forum.gif
Pārdodu - Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Lens for Canon EF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu - Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Lens for Canon EF
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.17 23:00 labots
 citēt
Pārdodu pilnīgi jaunu:
Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Lens for Canon EF
ITEM UPC: 00085126205546
Šis modelis: www.idealo.de...
1100,- EUR
Ja kādi jautājumi - rakstiet.
Publicēts: 11.01.17 09:19
 citēt
Kautkas pārāk sarežģīts priekš manis un mana līmeņa.
Publicēts: 11.01.17 13:47 labots
 citēt
Kādreiz man bija pats pirmais modelis. Nopirku peļņas darbiem (kāzām), jo vajadzēja plato galu un forumos dikti tika slavēts par minimāliem ģeometrijas kropļiem. Toreiz biju apmierināts- gan uz kropa (Canon 40D) , gan uz testam pajemta sveša FF. Labi noderēja kāzu tusiņiem ierobežotās telpās.
Visumā tīri labas atmiņas.
Bet vairāk gan ko līdzīgu nepirktu- svētdienas bildētājam, kāds esmu tagad, tāds ļoti reti vajadzīgs...:face-wink:
Publicēts: 11.01.17 15:39
 citēt
Itkā gribētos, bet bik naudu žēl :)
Publicēts: 11.01.17 16:29
 citēt
Uldi, vai Tev nav pārāk liela nostaļģija par to Canon DPP? Vai tiešām ir tik labs?
Godīgi sakot, šamo tā īsti neesmu pamēģinājis, jo manas pieticīgās vajadzības visu laiku ir apmierinājis Fotožopa RAW konvertors. Vienīgi tagad nezinu ko darīt ar Olympus Stylus 1 RAW failiem- man esošais CS6 šamos neredz, bet mana gana pieticīgā kompetence datorlietās pagaidām nedod saprātīgu rezultātu.. :face-crying:
Publicēts: 11.01.17 18:04
 citēt
Viss labi saprotams, izņemot vienu- Tu sūri, vaiga (un ne tikai) sviedros strādā pie savām bildēm, lai nopelnītu dienišķās desas šķēli uz savas maizītes. Bet mēs (un pārējie man līdzīgie muļķi)- tikai ampelējamies un gribam maksimālu kvalitāti par savu naudiņu...:face-grin:
Es esmu stagnātiski pieradis pie vecā fotošopa (CS3, CS6), kā arī vecā Worda 2003 un man nekas cits īpaši neprasās,
Nu nevar vienā fotomīļu lapā būt vienādas prasības visiem lietotājiem!
Katram savs! (Protams, vienmēr paturu tiesības labsirdīgi paņirgt par naivajiem (vai īpaši viltīgajiem) filmas faniem. Nu nekādīgi nevaru saprast, kādēļ mūsdienās zobi caur pakaļu jārauj...:face-wink:
Publicēts: 11.01.17 21:54
 citēt
DDP ir divi būtiski trūkumi. Viens ir arhaiski kontrastu rīki (shadow un highlights). LR ir paraugs ko var zibenīgi panākt ar kontrastiem.
Otrs ir nespēja gala rezultātu uzasināt.
Tātad jātaisa ir tiff faili, kurus tad asina ar piem. PS automātiski.
Jaunajā LR var arī apstrādāt atsevišķas bildes daļas, tātad PS pat var neizmantot.

Un ir pieejama autonomā LR versija, tātad vajag tikai elektrību.

Bet visādi citādi DDP ir forša programmiņa :)
Publicēts: 12.01.17 00:08
 citēt
Šops jau rawus nekonvertē - to dara CameraRaw plagins un pa manam pēdējās versijas ir ērtākas par LR - nav nekādu problēmu simtus laist cauri - turklāt patīkami, ka objektīvu taisnojamos profilus var taisīt pats un var novilkt tehnomaniaku radītus profilus ar kuriem viņi netā mēras kurš greznāk uztaisa - piemeram samdžangs 14mm kropļo geometriju tragiski, bet novilku profilu un tagad visas līnijas taisnas sekundes desmitdaļā - objektīvs paliek lietojams un nav kauns piķi par rezultātu paprasot.

Pieļaujot, ka Frīdis hobijam šopu nepērk, tad atliek paskatīt jaunaku uzlauziena versiju un CS6 CameraRaw redzēs jaunos rawus - nu un atšķirība 6tam no CC tak pavisam maza - viss vecais labais tur pat kur tas ir jau 20 ciktur gadus.
Publicēts: 12.01.17 07:29 labots
 citēt
Māxlas foto netaisu, fotošļopu nelietoju, bet rūpnieciski ražot reportus ar 500 bildēm no 10 deju kolektīvu koncerta visparocīgākais ir ar kaukādu vecu ACDSee Pro versiju.
Publicēts: 13.01.17 10:30
 citēt
TesMens:Brīnos, ka tik 500 bilžu Tev no tāda pasākuma

Citi brāķus izdzēš jau fotoaparātā, nevis publicē blogā (ne es, es esmu no otrajiem) :)
Publicēts: 13.01.17 12:40
 citēt
TesMens:Brīnos, ka tik 500 bilžu Tev no tāda pasākuma

Šito tikai žurnaļuga vai amatierītis var pateikt.
Pamēģini iztēloties ka tu esi pasākuma oficiālais fotogrāfs un tavs PIENĀKUMS ir nobildēt VISUS pasākuma dalībniekus, pietam tā lai viņi tajās bildēs izskatītos labi, nevis kā kroplīši( šo tēmu gan manuprāt šejienieši vispār neuztver, spriežot pēc daudzu autoru bildēm šeit un jūsmīgajiem "patīk" komentāriem zem bildēm). 500 bildes / 10kolektīvi=50 bildes no katra deju kolektīva, nū ja baigi paveicās tad katrs dalībnieks varēs sevi atras ne tikai kopskatā.
Toties ja bildē pressei tad interesē tikai viena bilde kurā redzams uzvarētājs/atraktīvākais/izdevuma īpašniekam vai sponsoram pietuvinātais, uz pārejiem uzd… no augstā žurnālistikas plaukta.
Ja bildē sev tad interesē tikai savs radagabals kurš tur dejo, uz pārejiem uzd… no augstā amatierfotogrāfa plaukta.
Publicēts: 13.01.17 21:21
 citēt
Nu Jūs iekarsāt :) Varbūt kāds vēlas iegādāties? :face-grin:
Publicēts: 16.01.17 17:24
 citēt
Samazinam cenu 1000,- EUR :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas