atbilstoši tam ir ļoti dažādi - vērtēšanas izpratne un kritēriji...

varbūt lietderīgi vēlreiz un vēlreiz un vēlvienreiz savstarpēji noskaidrot - kas ir tās fotogrāfijas tehniskās, mākslinieciskās un idejiskās vērtības, kas šķiet nozīmīgas vairumam no fotobloga pastāvīgajiem dalībniekiem ?

problēma nav 2;3 vai5niekos, drīzāk dažādajā un nesakārtotajā vērtību skalā un nedaudz arī ... mākā dalīties pieredzē...
Publicēts: 07.03.07 03:18
 citēt
Komentaarus pie atziimeem 1, 2, 4, un 5 vajadzeetu obligaati.
Ir patiikami sanjemt 555, BET - daudz veertiigaak uzzinaat KAAPEEC?
Publicēts: 08.03.07 13:08
 citēt

tu visiem saviem balsojumiem paskaidro, kapec? ;)
Publicēts: 08.03.07 13:22
 citēt

buus workarounds - "<space>" :D
Publicēts: 08.03.07 13:54
 citēt
jaa shitas ir incāks teemats...tik ilgi visādi varianti...,bet apskatieties no cita redzes leņķa...
lūk:
1. 7 gab 555, 5 gab 555 3 gab 555 un viss,...
2. vai arī 30 -50 apmeklējumi ar dažādām atzīmēm...
Otrais variants ir daudz labāks, jo tautai ir interese, nevis kā pirmajā variantā- šaurs piekritēju loks, bet vislabākais ir trešais variants 30-60 apmeklējumi un visi 555.
Neatkarīgi no atzīmes, par katru , kas pieiet pie tava darba un to komentē, vai vērtē, ir jāpriecājās, kaut arī vērtē slikti...pie bildes, kas nesaista nekādi klāt neiet.
Un lai balso katrs kā tam tīk...tāda ir demokrātija, un nevajag otram savu rūgtuma brīdī radušos domu uzspiest...ar to jau blogs ir tik aktīvs.
Publicēts: 08.03.07 14:32
 citēt

vispaar, es tieshaam censhos balsojot raxtiit arii komentaarus!
Publicēts: 08.03.07 16:09
 citēt

vispaar, es tieshaam censhos balsojot raxtiit arii komentaarus!

par to tev zhetons, nopietni. tomer nekatrs ir tik uzciitiigs, nakas iet uz kompromisu. bet ticu, ka komentejot var dabut ko tadu, ko nevar dabut tikai liekot ciparinjus - atpakaljatbildi :)
Publicēts: 09.03.07 00:20
 citēt
Es ar pie katra balsojuma pierakstu komentaaru, bet ir tāda tauta kas noreagjee tikai tad kad tu esi ielicis kādu atzīmi par vinju bildēm...
Publicēts: 09.03.07 00:22
 citēt
ir citreiz bezjedzigi vienkarsi aizpildiit teplu - ja tev bilde vienkaarsi patiik
Publicēts: 09.03.07 00:34
 citēt
ir citreiz bezjedzigi vienkarsi aizpildiit teplu - ja tev bilde vienkaarsi patiik

tad ar ierkastu - Cmuki :)
Publicēts: 09.03.07 00:40
 citēt
Bet iisteniibaa atceros skolas laikus ar 10 balju sisteemu, tad pasniedzeeja pamatojums liekot atziimes bija taads: 10 balles - dievam, 9 - pasniedzējam, nu 8 balles ir maximaalais uz ko var pretendēt skolnieks :)

Tobish doma redz ir taada ka liekot visiem max atziimes juus neatstaajat vietu savai veerteeshanai, jo ja naakoshaa noveerteetaa bilde ir labaaka? Ielikt aukstaaku veerteejumu nevar a zemaaku nedrīkst... :) Shad tad esmu piestraadaajis par tiesnesi sacensiibaam kur jaaliek balles, tad nu veerteejot kaut ko ir vajadziigs atskaites punkts no kaa. Piemeeram, ieliek viens nu baigo šedevru un tas ir atskaites punkts kaa labaakais un ja citas bildes nav labākas tad nu nav, protams tie atskaites punkti katram žanram ir savi...

Cerams sapratāt mani :)
Publicēts: 09.03.07 01:56
 citēt
man liekas adminiem jau taa duadz darba! :) ja vinji kko dara! ;) shis manupraat vareetu buut diezgan gruuti realizeejams.. tas noziimee paarraxtiit visu balsoshanas sisteemu...

moš vajag ieviest vērtēšanu pēc sistēmas, piem., negatīvi vērtējumi: waste of shutter! un w.t.f. is aperture?! tik latviksi grūti izdomāt tik kodolīgus vārdu savienojumus un protams pozitīvajiem vērtējumiemvajag ko līdzīgu, piem. master of light vai kaut kā tā ...
Publicēts: 09.03.07 16:37
 citēt
Bet iisteniibaa atceros skolas laikus ar 10 balju sisteemu, tad pasniedzeeja pamatojums liekot atziimes bija taads: 10 balles - dievam, 9 - pasniedzējam, nu 8 balles ir maximaalais uz ko var pretendēt skolnieks :)

Tobish doma redz ir taada ka liekot visiem max atziimes juus neatstaajat vietu savai veerteeshanai, jo ja naakoshaa noveerteetaa bilde ir labaaka? Ielikt aukstaaku veerteejumu nevar a zemaaku nedrīkst... :) Shad tad esmu piestraadaajis par tiesnesi sacensiibaam kur jaaliek balles, tad nu veerteejot kaut ko ir vajadziigs atskaites punkts no kaa. Piemeeram, ieliek viens nu baigo šedevru un tas ir atskaites punkts kaa labaakais un ja citas bildes nav labākas tad nu nav, protams tie atskaites punkti katram žanram ir savi...

Cerams sapratāt mani :)

Crash, sapratu!
Lieta te taada, ka man pasham ir grutibas sho pielietot blogaa, jo:
es ieraugu bildi kas nu ir TIK super! ka mazak par 555 neieliksi. Ielieku.
Un tad blogaa pieregistrejas sundew un ieliek taadu bildi, ka nu tagad toch 555!!! Ielieku
Un tad pieregistrejas lunis un ieliek perversu erotiku.... nu kaa te neieliksi 555 :)

un beigaas stulbi likt kadam 323 tikai tapec, ka pie mums ir profesionali fotografi kaa sundew, reno, lunis un citi, ne mazaak profesionaali, jo....

shis tachu ir amatieru vortaals ...
Publicēts: 11.03.07 20:53
 citēt
hehe, sanākusi tautiņa un smuki cepas vecā eļļā....:)
Publicēts: 01.10.12 09:40
 citēt
hops:Bloga mēnesi ilga dalībnieka uzskats: Daudz kas tiek šobrīd piedots tiem, kas savā starpā labi sapazinušies, ir ar čomiskām attiecībām. Tur, kur papatīgu un pamatotu kritiku saņemtu jaunpienācējs, vecbiedram tiek skatīts tā - caur pirkstiem - nu kā es draugam likšu ko sliktu... Un čupošanās notiek arī vērtējot. "Vecie" bieži vērtē tos, kas ir viņu kompānijā, bet par jaunajiem tikai pasmīkņā. savukārt "jaunuļi" cītīgi metas bieži vien nepamatoti likt augstus vērtējumus tiem, kuriem kāds tādu jau ielicis. Bara masu psihozītes! :D
Neņemiet ļaunā, "Haidukieši"! :))

Par Vecajiem piekritu Tevis teiktajam...
Savukart par jaunajiem, kaads esmu ari es, gribetu teikt ka augstus vertejumues lieku pec kriterija - patik vai nepatik, ja ir ko pateikt, tad pasaku... Jaunie, iespejams, nav tik loti kompetenti lai loti detalizeti un pamatoti kritizetu citu foto. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas