Mini kameras - bezspoguļi m 3/4, Sony NEX, Fuji, Nikon 1 utml baigi iepatikusies šitā tehnika
Bija no sākuma Olympus E-PM1, no sākuma par viņu spļaudijos, kapēc piekritu tādu iegādaties Pēc tam ievēroju, ka bildes krāsas patīk. Tagad ceru pārdot savu E-PL1 un atkal iegādaties šīs kategorijas aparātu Paziņam ir mazais Fuji - arī apmierināts ar foto
mazliet dārgāks padomā + uz video orientēts vairāk, kas no Panasonic GH sērijas varbūt plastmasa ir labāka man domāt , nekā metāla, jo vienu šādu sadauzīju, laikam metālisku bet tā vēl neesmui izdomājis, kuru konkrēti ņemt
derēs arī CANON D550, tas priekš video bija daudz maz ok vai SONY NEX sērijas ap 200-300 robežās
es kaut kā neesmu iecentrēts uz grozāmiem DSP, tapēc, ka kustīgas detaļas nav izturīgas bet 600D ar labs protams, 60D bet man tīri hobija vajadzībām to vajag, būšu priecīgs, ja katru gadu par pakāpi labāka kamera
Canon spogulenes jau lielas... - ja iepatikušies mazi aparāti, tad īsti ņeaļo... turklāt canon lētakā optika ir salīdzinoši pašvaka un filmēšana simtajai sērijai ļoti relatīvi regulējama kamēr piemēram pana ir visas videokameras fīčas jau pavisam vienkāršos aparātos. Neesmu sony pētījis - gan jau tur ar kino viss labi.
Offtop. Canon beidzot izlaidis mazu, bet pietiekoši ergonomisku bezspoguleni EOS M5, BET nu dārga gan. Rokā turas labi, objektīvs 18-55 apbrīnojami kluss, labi stabilizē. Cik tā kamera laba vai slikta jau no Ziemassvētkiem netieku izmēģināt. Un vēl saka: Būsi pensijā, tad gan.... +
Pirms jaunā gada ieķēru Sony Alpha 5000. Vēl papildus izsolītē vinnēju gaišu stiklu un pasūtīju pāreju uz M42 objektīviem, ar kuriem šobrīd spēlējos. Esmu apmierināts. Pagaidām.