forum.gif
Pērku kompaktu statīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku kompaktu statīvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.17 16:40
 citēt
Ir kadam kas piedāvājams? Iesakāms!?
Publicēts: 09.01.17 17:22
 citēt
Izskatīšu visus piedāvājumus, bet nu ne kosmosu.
Publicēts: 09.01.17 17:35
 citēt
Ir šāds. Pat dikti kompakts :face-wink:

www.homeshop18.com...

25 Eur.
Publicēts: 09.01.17 17:41
 citēt
Paldies, mazliet lielāku gan prasās.
Publicēts: 09.01.17 17:45
 citēt
Kāds ir tautas viedoklis par šo?
www.tera.lv...
Publicēts: 09.01.17 17:49
 citēt
www.bm.lv...

vai pat labāk šis...
Publicēts: 09.01.17 17:54
 citēt
Armands:www.bm.lv...

vai pat labāk šis...

Tādu pats lietoju. Priekš vieglā Sony Nex gana labs, smagākiem aparātiem pa švaku.
Publicēts: 09.01.17 18:46
 citēt
es ieteiktu aiziet uz laptop.lv un nokomplektēt kādu vēlies...

www.laptop.lv...
Publicēts: 09.01.17 21:22
 citēt
Armands:Ir kadam kas piedāvājams?

nav

Armands: Iesakāms!?

ir

Pameklē šitos Cullmann medžik:

izskatās kropli, bet viņi ir kompakti tieši PĀRNĒSĀJOT savas jocīgās uzbūves dēļ - savādāk jamie ir salīdzinoši daudz pamatīgāki (attiecīgi arī lietojamāki) nekā analogi. Varētu teikt, ka gandrīz pilnvērtīgs statīvs ietilpst mūsdienās bezjēdzīgajā laptopa nodalījumā kurš ir gandrīz katrā fotosomā - nu un mazā versija ar kā tāds plakanais šmigucis ielien katrā tašā.

Lietojis neesmu, bet vienreiz, tiesa normāli ieķēris, paskrūvējos ar šādu spāņu bodītē - lai kā man Frīdis patiktu, bet nu ļoti tāls tas statīvs no viņa piedāvātā - tādām amatieriera vajadzībām der kā vienīgais.
Publicēts: 09.01.17 21:42
 citēt
Paldies. Šis jau ir interesants. Ebay mazliet virs 50 EUR.
Publicēts: 09.01.17 22:48
 citēt
Armands:Paldies. Šis jau ir interesants. Ebay mazliet virs 50 EUR.

Lietots nupat aizgāja pa 18,50...:face-wink:

www.ebay.de...
Publicēts: 09.01.17 23:10
 citēt
Nē nu statīvs, lai cik tas jocīgi nebūtu ir gandrīz tik pat fiziski konstants jēdziens kā optika un gaismasjūtīgā laukuma izmērs - ja tas ir labs, tad arī ļoti smags un ar rezervi dārgāks par vidēju kameru. Daļējs izņēmums ir Gitzo karboni kas ir nedaudz vieglāki toties kārtīgi dārgāki. Jāsaprot, ka ar maziem cipariem ir jārēķinās, ka statīvs būs relatīvs.
Publicēts: 10.01.17 10:02
 citēt
Nu takš katram skaidrs, ka labāk pirkt un lietot ūbergaišus stiklus, midformāta kameras, karbona statīvus utt utml.
Bet nevar un nevajag salīdzināt foto-profa vajadzības un prasības ar mazbudžeta svētdienas bildētāja prasībām.
Te nu katram jāmeklē savs un saprātīgs price/perfomance kompromiss.
Autodzīvē takš arī fanojam par Veironiem, Lambjiem, Kaijenām utt utml, bet reāli klusi dudinam ar paveciem Golfiņiem...:face-wink:
Publicēts: 10.01.17 10:10
 citēt
Par Veironu nefanoju, bet sezdien nopirku Dacīti MCV, kurā šika mazāk par nulli, bet savu motokultivatoru ar nenoņemtiem lemešiem varu iekšā iekrāmēt šķērsām, gareniski un kaut uz gala usstutēt. :grimace:
Publicēts: 10.01.17 11:08
 citēt
Nu man multenes taisot arī gitzo neder - statīvu skrūvēju no finiera savienotu ar plāksni pa kuru varoņi skraida. Kādreiz liku uz laba satatīva kāru vēl tajā dzelžus un tāpat dabūju bildēt lielāku kadru ar metkām stūrī, lai kompī to visu notreisotu netrīcošu - tā, ka nav ko vaimanāt, ka doļče gabana odekolons dārgs dzeršanai - ja vajag stabilu kadru ta statīvs ir dārgs un smags. Ja iespējams, tad jālieto kulīte ar zirņiem - tā bez kādiem jokiem ir stabilāks risinājums kad nevajag vienādu kadru sēriju.

A kas ir dacītes mcv? Rumāņu reno? Neva būt traki slikts - Klužā bij baigi demokrātiskas takšu cenas - izbraukājos kā deviņdesmitajos - tad lūk tur pusei uz spiņģeļa virs 300000km - ar becerīgu, krievu pa provi, vāģi tādu gabalu nevar nobraukt.
Publicēts: 10.01.17 11:26
 citēt
Tepat ssā viens to dacīti tirgoja ar 491000 nobraukumu par 400 EUR, ja pusmiljonu izvelk, tad laikam jau nebūs tas sūdīgākais izstrādājums. Jauno pāri kāzās nevedīšu, bet kartupeļu maisiem derēs arī grabošā plastmasas abdare.
Publicēts: 10.01.17 11:47
 citēt
Schneider:
...sezdien nopirku Dacīti MCV

A ko- tīri neko. Ja veiksmīgs pirkums- apsveicu! :face-smile:
Laikam jau tāpat, kā ar dzīvajām Dacītēm- kamēr jauna, tikmēr smuka un sprauna...:face-wink:

www.dacialatvija.lv...
Publicēts: 10.01.17 12:02
 citēt
Nē-a, man 2007.gada.

Vienkārši Seatiņam nosprāga jebļektronika, nospriedu, ka to remontēt 17 gadus vecai grabažai neatmaksājas, paķēru pa lēto pirmo, kura gadījās. Noveicās, ka pirkta Latvijā, apkopta Mūsa motorā, ar skaidru biogrāfiju, nebūs Vācijā pārreģistrēts Francijas slīkonis, decembrī izieta TA, bet galvenais lauciniekam - ir āķis.
Publicēts: 10.01.17 19:30 labots
 citēt
Prasītos kāda Friida piebilde, ka īstenībā nekā labāka par 1.6 benzīnBoru nav un visdrīzākais nekad arī nebūs. :face-grin:
Publicēts: 10.01.17 20:03
 citēt
Ar MLU un 10 sek taimeri var bildēt arī no galerta bļodas.
Publicēts: 10.01.17 20:25 labots
 citēt
Armands:Pasītos kāda Friida piebilde.... par 1.6 benzīnBoru.....

Vai Tev tik bagāta fantāzija no dabas, jebšu kaučko salietojies?...:face-grin:
Un, ja jau Tevi tā kaitina mani komentāri, ko tad tik regulāri iekš boot.lv uzbāzies PM ar dažādām konsultācijām? :face-wink:
Publicēts: 10.01.17 21:08
 citēt
Schneider:Nē-a, man 2007.gada.

Vienkārši Seatiņam nosprāga jebļektronika, nospriedu, ka to remontēt 17 gadus vecai grabažai neatmaksājas, paķēru pa lēto pirmo, kura gadījās. Noveicās, ka pirkta Latvijā, apkopta Mūsa motorā, ar skaidru biogrāfiju, nebūs Vācijā pārreģistrēts Francijas slīkonis, decembrī izieta TA, bet galvenais lauciniekam - ir āķis.

Latvijā pirktas un ekspluatētas mašīnas nav veiksme[ n-tie iemesli ], tik vien kā skaidrā vēsture, vēl svarīga ir auto marka...... . bet nekas, cerēsim, ka tev paveicies. Tās tādas pārdomas, pārlasot forumu, nekā personīga, to es teiktu arī labākajam draugam
Publicēts: 10.01.17 21:18
 citēt
Protams, veiksmīgāki būtu autiņi no siltajiem un sausajiem dienvidiem (no rūsas viedokļa).
Bet citādi- galvenais jau kas, kur un kā to autiņu lietojis, kā uzmanījis un apkopis.:face-wink:
No tāda viedokļa pat viena modeļa un vecuma autiņi var ļoti būtiski atšķirties.
Publicēts: 10.01.17 21:31
 citēt
Lietota mašīna jebkurā gadījumā ir laimes spēle.
Publicēts: 10.01.17 22:44
 citēt
Domā , ka ar jaunu nevar gadīties visādi "brīnumi" ar sekojošu bezcerīgu skraidīšanu pa servisiem? :face-sad:
Tā pati loterija, tikai krietni dārgāka...:face-wink:
Publicēts: 10.01.17 23:08
 citēt
Friidis:
Armands:Pasītos kāda Friida piebilde.... par 1.6 benzīnBoru.....

Vai Tev tik bagāta fantāzija no dabas, jebšu kaučko salietojies?...:face-grin:
Un, ja jau Tevi tā kaitina mani komentāri, ko tad tik regulāri iekš boot.lv uzbāzies PM ar dažādām konsultācijām? :face-wink:

Nekaitina, uzjautrina. :D Esmu ievērojis, ka tas kļuvis tāds sava veida būtistu jociņš. ;) Neķer krenķi, bet par padomiem - kā vienmēr paldies. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):