forum.gif
Pārdod Canon 5D mkII un mkIII, objektīvus, zibspuldzes - jaunas cenas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod Canon 5D mkII un mkIII, objektīvus, zibspuldzes - jaunas cenas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.17 23:54 labots
 citēt
Canon 5D Mark III, shutter count 321K, viss darbojas, ir pārbaudīts Canon servisā - 1250 eiro
Canon 5D Mark II, 360K bildes, nomainīts jauns slēdzis (ir ieraksts atmiņā), pēc slēdža maiņas 50 bildes, viss darbojas, ir pārbaudīts Canon servisā, klāt battery grip (Ķīna) - 550 eiro

EF 24-70 f/2.8 L USM ar vāciņiem un blendi - 570 eiro
EF 17-40 f/4 L USM ar vāciņiem un blendi - 410 eiro
Vivitar HD4 MC AF High definition 0.43X Wide Angle Converter 58mm - 10eiro

Yongnuo Speedlite YN600EX-RT - 75 eiro
Yongnuo Speedlite YN565EX - 50 eiro
Canon Speedlite 430EX - 60 eiro (aizrunāta)
Metz 58 AF-2 - 95 eiro
Publicēts: 09.03.17 00:18 labots
 citēt
Vai tiešām tāds risks atmaksājas- atdot 1,4 kE par gandrīz līdz kliņķim "profesionāli" nojātu darba zirgu? :face-sad:
Publicēts: 09.03.17 10:28
 citēt
5D3 slēdzis nav mainīts, maiņa (darbs+detaļas) - 340 euro
Grūti spriest, slēdža resurss ap 500K (ja netiek nedabiski nīcināts)
Jauns 5D3 maksā ap 2000 euro
Par 1000 es tos krāmus pats nopirktu
Publicēts: 09.03.17 12:08
 citēt
rengis:5D3 slēdzis nav mainīts, maiņa (darbs+detaļas) - 340 euro
Par 1000 es tos krāmus pats nopirktu

nu tad ņem tik ciet!
Publicēts: 09.03.17 12:31
 citēt
Friidis:Vai tiešām tāds risks atmaksājas- atdot 1,4 kE par gandrīz līdz kliņķim "profesionāli" nojātu darba zirgu? :face-sad:

tādus zirgus desās laiž :face-smile: prasīt par galīgi nojātu aparatūru -30% no jauna cenas ir visai nekaunīgi, tādu ceņņiku parasti liek bišk palietotām mantām pirmajā gadā :face-wink: -50% jau būtu tuvāk realitātei.
Publicēts: 09.03.17 12:45 labots
 citēt
a ko tad tad darīt 5d 2 lietotājiem vai 6d?

Atdot 5d2 par 400 un 6d par 600?

Cena par augstu - NOPIETNI? Bet ko var pļūtīt ar savu "matemātiku", pats arī savus nojātos mēslus tirgosi 50% lētāk, kad gribēsi pārdot? Visi gudri, kad jāliek cena sveša cilvēka precei, bet kad pašam jātirgo - oj oj oj! labrīt idiotism!
Publicēts: 09.03.17 12:51
 citēt
tas ir apmēram kā taksometru tirgot - braukts tikai 2 gadus, "labā" stāvoklī, bet uz šiltes 500'000. ):
lai veicās ...
Publicēts: 09.03.17 12:54
 citēt
RuLi:a ko tad tad darīt 5d 2 lietotājiem vai 6d?

Cena par augstu - NOPIETNI? Bet ko var pļūtīt ar savu "matemātiku", pats arī savus nojātos mēslus tirgosi 50% lētāk, kad gribēsi pārdot? Visi gudri, kad jāliek cena sveša cilvēka precei, bet kad pašam jātirgo - oj oj oj! labrīt idiotism!

ko tu tur puisīt pļūti, es nojātus digikrāmus esmu pārdevis pat pa -70% no sakumcenas :face-wink: un pircis 2 gadus lietotu ar noskrējienu knapi 20k pa puscenu.
Publicēts: 09.03.17 13:03
 citēt
rengis:Canon 5D Mark III, shutter count 321K, viss darbojas, ir pārbaudīts Canon servisā - 1400 eiro

rengis:5D3 slēdzis nav mainīts, maiņa (darbs+detaļas) - 340 euro

APBRĪNOJAMA iespēja par 260€ jeb 13% no jauna "ietaupījumu" dabūt nojātu kameru. eu džeki, kur rindas gals, es arī piesakos, ja kāds kas ir pirms manis nepaņem!!!
Publicēts: 09.03.17 13:08
 citēt
Lūdzu linku un precēm ko esi pārdevis un nopircis... savādāk tukša RUNA. Izskatās ka tev nav nemazākas nojausmas ar ko tu runā, bet LABI mūsdienu pieugušajiem vīriešiem/foruma troļiem jau tā pienākas - jo kā gan savādāk savu taisnību pierādisi, ja ne sākot apsaukāties vai kā savādāk nomelnojot.
Publicēts: 09.03.17 13:10
 citēt
www.ebay.co.uk...

Te var apskatīt cenas, par kādām ebrejā aizgājuši krietni svaigāki 5DMKIII. P.S. šipings caur ebaypiegade.lv uz lv ir 4.90€.
Publicēts: 09.03.17 13:15
 citēt
alchsh:www.ebay.co.uk...

Te var apskatīt cenas, par kādām ebrejā aizgājuši krietni svaigāki 5DMKIII. P.S. šipings caur ebaypiegade.lv uz lv ir 4.90€.

nu lūk tā jau ir realitāte, bet mūsu sīkstuļi jau kauna nezin :face-grin:

p.s. un uzjautrina anonīmi bezbilžu trollēni kuri sauc ķeriet trolli, vai tik nebūs pārdevēja pusbrālis :face-grin:
Publicēts: 09.03.17 13:34 labots
 citēt
Karlis_K:

nu lūk tā jau ir realitāte, bet mūsu sīkstuļi jau kauna nezin :face-grin:

p.s. un uzjautrina anonīmi bezbilžu trollēni kuri sauc ķeriet trolli, vai tik nebūs pārdevēja pusbrālis :face-grin:

Tev laikam nav īsti skaidrs: es saku ka šim 5d3 cena ir par lielu - 1100-1200 būtu ļoti tuvu patiesībai.

Bet es neciešu šos matemātiķus, kā jau teicu gribu redzēt Jūsu Pērk/Pārdod sludinājumus, kur tiek piemērota šī formula(var arī privāti sūtīt).

Ebay- jā cenas ir šķietami lētākas - ne velti! cik no šim kamerām ir uzrāditi noskrējieni? Un teiksim, ja pretī ir attapīgais anglis kurš ar visām 4 ir par to ka canon kamerām noskrējienus var uzzināt tikai canon centrā, vai vēl sazin kādus brīnumus saistībā ar stavokli vai slēptiem defektiem vai vienkārši parskaitījuma veidiem vai vel sazin kādiem brīnumiem.
Bet neko nesaku katram sava laimes spēle - pats 2016 gada aprīlī pirku 5d3 no ebay ar daudz visādiem loriņiem par ~ 1300eur
Publicēts: 09.03.17 14:49
 citēt
RuLi:a ko tad tad darīt 5d 2 lietotājiem vai 6d?

Ja pareizi atceros, tas savu spoguļkameru, kas bija 4 gadi nogājusi, notirgoju par apmēram 25% no pirkšanas cenas (pirkta jauna), bet otru, ko nopirku vietā un kas bija nogājusi 3 gadus, par apmēram 35% no pirkšanas cenas (arī pirkta jauna). Turklāt neesmu pro, un abām noskrējiens bija zem 100 000.

Tā tak ir elektronika un tagad ir 21. gadsimts, kas nozīmē - elektronika noveco milzīgā ātrumā. un kur nu vēl, ja ierīce ir lietota darbam. Cita lieta ir objektīvi - tā ir ilglaicīgāk lietojama prece un tiem arī cena saglabājas augstāka ilgāk.
Publicēts: 09.03.17 19:50 labots
 citēt
Ko mēs te laužam šķēpus par cenām- tās noteiks tirgus situācija, nevis mūsu filozofijas apceres...:face-wink:
Ja cena būs pareiza- pircējs atradīsies, ja nē- pārdevējs paliks gribot.

Diemžēl vairs neesmu dārgā gala kameru pircēju "mērķa grupā" un šī tirgus situāciju labi nepārzinu. Tomēr uzskatu, ka tie, kas var atļauties gana dārgu aparātu, labāk nopirks to jaunu un ar garantiju pa 2000 Eur, nevis svešās rokās nolietotu līdz riskantam stāvoklim, ietaupot itkā daudz- veselu pustūkstoti, bet iegūstot potenciālas galvassāpes u.c. kreņķus. Profesionālis nevar riskēt ar nedrošu tehniku, kura var atteikt jebkurā brīdī.

Piemēram, savus pēdējos Sony Nex un Olympus Stylus arī pirku lietotus no svešām rokām (Ebay). Bet ar manu budžetu diemžēl nav citas alternatīvas un neveiksmes gadījumā es tomēr riskēju ar pāris simtiem, nevis pāris tūkstošiem.

Savu pēdējo daudzmaz nopietno aparātu (Canon 40D) pirku jaunu 2007.g. pa apm. 750 Ls un pēc slēdža nomaiņas pie ~ 100000 noskrējiena (maksāja ap 100 Ls) biju laimīgs, to godīgi pārdot pa 200 Ls visnotaļ labā tehniskā stāvoklī (ja nemaldos, 2014.g.).

Katrā ziņā, lai jau pārdevējam (un potenciālajam pircējam) veicas! :face-wink:
Publicēts: 11.03.17 00:03 labots
 citēt
Var no jauna uzsākt ap...spriešanu.
Esmu sveša īpašuma pārdevējs, ne fotogrāfs, kādas cenas ieteica, tādas rakstīju.
Paldies par atbalstu pusbrālim :face-kiss:
Publicēts: 11.03.17 00:09 labots
 citēt

Tas, ka izsole beigusies ar tādām cenām, ne vienmēr nozīmē, ka par tādu arī kas ir ticis pārdots. Bieži pats īpašnieks uzsola vairāk, lai prece neaiziet par viņu neapmierinošu cenu.
Reālāka ir "pērc tūlīt" cena.
Publicēts: 11.03.17 07:25
 citēt
rengis:Reālāka ir "pērc tūlīt" cena.

Гы-гы-гы!..
www.ebay.de... www.ebay.de... www.ebay.de... www.ebay.de...
Publicēts: 11.03.17 15:59
 citēt
rengis:

Tas, ka izsole beigusies ar tādām cenām, ne vienmēr nozīmē, ka par tādu arī kas ir ticis pārdots. Bieži pats īpašnieks uzsola vairāk, lai prece neaiziet par viņu neapmierinošu cenu.
Reālāka ir "pērc tūlīt" cena.

"pērc tūlīt" cena ir tieši ne tā objektīvākā, jo tā ir cena, kādu grib pārdevējs, nevis pircējs gatavs maksāt. Izsoles ir visobjektīvākais rādītājs preces tirgus vērtībai.
Publicēts: 11.03.17 20:10
 citēt
Lielākoties. Arī šis droši vien ir objektīvs "laimīgais gadījums": www.ebay.co.uk...

Esmu mēģinājis 2x nosolīt vienu konkrētu lētu Subaru Britānijā. Kad to pie tā paša pārdevēja ieraudzīju 3-šo reizi, ticība zuda.

Peace.
Publicēts: 11.03.17 20:23
 citēt
www.ebay.co.uk...

nenokar galvu :)
Publicēts: 11.03.17 20:32
 citēt
Labs:face-kiss:
Publicēts: 12.03.17 19:17 labots
 citēt
aha, reizēm veicas pircējam :) Ebay esmu objektīvu perfektā stāvoklī dabūjis par 50% no vidējās lietota objektīva cenas. Medīju gan 2 mēnešus.
Publicēts: 12.03.17 21:01
 citēt
Kad Chinon CP-7m jebajā maksāja vidēji 30-50€, man izdevās nopirkt ideālā stāvoklī par 3,51€. Pilnīgi uz dullo. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):