forum.gif
Pērku objektīvu Pentax FA 77mm F1.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku objektīvu Pentax FA 77mm F1.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.17 15:21
 citēt
Varbūt kāds vēlas atbrīvoties no sava Pentax FA 77mm F1.8 objektīva?
Publicēts: 26.01.17 21:08 labots
 citēt
A. ļoti reti kuram ir šis objektīvs - zinu tik vienu kurš ir tik pat dulls kā es, lai to nopirktu, bet neticu, ka tik dulls, lai to nepārdotu.

B. Bilde šim objektīvam ir glīta - nekas ultra, bet patīkami atšķiras no lielā vairuma kas pieejams skopajā Pentax arsenālā, bet vilšanās nopērkot objektīvu ir baigāā - šis stikls iesita pēdējo un vismilzīgāko zārka naglu mana kopdzīvē ar Pentax. Mīļa man sistēma, patīkama ergonomika- lai ar lērums lietu klibe, bet nu šitā glāze... rupji sakot šim objektīvam autofokusa nav - tas ir ārprātīgi lēns, skaļš, neprecīzs un pie atvērtas fragmas tās aberācijas ir pīīī... ar milzu pleķi uz visām pusēm kopumā ir lillā gandrīz viss kadrs + vēl tā nabaga matrica gļuko uz tik tīru spektru sazīmējot ap to lillā vēl oreolus... - tikkai no RAW var sagrozīt, lai vismaz pleķains nav, bet lilla kontrastainajas vietās tāpat.

Mēsls ko viegli pārdot jo to nopirks katrs Pentax apmātais tik reti jau kur ir uz vietas. Pārdevu ātri - pāris nedēļās.

Aberācijas ir visu marku 1,2 un 1,4 stikliem ja neskaita Otus un gandrīz nav arī Sigma Art - bet nu šitais darās kā 80to gadu blakusražotāja f1,2/50mm un, ka tik vēl nekabina.... un fokusējas kā vecs makroobjektīvs kam puse pusdienu uz priekšējā stikla uzspļauta.
Publicēts: 27.01.17 10:06
 citēt
Maris:A. ļoti reti kuram ir šis objektīvs - zinu tik vienu kurš ir tik pat dulls kā es, lai to nopirktu, bet neticu, ka tik dulls, lai to nepārdotu.

Vilnis (Vaards)? Es viņam kaut kad, kad vēl pats ar Pentaxiem krāmājos, jautāju, vai to negrib pārdot, toreiz negribēja.
Publicēts: 27.01.17 10:10
 citēt
Tiešām tiem dažiem, kuriem bijusi iespēja izmantot šo vienu no augstāk novērtētajiem Pentax objektīviem, ir tik pat slikta pieredze kā Mārim?
Publicēts: 27.01.17 10:13
 citēt
Ja kāds par mēsla cenu tirgotu, es, nebūdams фотодрочер un pilna caumura pielūdzējs, arī paņemtu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):