musu te tik daudz un visi visus zin, ienaca prata doma par topiku, kur uzvaicat kadu LV uznemto bilzhu autorus. interesanti + varbut noder, kad jaizvelas fotografs sesijai
Noteikumi: links uz bildem (ideali ari pati bilde ar [ img] tagu), un ja kads zin autoru, atbild. ta kautkaa
Stulbim būtu beibes ar trulu gīmi neizprotoši belnž kamerā "Lelles pozā" viss būtu nenormāli digitāli nolaizīts Bet konkrētais žanrs neparedz neko savadāku kā "Gudrārts" , stulbja problēma nav tas ka viņš štīvus skuķus bildē bet gan tas ka visus PILNĪGI vienādi un vairumā gadijumu ne par ko citu izņmot viņu pupiem nespej domāt , jo aizmirsts ka sejā nav jābūt trulai izteiksmei bet vismaz "Muļķigi mīlīgai" visma KAUTKĀDAI izteiksmei nevis "Truli pakļautai pa 10Ls"
Stulbim būtu beibes ar trulu gīmi neizprotoši belnž kamerā "Lelles pozā" viss būtu nenormāli digitāli nolaizīts Bet konkrētais žanrs neparedz neko savadāku kā "Gudrārts" , stulbja problēma nav tas ka viņš štīvus skuķus bildē bet gan tas ka visus PILNĪGI vienādi un vairumā gadijumu ne par ko citu izņmot viņu pupiem nespej domāt , jo aizmirsts ka sejā nav jābūt trulai izteiksmei bet vismaz "Muļķigi mīlīgai" visma KAUTKĀDAI izteiksmei nevis "Truli pakļautai pa 10Ls"
traktors:Autors ir Plūme. Un tā fotosesija bija Latvijas MX izlases popularizēšanai pirms Eiropas Nāciju Kausa izcīņas motokrossā.
ceru, ka tā nav, jo līdz šim man M Plūmes bildes tiešām patika... manuprāt jebkurš no meitšķīļu leģiona var būt autors augšminētajai sesijai, jo te neredz neko līdzīgu izkoptam stilam. Vienkārši beibes + moči un laikam atstarotājs. Man neinteresantas bildes.
PS es tomēr iebilstu pret gudra nolikšanu, viena otra viņa bilde tīri labi patika
Lunis:
veel neesi ticis tam visma paari kaa skatos?
Kam tieši ? Es katru dienu pie šā sūtu tās kas man prašņājās par "Pafočīties" un vakar man viena uzrakstija ka "Ko es viņai iesakot" jo lūk par "Projekta saimnieku" esot nelāgas atsauksmes , es pat vainīgs sajutos ka šitādu "Nelāgo" ieteicu , nācās apsolit ieteikt kadam krutam čalis nevis ar "Nelāgu slavu"
Autors ir jebkurš tā plenera dalībnieks kurš bildēja šai vietā un laikā tikpat labi var būt ari Tu un Vāvers un vēl cik tie cilvēki. Tas gan netraucē teikt ka man šitā patīk Pēc stila saku ka NIN bet var būt jebkurš cits kas nospieda to pašu tai apšā vietā un laikā
Lunis:Autors ir jebkurš tā plenera dalībnieks kurš bildēja šai vietā un laikā tikpat labi var būt ari Tu un Vāvers un vēl cik tie cilvēki
kaaada planeera? bildi izkopeeju no dr.lv un uzmetu uz sava servaka... nav sakara ar planeeru,...protmas gribeetu buut bildes autoors bet gribu zinaat iisto un vai vispar ta ir vina taja bilde.. vina apgalvi ka ir bet neatdzistas kas ir autors, ja neizdosies atrast tad skaidrs ka fake
Es šo bildi 100% esmu burtiski nesen redzējis , autors ir kaut kas mums zināms Katrā ziņā stilistiski un pēc vietas kautkas ļoti līdzigs man ir atmiņā ar jokaino optikas perspektīvu palicis.
Lunis:Vairāk par bildi man patīk jocīgais optikas zīmējums , kaut kas gandrīz uz Lensbabiju velk ar dīvainām asuma plakņu kombinācijām.
kadu stiklu un aparatu apmeram to var paveikt?
Stikls noteikti ļot jocīgs un pēc zīmējuma taka uz mazās matricas , kautkas savāds tai bildē tāda ka "Ielauzta" pa vidu , katrā žiņā efektu dod tieši jokainais Optikas zīmējums , šitā pat var arī ar platfilmu verķiem specifiskiem bet domāju ka tas ir kautkas Sony @ Oly tipa ja ņem no ļetā gala
šito rādīja pa TV (autosporta programmā, vai zebrā, hvz neatceros), vecis bija ar gariem (sirmiem?) matiem un pavecāks.. pazīstams gan, kaut kur redzēts. Liekas ka pa TV minēja sporta fotogrāfs?