forum.gif
Philippe Halsman veltītais plenērs. (rīko Fotoklubs Siena)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Philippe Halsman veltītais plenērs. (rīko Fotoklubs Siena)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.10 16:21 labots
 citēt
Mans bizness ir zināt kas no ka rodās , PIEMĒRAM savulaik pirms 10 gadiem kad tika dibināts ERfoto tas tika dibināts praktiski ar vienu mērķi ATLASĪT pēc bildēm jaunus spējīgus talantus foto BIZNESAM , tas tika darīt ilgāka laika sprīdī lai izbēgtu no nejaušiem cilvēkiem , tas pilnībā attaisnoja savu mērķi gan AFI gan Imago gab Latvianphoto ņems no turienes praktiski visus savus KADRUS , kad šis vajadzības atkrita projekts ar tika pārvirzīts jauniem mērķiem kad tie atkrita projekts tika likvidēts. Vienīgais no LV projektiem kas man ir licies noderīgs komunikācijai un izklaidei ir Blogss , plika mačošanās ar bildēm man nešķiet interesanta, 1-2 sterilas bildes pa dažiem mēnešiem uzražot var jebkurš "Tehnokrāts" taču ja cilvēks nespēj adekvāti komunicēt vīna radošās spējas ilgtermiņā ir apšaubāmas un man viņš nešķiet interesants , tieši tāpēc Blogs arī mani interesē , te var pakomunicēt līdztekus bildēm uzināt par tapšanas apstākļiem un ko un ka cilvēks domā :) Gadiem taisu dažnedažādus radošus projektus un piesastu tiem pēc savas izvēles teiši cilvēkus kurus pēdējos gados atrodu blogā , diemžēl pēdējos gados praktiski nav jauniešu , vispār šai jomā arvien mazāk paliek cilvēku kuri spējīgi domāt par ko citu iņemot "Atrs piķis" , tas baig uzspiež zīmogu arī radošām lietām viss paliek vienveidīgāks un maz atšķir vienu no otra. Taka šaka es še vairāk reālaksējos un komerciju i-netā nekad nesmu licis mani tas garlaiko , ja vien komercija nav tasīta FANAM un pēc tam tapusi pārdota kā komerc projekti:):)
Publicēts: 30.09.10 17:45 labots
 citēt
f-foto:Kur Tu izlasīji, ka radošās mākslas cilvēki ir, bija vai būs "pareizi komunicējoši"? Ja paskatās pat nesenā mākslas vēsturē, vieni vienīgi ekscentriķi vai nesaprastie.
Pie vārda "bizness" Tavas acis iespīdas un teksti rīmējas vairāk nekā pie vārda "māksla". Sanāk acīmredzama pretruna.

Zini mūsdienas vairums to kas spēj rasīt radošus projektus spēj arī gana adekvāti komunicēt , pretējā gadījumā nav cerību šai jomā:) Jā protams zināju arī dažus ļoti noslēgtus bet radosi ļoti pārliecinošus personāžus bet mūsdienās viņi visi nodarbojās pilnīgi ar ko citu vai pametuši šo valsti. Protams ka es vairāk domāju par radošiem projektiem kā pašizpausmes formu ne kā "Bezgala vērtīgu" novātorisku radošu pienesumu . Man kaut kādu savu projektu ražošana ir vienīgais realaxss no manas ikdienas darba komercijas , 25 gadi tomēr ir gana ilgs laikss lai vairs nesprēgātu ar "Baigo jaunradi " tāpēc pēc tā es nelūkojos , kad bija man 20 tad gan pie Spura @ Ko gadāigā vadībā mes tur labi izaudāmies taču par tik ilgu laiku ikdienišķi trulā komercijā tomēr atstāj savas pēdas un tāpēc es vienkārši SEV gribu taisīt "Kaut ko savādāku" varbūt tikpat komerciāli bet atšķirīgu no ikdienišķā , tā drīzāk ir taka diršanās relaksa nolūkos nekas vairāk , BET man patīk komunicēt arī ar līdzīgas aktivitāšu producētājiem:)
Publicēts: 30.09.10 20:57
 citēt
Negribas iedziļināties detaļās, bet, šķiet, Lunim piemīt diezgan reti sastopams "deguns" uz ko īstu, patiesu, skaistu. jebšu alkas pēc stikla kalna.. Nekā personīga un absolūti nekā negatīva, tikai prieks par to.:) Varētu būt laba "lokomotīve":) Tikai nevajag pārprast.
Publicēts: 30.09.10 21:04
 citēt
Viks:

15-17.oktobris
Philippe Halsman veltītais plenērs.

Ar šo plenēru iesākam tematisku pasākumu sēriju veltītu slaveniem foto meistariem. Šī rudens plenērs pilnībā veltīts Latvijā dzimušajam pasaulslavenajam fotogrāfam Philippe Halsman. Pretrunīgais un slavenais slavenību fotogrāfs slavu iemantoja ar Salvadora Dali, Merilinas Monro un citu Holivudas slavenību portretiem. Savulaik viens no pieprasītākajiem slavenību fotogrāfiem, Halsmans ienesis fotogrāfija uzdrīkstēšanos un eksperimentus ar tēliem, montāžas un inscinācijas elementus.
Plenērā piedāvājam:

P.Halsman darbu un dzīves retrospekcija - Mārtiņš Vanags
Bodyart meistarklase Holivudas stilā un teorija - Kristīne Lomanovska (starptautisko sertifikātu ieguvēja, stila speciāliste, make-up un bodyart pasniedzēja)
Gaismošanas tehnika un gaismas fizikālās īpašības (Krišjānis Šmits, lektors, fotogrāfs)

Praktiskās inscenētās fotogrāfijas nodarbības. Prakse.
Halsmana darbu iedvesmots konkurss ar balvām.
Plenēra afterparty ar darbu analīzi, sarunām un konkursa apbalvošanu.

Plenērā piedāvājam iepazīt mākslinieka daiļrades nianses, tehniskas detaļas un praktizēties Halsmana stila fotogrāfijās izmantojot pietuvinātus gaismošanas un grima paņēmienus. Būs iespēja iejusties mākslinieka darbībā, viņa fotogrāfiju tēlos, Holivudas slavenību lomās un 20. gadsimta vidē.

www.fotosiena.lv...

Fotoklubs SIENA

Vai Viks var garantēt, ka skaisti noformētā programma arī dzīvē reāli tiks īstenota?:) Uzrakstīts ir skaisti un vilinoši.
Publicēts: 30.09.10 22:24
 citēt
lai tā notiktu strādā vairāki cilvēki. Ja kāds nepiekāsīs, vis notiks pēc plāna. Ja arī kas nobruks, galvoju ka atbraukšanu nenožēlosi.
Publicēts: 30.09.10 22:42 labots
 citēt
Līdzšinējos pasākumos NEKAS nav noticis pēc plāna. Cita lieta, ko jaunu ieraudzīt pašam, bez režijas, tas ir pavisam kas cits. Bet oficiāla pasākuma programmai nu kaut orientējoši ir jāatbilst solītajam, nevis tikai autoritāšu tusiņa ietvaros, ignorējot pārējos pasākuma dalībniekus. Šādos pasākumos, pie šādas reklāmas būtu obligāti nepieciešams kāds organizējošs, saliedējošs elements,vai vairāki, ja organizētāji ir attiecīgajā līmenī, kas ari izved visa pasākuma saturu un jēgu. Tas tā- par pasākumu, kā tādu, organizēšanu. stihisks bezplāns jau arī savā ziņā nav slikts.
Publicēts: 30.09.10 23:58 labots
 citēt
Guļvietas vēl i?(Lai zinu vai vērts skaitīt naudu), laikam jau braucu:), ja kas nepatiks, jebkad varu arī doties prom, man ir mans foršais šoferīts :).Visvairāk jau interesē bodyart.
Publicēts: 01.10.10 01:13 labots
 citēt
letins:Līdzšinējos pasākumos NEKAS nav noticis pēc plāna. Cita lieta, ko jaunu ieraudzīt pašam, bez režijas, tas ir pavisam kas cits. Bet oficiāla pasākuma programmai nu kaut orientējoši ir jāatbilst solītajam, nevis tikai autoritāšu tusiņa ietvaros, ignorējot pārējos pasākuma dalībniekus. Šādos pasākumos, pie šādas reklāmas būtu obligāti nepieciešams kāds organizējošs, saliedējošs elements,vai vairāki, ja organizētāji ir attiecīgajā līmenī, kas ari izved visa pasākuma saturu un jēgu. Tas tā- par pasākumu, kā tādu, organizēšanu. Starp citu, esam tikušies, un ne uz mazu brīdi, ja neesi aizmirsis. PM

