forum.gif
Pārdodu Sony A6000 kit Objektīvu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sony A6000 kit Objektīvu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.17 16:42
 citēt
Vēlos pārdod Sony E-Mount A6000 komplekta objektīvu:
Sony 16-50mm f/3.5-5.6 OSS Alpha E-mount Retractable Zoom Lens.
Mazlietots.

Paldies
Publicēts: 11.01.17 16:56
 citēt
Pie "savējiem" parasti pieņemts pateikt cenu.
Ja nepatīk šeit apspriest- ceļš uz ss.lv... :face-wink:

P.S. Pats tādu lietoju uz Sony Nex-7. Nekas izcils. Bet izcili kompakts. Dēļ tā dažreiz ir vērts pieciest pārējos mīnusus..:face-wink:
Publicēts: 11.01.17 17:50
 citēt
Fandango::)

tad jau labāk nepirkt neko!

Nekad nopietni neskatos uz negatīva fantāzijām, bet šis LG G4 ar dabīgās ādas vāciņu vizuāli iepatikās (tikai papriekš jānodrillē līdz kloķim mans vecais Galaxy Note, kurš nekādīgi negrib nojukt...:face-wink:

Publicēts: 11.01.17 17:54
 citēt
LG visgļukainākie telefoni, ja neskaita Just5, bet foto esot labs, video šim modelim
kā saka- jāpiecieš kompromiss par lēto cenu
Publicēts: 12.01.17 01:33
 citēt
Microsoft Lumia 950 ir kamera labāka par ābolīti, softs stabils, nekaras, bet nu tādu lērumu softa ka andrītim vai ābolim nav. Zooma ar nav.
Publicēts: 12.01.17 11:12
 citēt
Friidis:
Fandango::)

tad jau labāk nepirkt neko!

Nekad nopietni neskatos uz negatīva fantāzijām, bet šis LG G4 ar dabīgās ādas vāciņu vizuāli iepatikās (tikai papriekš jānodrillē līdz kloķim mans vecais Galaxy Note, kurš nekādīgi negrib nojukt...:face-wink:

Neiesaku, jau bootā tikko bija bēdu stāsti ar viņu, pats arī vienam cilvēkam grasījos pirkt, bet kad netā sāku rakt par gļukainām mātēm pārdomāju.
Publicēts: 12.01.17 11:33
 citēt
iesmaidīju, kad izlasīju, ka LG G4 ir internetā oficiāli ievietots sarakstiņš ar 10 ražotāja gļukiem
bet tauta pērk tāpat - mans paziņa arī iepirka , ir laimīgs, jo tak FOTO esot laps :)
BOOT diskuss
www.boot.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):