priore: tas, pēc kā īsti alkstu, ir pagara, bet šaura pleca soma, kurā iet iekšā divas kameras ar zūmiem virsū, teiksim, 24-105 un 16-35, + zibspuldze un vēl divi gaišie objektīvi. .
Man kādreiz gana aktīvā lietošanā bija Tamrac Pro 8. Dikti "tieva" gan nebija, bet Tevis minētie komponenti tur salīda- vienīgi neapgalvošu, ka lien 2 kameras ar dikti lieliem objektīviem:
Bet visām šaurajām un garajām, kurām stiprinājumi galos, būs tendence vidū saliekties uz pusēm, tīri dēļ stingrības tomēr jābūt noteiktai dimensiju izmēru proporcijām, ja tik nav kāds rāmis. Man ir Tamrac System 6, mīnuss - nevar stāvus ielikt 70-200/2,8.
Var, bet Tamrakiem gala kabatiņas ļoti plānas, materiāls vienā kārtā, objektīvi jāliek ar futrāļiem. Kas par Kulmani. man arī viena bija (modeli aizmirsu), pūralādes izmēros, salūza sprādzes un ātri sadila elastīgā pleca daļa siksnai, bet pašai somai nebija ne vaina.
priore:Tā Ilmāra soma KATA 3N1-20, kaut gan pārsvarā lietoju gandrīz nolietoto, kādu šneiders piedāvā,, tā KATA 3N1-20, laikam maksās vairāk, kā trīs aliņus ...
priore:Ilmār, kāpēc Tu pats to somu nelieto? Otrs jautājums, ne alos, bet cik daudz naudas Tu par to gribi?
Nelietoju, tāpēc, ka man ir citas somas, ko lietoju, t.sk Kata KT D-3N1-30, kas ir lielāka ... KATA 3N1-20 bija domāta meitai, bet viņa to lietojusi. Varētu par 70 EUR