Varētu patirzāt "Veltījuma" objekta izklāstu.

PIRMKĀRT Halsmanā nav nekā pretrunīga , tieši otrādi neticami stabila un pārliecinoša personība:):) Tieši tāpat arī Slavenības ir bildējuši simtiem fotogrāfus. Latvijā dzimušais , kaut kur norakstīts konstatējums , maz kas ir dzimuši Latvijā , neskaitāmi dažādu tautību slaveni cilvēki , kuri to nekur īpaši nepiemin. Halsmana saistība ar Latviju ir daudz ciešāka nekā vienkārši "Latvijā dzimušais" Latvijā ir dzimuši gan Eizenšteins gan Rotko bet vienīgi Halsmanam šī saistība ir vērā ņemama :) Diez kas ir tik ievērojams ka viņš bildēja "Slavenus feisus" kā jau teicu to bildējuši neskaitāmi simti cilvēku , tur pilnīgi nekā ekskluzīva nav , EKSKLUZĪVS ir cits fakts kuru tēmas pieteicējs acīm redzot nespēj pasniegt vai saprast , citādi būtu pieminējis ka GALVENO kas arī ir šī konkrētā meistara līmeņa un mēroga radītājs:):) Tātad jau pieteikumā nav minēti DIVI būtiskākie iemesli kas saista Halsmanu ar Latviju , kāpēc Halsmans skaitās tik ievērojams :) Bet galvenais jau tusiņš un ka par tādu Halsmanu kāds vispār ir dzirdējis:) Man ar Halsmana fenomenu ir nācies saskarties 2x dzīvē PA LIELO , pēc tā es zinu ka tas ir bijis apzalūti ekskluzīvs čalis kuru vēl šobaltdien atceras, KĀPĒC ?:) Spriežot pēc reklāmas satura tēmas pieteicējiem par to nav isti priekšstata :):)

Labi saksim ar izklāstu .

Latvijā dzimušais , laikam kaut kur būs dzirdēts:):)

Filips Halsmans bija Latvijas pilsonis līdz pat izceļošanai no Eiropas pēc tam kad Vācieši ieņēma Franciju 1940 gadaa, Amērikā viņš ieradās kā Latvijas pilsonis un vienmēr to esot uzsvēris ka viņš bijis Latvijas pilsonis līdz kļuva par Amerikas pilsoni , Tieši Enšteins esot panācis ka Latvijas pilsonim Hasmanam ļauj iebraukt USA , jo tieši tai brīdī Krievi okupēja Latviju vienlaicīgi kad Vacieši ieņema Parīzi:):) Slavenības bildē katrs kam labi menedžeris. Vienīgi Filipam Halsmanam pieder joprojām nepārspēts un nepārspējams profesionāla fotogrāfa REKORDS , viņa bildes 101x bijušas žurnāla LIFE vāks . Halsmans ka veiksmīgākais USA žurnālu fotogrāfs ir arī PIRMAIS amerikāņu žurnālu fotogrāfu ģildes Prezidents ievēlēts tikai 5 gadi pēc nonākšanas USA no Eiropas , tas ir 1945 gadā , Pirms tam 30 gados viņš bija gana zināms Parīzes fotogrāfs , bildēja gan Vogue, Vu, Voila krutākiem ta laika Parīzes modes žurnāliem , Zināt otru Latvijas pilsoni kurš jebkad bildējis šiem minētajiem izdevumiem ?:) Tieši tur sačupojies ar Einšteinu @ Ko , kas vēlāk viņam pavēra ekskluzīvas iespējas USA , ne pirms viņa ne pēc viņa neviena tādas nav bijušas arī USA fotogrāfiem nē :):) Vēl Halsmans kurš taka USA ietekmīgākās foto ģildes šefs skaitās arī fočenes Sirreālisma virziena pamatlicējs :):) Būdams sirreālisma pārstāvis un Dalī čoms viņš nodarbojās ar eksperimentālu fočeni kas ļāva viņam čupoties ar visus mākslinieku eliti un būdams Einšteina čoms un LIFE fotogrāfs un Gildes šefs viņam bija pieejama arī visa Politiskā un Ekonomiskā Elite VISĀ pasaulē , tāpēc arī 101 LIFE vāks :):)

Latvijā dzimušais pretrunīgais slavenību fotogrāfs ibio , pec lēta paparača izklausās , Kaspars Ūdris gatavais pirms 70 gadiem ne:):)
Publicēts: 01.10.10 09:33
 citēt
Bebiite:Guļvietas vēl i?(Lai zinu vai vērts skaitīt naudu), laikam jau braucu:), ja kas nepatiks, jebkad varu arī doties prom, man ir mans foršais šoferīts :).Visvairāk jau interesē bodyart.

Guļvietas vēl ir!!!
Publicēts: 01.10.10 09:41
 citēt
Dažam labam latviešu valodas kursos vajadzētu iet.
Publicēts: 01.10.10 09:55 labots
 citēt
Ja jau, tad jau.

1. No ErFoto NEKAD neesmu izbanots, tāpat neviens no mistiskā kodola. Luni, godājamais, beidz fantazēt, ka varas iestādes neieinteresējas :D
2. Ar Fotobloga vadību nekāda kašķa nav un nav bijis, esam bijuši kopīgos plenēros iesākumā un tēju dzēruši. Atkal, Luņa, fantāzijas.
3. Re ka arī blogā neesmu nobanots, laikam jau nav iemesla.

Sveiciens blogeriem no briesmīgās FotoSIENAs, lai jauka diena! :face-kiss:
Publicēts: 01.10.10 10:46
 citēt
Luņa fenomens ir tajā, ka kaut kur sagrābstītas patiesības atšķaida ar savu fantāziju...
Publicēts: 01.10.10 11:01 labots
 citēt
Luxferre:Luņa fenomens ir tajā, ka kaut kur sagrābstītas patiesības atšķaida ar savu fantāziju...

"Kautkur sagrābstīts" tas ir jūsu stils cienītie , parsvarā WEBā salasaties un liekas ka visu zinat:):) Filips Halsmans bij šeit gana zināms fotogrāfs vēl Krievu laikos , Vīna sieva un Meita šeit vairakkārt viesojušās 80 gadu beigās un arī vēlāk , tikušās ar fotogrāfiem taka kur nu vēl vairāk "Sagrābstīt" kā no pirmavotiem :):) Neviennozīmīgs slavenību fotogrāfs:face-grin::face-wink:
Publicēts: 01.10.10 11:29 labots
 citēt
wanags:Ja jau, tad jau.

1. No ErFoto NEKAD neesmu izbanots, tāpat neviens no mistiskā kodola. Luni, godājamais, beidz fantazēt, ka varas iestādes neieinteresējas :D
2. Ar Fotobloga vadību nekāda kašķa nav un nav bijis, esam bijuši kopīgos plenēros iesākumā un tēju dzēruši. Atkal, Luņa, fantāzijas.
3. Re ka arī blogā neesmu nobanots, laikam jau nav iemesla.

Sveiciens blogeriem no briesmīgās FotoSIENAs, lai jauka diena! :face-kiss:

