forum.gif
Tokina AT-X 11-16 F2.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Tokina AT-X 11-16 F2.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.17 22:32 labots
 citēt
Sāpīgi jau ir atvadīties no šī stikla, bet sakarā ar stoka maiņu, pārdodu šo lielisko objektīvu:face-wink:

cena 300eur
Publicēts: 26.01.17 16:15 labots
 citēt
KolsDee:sludinājuma bildē izskatās vareni, kā Ulmaņa pieminēklis!

viss pareizi, viņš ari ir varen labs!

nu neviens nemeklā platleņķi uz crop?...slinkums likt ebay. stikls tiešām lielisks, nolietojuma pazīmes nav pat redzamas,ir kaste un dokumenti.
Publicēts: 27.01.17 10:09
 citēt
Visi, kas spēj (kādreiz spēja) novērtēt šo objektīvu, jau sen ir pārgājuši uz FF. :)
Publicēts: 27.01.17 10:31
 citēt
Bļin, kad man vajadzēja, pāris mēnešus meklēju, beigās atmetu ar roku un nopirku jaunu :anger:
Publicēts: 27.01.17 10:39
 citēt
izskatās labs
Publicēts: 27.01.17 20:18
 citēt
Dixlafoss:Bļin, kad man vajadzēja, pāris mēnešus meklēju, beigās atmetu ar roku un nopirku jaunu :anger:

Eh, es atkal pāris mēnešus atpakaļ vēl šaubījos...pārdot, vai nē:what: būtu te forumā ielicis ka meklē šo stikli, es pieņemu ka mums būtu sanācis deals, bet ko ta nu vairs...
Publicēts: 29.01.17 01:24
 citēt
Ja vien tiešām nav vajadzība pēc papildus ekstrakapeikām jaunas kameras iegādei, tad nepārdod! Es savulaik atjēdzos un savējo paturēju :) Uz pilnā kadra tak arī var lietot uz 16mm. Visādā ziņā, kamēr man nava 14-24 "lampiņa", tikmēr nepārdošu nepakam! :)

p.s.kādu dzelzi plāno ņemt?
Publicēts: 29.01.17 11:02
 citēt
ir interese. PM
Publicēts: 29.01.17 19:13 labots
 citēt
traktors:Ja vien tiešām nav vajadzība pēc papildus ekstrakapeikām jaunas kameras iegādei, tad nepārdod! Es savulaik atjēdzos un savējo paturēju :) Uz pilnā kadra tak arī var lietot uz 16mm. Visādā ziņā, kamēr man nava 14-24 "lampiņa", tikmēr nepārdošu nepakam! :)

p.s.kādu dzelzi plāno ņemt?

Tā jau gluži nav ka kapeika trūkst:)...domāju kaut kad arī dx kameru tirgot, tāpēc lēnām sāku ar stiklu izpārdošanu. Uz pilnu kadru kaut ko jau vajadzēs meklēt vietā, no platā gala domāju Tokina 16-28 2.8...patestēju jau uz D750, nu baigi labs, pa stūriem ar tik daudz nestiepj kā DX ar 11-16
Par dzelzi runājot, biju jau uzmetis aci uz D610, bet čoms iedeva patestēt D750, un nu domas jau ir mainījušās uz pēdējo...kaut gan D610 vēl neesmu rokās turējis un mēģinājis:what:
Publicēts: 02.02.17 21:16
 citēt
nu tok nevienam nevajag???...cipars tak labs:money:
Publicēts: 02.02.17 22:29
 citēt
stikls labs, cipars labs, bet ... maz ir tādu, kas to var novērtēt.
man ir, bet neskatoties uz to, ka viņš man ļoti patīk, pat uz dx, izmantoju diezgan reti. uz fx esmu tikai izmēģinājis vai vispār "kustās". kamēr nezinu vai/kad man vajadzīgs 16-35/4 vr, šo atstāšu kā avārijas plāksteri platajam galam.
Publicēts: 03.02.17 08:35 labots
 citēt
nesix:stikls labs, cipars labs, bet ... maz ir tādu, kas to var novērtēt.
man ir, bet neskatoties uz to, ka viņš man ļoti patīk, pat uz dx, izmantoju diezgan reti. uz fx esmu tikai izmēģinājis vai vispār "kustās". kamēr nezinu vai/kad man vajadzīgs 16-35/4 vr, šo atstāšu kā avārijas plāksteri platajam galam.

Maz jau noteikti ir tādu, kas viņu novērtē, bet vēl vairāk ir tādu kas nemaz nezin, cik viņš ir labs:face-smile:
Uz FX jau nu tok viņu var atstāt tikai kā avārijas plāksteri, a uz dx es viņu lietoju pat biežāk kā 80-200...nu tas jau arī atkarīgs kādas kuram vajadzības, bet es viņu izmantoju daudzās situācijās, gan reportos, gan ainavām...šī reportāža piem. bildēta ar šo stiklu www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.02.17 14:57 labots
 citēt
Nu ja nevajag tad nevajag, savu iespēju palaidat garām, vairs nepārdodu...pērciet jebajā:bad_smile: tā kā cropa kameru ar vēl nepārdošu, paklausīšu traktora teiktajam, un atstāšu stokā... vēl paskatījos bildes ko ar šo stiklu esmu bildējis, tok žēl palika pārdot:face-smile:
Publicēts: 16.02.17 15:30
 citēt
Bet pēc manas pieredzes gluži otrādi - tieši Tokina no paralēlajiem ražotājiem liekas vislabākā.
Publicēts: 16.02.17 16:11
 citēt
KolsDee:nu tad nomaini virsrakstu, ka vairs nepārdod, vai ka apspriežam Tokinas objektīvus, un es izstāstīšu savu pieredzi, kāpēc man tieši Tokina liekas vissliktākais, kas var atgadīties fotogrāfa dzīvē, tik daiļrunīgi, ka vēlēsies par jebkuru cenu no tā (xxxx) tikt vaļā!

ar savu daiļrunību vari iet pie savām aptieķenēm:face-wink:
Publicēts: 16.02.17 16:18
 citēt
beno:
KolsDee:... tik daiļrunīgi, ka vēlēsies par jebkuru cenu no tā (xxxx) tikt vaļā!

ar savu daiļrunību vari iet pie savām aptieķenēm:face-wink:

Nesaprotu, kas Uldim šodien atgadījies, ka "xxxx" vārdi mutē sastājušies? Parasti viņš tāds nav... (:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):