Ei ei , diez kuru tur Rudzis vismaz 3x banoja par publikas smadzeņu čakarēšanu kamēr Hameleons lepni ziņoja ka "Nu jums savs kolchozss no kura jūs paši varēsiet banot" tā apsmejos toreiz , čaļiem dzīves sapnis "Pašiem banot" :):) Psihs koders tur bij sācis plosīties pa mūsējiem projektiem , rakstīt ķengas komentos līdzīgi aktīvi izpausties , mēs šo pēc IP izsitam akurāt šis Šuteri bij izlielījies par saviem "Varoņdarbiem" ka esot "Parādījis tiem" , kārtīgs nepieskaitāmais , reiz sastapu šo vienā lameriski iekārtotas izstādes uzlikšanā stacijā , šis garāmgājējiem pasija viedokli par šedevriem , pateicu ka darbiem ne vainnas tik iekārtots tizli , čali gandrīz kondrātijs ķēra domāju tulītās nomočīs tā palecās nu kārtīgs psihs arī dzīve :):) Bloga vadība ne reiz te iz izteikusies par "Mīļajam attiecībām" ar Sienas vadību par uzbraucieniem Blogam , taka šito ar te var nestāstīt :):) To ka jums bizness sācis iet sūdīgi un taga gribas taka "Gešeftu" sabīdīt aizmirstot vecos grēciņus , apsveicami apsveicami , tik jūs to darāt tikpat diletantiski kā agrāk , ja liekās ka JUMS to vaig , pārējiem ar būtu jākrīt ap kaklu bučoties :):) Jūs pat sava projekta vadība nespējat mierīgi sadzīvot , kur nu vēl ar citiem , Kur Hameleons Šutera kvēlākais fans un lekciju lasītājs , kūr vel vesels bars NAV :):) Līdz šim jums kaut ka sanācis varen neiecietīgi izturēties pret citiem projektiem , šaubos ka kas būs mainījies ja vien galīgi fanu pulks nav padilis:):) Ja ne vien jūsu slavenais kašķīgums , neiecietība pret jebkuru atšķirīgo no jūsējā viedokli mož arī citi jūs "Pabalstītu" bet taaa neez nezz:face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 01.10.10 13:54
 citēt
Eh Luni :D
Publicēts: 01.10.10 14:25
 citēt
slinkums meklēt-prasīt shuttera pieejas kodus...

pārdomas par tematiku:

Halsmans Mālpils pirtī. Piekāšu jau pašu ideju- pilnīgs bezstils un ambīcijas. neapvainojieties un lai labi nodzerties.

Sveicieni no London College of Arts
Publicēts: 01.10.10 15:53
 citēt
petersonsphoto:slinkums meklēt-prasīt shuttera pieejas kodus...

pārdomas par tematiku:

Halsmans Mālpils pirtī. Piekāšu jau pašu ideju- pilnīgs bezstils un ambīcijas. neapvainojieties un lai labi nodzerties.

Pozitīvais tagad ir tas, ka visamaz daļa no lietotājiem tagad visma caur netu vai kā savāk uzzinās vismaz kas tas Halsmans tāds bija, jo iepriekš liela daļa nemaz nezināja...
Publicēts: 01.10.10 16:16 labots
 citēt
Luxferre:

Pozitīvais tagad ir tas, ka visamaz daļa no lietotājiem tagad visma caur netu vai kā savāk uzzinās vismaz kas tas Halsmans tāds bija, jo iepriekš liela daļa nemaz nezināja...

Savāds konstatējums , to ka analfabēti un diletanti parasti neko nezin kas bijis pirms viņiem tā ir viņu būtība uzskatīt ka pirms viņiem "Zāle neauga un saule nespīdēja" :):) Jebkurš Latvju fotomīlis vēl 80 gados zināja kas ir Filips Halsmans jo tas tika varen plaši atspoguļots un reklamēts , un ja tai laikā VARA ko mēģināja pastāstīt tā parūpējas lai VISIEM kas ņemās konkretā hobijā tas tiktu "Iebarots" pielecoši :):) Piemiņas plāksne Halsmanam tika plānota vēl beidzmajos padomju laikos :):) Halsmans bija VIENĪGAIS Rietumu fotogrāfs izņemot Bresonu ko te Padlatvijas Draudzības biedrības čekisti kaut kādu neizprotamu iemeslu pēc Cildināja un slavināja , tas ir vairāk kā 20 gadus atpakaļ:):) Viņš pat jocīgā kartā figurē slavenāko Latvijas fotogrāfu grāmatā , tur gan nefigurē daudzi tā laika slaveni Latvijas fotogrāfi bet Halsmans figurē :):) Iespejams ka šie maldi nāk pirms pāris gadiem bijušās Halsmana isstādes sakarā kura nāca no Francija un tur Halsmans figurēja ar "Rīgā dzimušais" Fraņču fotogrāfs :):) Taka ja "Kads " viņu nav zinājos tas tik liecina par pilnīgu nezināšanu par jebkādu Latvijas pirms "Digiotu" foto vēsturi :face-wink::face-grin: Tas apmēram kā Dainis kuram liekās ka pirms viņa Ds Canon viss bija tikai "Nekvalitatīvs" ka nav vērā ņemams:face-wink::face-grin: Oi moin atcerējos vienu epizodi Jeņku fotogrāfu sakarā no 80 beigām , jāpameklē.
Publicēts: 01.10.10 17:13
 citēt
Tā pirmīt man īsti nebij laika iekomentēt...

Lunis:

Varētu patirzāt "Veltījuma" objekta izklāstu.
PIRMKĀRT Halsmanā nav nekā pretrunīga , tieši otrādi neticami stabila un pārliecinoša personība:):)

Lunis:
Tieši tāpat arī Slavenības ir bildējuši simtiem fotogrāfus. Latvijā dzimušais , kaut kur norakstīts konstatējums , maz kas ir dzimuši Latvijā , neskaitāmi dažādu tautību slaveni cilvēki , kuri to nekur īpaši nepiemin. Halsmana saistība ar Latviju ir daudz ciešāka nekā vienkārši "Latvijā dzimušais" Latvijā ir dzimuši gan Eizenšteins gan Rotko bet vienīgi Halsmanam šī saistība ir vērā ņemama :)

Ļoti diskutabls apgalvojums...

Lunis:
Tātad jau pieteikumā nav minēti DIVI būtiskākie iemesli kas saista Halsmanu ar Latviju

Pats gudri spamo bet neko nepateici... :D

Lunis:
Filips Halsmans bija Latvijas pilsonis līdz pat izceļošanai no Eiropas pēc tam kad Vācieši ieņēma Franciju 1940 gadaa, Amērikā viņš ieradās kā Latvijas pilsonis un vienmēr to esot uzsvēris ka viņš bijis Latvijas pilsonis līdz kļuva par Amerikas pilsoni

Un šajā vietā Lunis jau izlaida vienu no svarīgākajām Halsmaņa vēstures lapusēm....

Lunis:
Tieši Enšteins esot panācis ka Latvijas pilsonim Hasmanam ļauj iebraukt USA

Ha ha... Halsmaņa ģimene palūdza lai iekļauj sarakstā, ko Einšteins veidoja. Lielu lomu nospēlēja Halsmaņa paraugprāva...

Lunis:
Tieši tur sačupojies ar Einšteinu @ Ko , kas vēlāk viņam pavēra ekskluzīvas iespējas USA

Šito Tu labi safantazēji...

Lunis:
kas vēlāk viņam pavēra ekskluzīvas iespējas USA

Eksluzīvas iespējas viņam pavēra viņa spējas un citi apstākļi par kuriem forumā negribu diskutēt...

.........................

Eh Luni
Publicēts: 01.10.10 17:15
 citēt
Kas attiecas uz Latvijas passi, tad viņš to vienkārši nevarēja samainīt... tādēļ arī tik ilgi viņam viņa bija...
Publicēts: 01.10.10 17:16
 citēt
petersonsphoto:slinkums meklēt-prasīt shuttera pieejas kodus...

pārdomas par tematiku:

Labāk jau tematiskās dzeršanas, nevis vienkārši tāpat....
Publicēts: 01.10.10 17:23 labots
 citēt
Luxferre:

Eh Luni

Tev škiet ka Latvijas foto vēsturē noteikti ir "Būtisks" fakts ka Halsmanam par itkā tēva slepkavību piesprieda 10 gadus no kuriem viņš nosēdēja 4 ?:) Ar foto tam nekāda sakara , tas zini ir privāts fakts ne ar Latvijas valsti un Foto saistīts , to ka pēc Einšteina iesaistīšanās viņu pēc 4 gadiem izlaida tas ar ir privātas lietas :) Jums kaut ka viss uzsvars uz vienām vienīgām dzeltenām lietās "Neviennozīmīgs Slavenību fotogrāfs , Tēva iespējamais slepkava" droši zinu kas vēl jums liekas "baigi ievērojami" , man nē un vairumam "Ne mietpilsoņu" tas arī neliksies būtiski es Pdz nelasu , tur tizlas bildes un primitīvi teksti:):)

Sāk iezīmēties ka jums tur plānojās "Dzeltens pastāstiņš" par Latvijā dzimušu zeku kuram ar savām "Specifiskajiem talantiem" izdevās kklūt pat dzeltenu VIP FOTOGRĀFU :):) Tā vismaz sak liekties pēc Pieteikuma un "Trūkumu" uzskaitījumā:)
Publicēts: 01.10.10 17:32
 citēt
Lunis:
Luxferre:

Eh Luni

Tev škiet ka Latvijas foto vēsturē noteikti ir "Būtisks" fakts ka Halsmanam par itkā tēva slepkavību piesprieda 10 gadus no kuriem viņš nosēdēja 4 ?:) Ar foto tam nekāda sakara , tas zini ir privāts fakts ne ar Latvijas valsti un Foto saistīts , to ka pēc Einšteina iesaistīšanās viņu pēc 4 gadiem izlaida tas ar ir privātas lietas :) Jums kaut ka viss uzsvars uz vienām vienīgām dzeltenām lietās "Neviennozīmīgs Slavenību fotogrāfs , Tēva iespējamais slepkava" droši zinu kas vēl jums liekas "baigi ievērojami" , man nē un vairumam "Ne mietpilsoņu" tas arī neliksies būtiski es Pdz nelasu , tur tizlas bildes un primitīvi teksti:):)

Fantazētājs... Ar šo komentu izteikts viss!

Labi Luni turpini fantazēt, bet nesauc citus par aprobežotiem (un visādos citos nelāgos apzīmejumos).
Publicēts: 01.10.10 17:41 labots
 citēt
Man Pdz stila aktuliztes uz kurām balstas jusu "Ieskats vēsturē" neķsiet nekas izglītojošs , tas arī viss :D :D Man viņš ir krutākais profes Latvijas pilsonis kas klūvis slavens un viņa darbi un nopelni. Par Privatas dzīves prepētijas raksta dzeltenā prese un intresējās prasta publika , cilvēka PROFESIONĀLO sasniegumumu vērtibu tas nenosaka:):)
Publicēts: 01.10.10 17:51
 citēt
Malači puikas, ka kaut ko organizē, piedalās un tā tālāk!

Nez, vai paši kritiķi vispār uz kaut ko vairāk, kā negatīvu komentāru drukāšanu forumā ir spējīgi...!?
Publicēts: 01.10.10 18:13 labots
 citēt
135L:Malači puikas, ka kaut ko organizē, piedalās un tā tālāk!

Nez, vai paši kritiķi vispār uz kaut ko vairāk, kā negatīvu komentāru drukāšanu forumā ir spējīgi...!?

Nav Jurīt nav :):) Aizbrauc paklausies ar ko pareizi jāpadrāžas lai kļūtu pat "Otru Halsmanu" viss pieteikums un funktiers par "Nevienozīmīgiem slavenību fotogrāfiem" uz to vien velk , Foto talanti un funiktieri kā isstās pēc pieteicēju domām veiksmīgas karjēras veidošanā otrajā plānā ka nav pat pieminēšanas vērts :face-wink::face-grin:
Publicēts: 01.10.10 18:36
 citēt
Lunis:

Nav Jurīt nav :):) Aizbrauc paklausies ar ko pareizi jāpadrāžas lai kļūtu pat "Otru Halsmanu" viss pieteikums un funktiers par "Nevienozīmīgiem slavenību fotogrāfiem" uz to vien velk , Foto talanti un funiktieri kā isstās pēc pieteicēju domām tur otrajā plānā :face-wink::face-grin:

:face-grin::face-grin::face-grin:

Luni, Tu visu laiku pievērs pārāk lielu uzmanību vienam vārdam (un starpcitu pirmajā postā ir rekastīs pretrunīģs, nevis nevienozīmīgs... :D ).

Ja jau Tu tik ļoti piesienies vienam vārdam, tad kā ir ar Taviem tekstiem? Tā arī neatbildēji uz maniem komentāriem, labojumiem...

Un nevajag tagad fantazēt par visādiem Pdz....

Labi Luni, es jau zinu ka spamošanā nevarēšu ar Tevi sacensties, tādēļ pie šī posta vairs nespamošu....
Publicēts: 01.10.10 18:48 labots
 citēt
Luxferre:
Lunis:

Nav Jurīt nav :):) Aizbrauc paklausies ar ko pareizi jāpadrāžas lai kļūtu pat "Otru Halsmanu" viss pieteikums un funktiers par "Nevienozīmīgiem slavenību fotogrāfiem" uz to vien velk , Foto talanti un funiktieri kā isstās pēc pieteicēju domām tur otrajā plānā :face-wink::face-grin:

:face-grin::face-grin::face-grin:

Luni, Tu visu laiku pievērs pārāk lielu uzmanību vienam vārdam (un starpcitu pirmajā postā ir rekastīs pretrunīģs, nevis nevienozīmīgs... :D ).

Ja jau Tu tik ļoti piesienies vienam vārdam, tad kā ir ar Taviem tekstiem? Tā arī neatbildēji uz maniem komentāriem, labojumiem...

Un nevajag tagad fantazēt par visādiem Pdz....

Labi Luni, es jau zinu ka spamošanā nevarēšu ar Tevi sacensties, tādēļ pie šī posta vairs nespamošu....

Kāda tur spamošana man viņa privātā dzīve neinteresē , men interesē SASNIEGUMI:) Privātā dzīve pasaulē gana plaši aprakstīta gan zinātnisko gan mazāk zinātnioskos darbos slavenākais laikam šitais www.altneuland.at... Kas pront tikai Latviski tad USA ir iznakusi LATVIEŠU VALODĀ Un visma tam NEKĀDA sakara ar konkrētā cilvēka FOTO SASNIEGUMIEM :)
Publicēts: 01.10.10 18:54
 citēt
Lunis:Foto talanti un funiktieri kā isstās pēc pieteicēju domām veiksmīgas karjēras veidošanā otrajā plānā

Nu, tā kaķu mētāšana ar ūdeni un pārējais nemaz tāds foto bezfunktieris šitam čalim nav, lai pietiktu tikai ar "pareizo pārgulēšanu"...
Publicēts: 01.10.10 18:55
 citēt
Luxferre:

Mīkstais! :(

:face-devil-grin:
Publicēts: 01.10.10 19:11 labots
 citēt
135L:
Lunis:Foto talanti un funiktieri kā isstās pēc pieteicēju domām veiksmīgas karjēras veidošanā otrajā plānā

Nu, tā kaķu mētāšana ar ūdeni un pārējais nemaz tāds foto bezfunktieris šitam čalim nav, lai pietiktu tikai ar "pareizo pārgulēšanu"...

Tev arhaiska domāšana Jurīt , jebkurš Digiots tev pateiks "Tas ar kompi salikts" KURŠ nemāk mušdienās uz kompja kaķus un ūzdeni sazīmēt VISSI māk :face-grin::face-grin::face-wink:To kas tas ir pirms turpat 70gadiem bildēts tas viņam būs tukša skaņa kā Janbo "Saki nesaki" tāpat nenoticēs:):) Lasīju gramatā kur šis apraksta kā viņi tos kaķus metuši un ūdeni lējuši 3 stundas no vietas cik tur tos desmitus dubļu:):)
Publicēts: 01.10.10 19:17
 citēt
Lunis:
135L:

Tev arhaiska domāšana Jurīt , jebkurš Digiots tev pateiks "Tas ar kompi salikts" KURŠ nemāk mušdienās uz kompja kaķus un ūzdeni sazīmēt VISSI māk :face-grin::face-grin::face-wink:To kas tas ir pirms turpat 70gadiem bildēts tas viņam būs tukša skaņa kā Janbo "Saki nesaki" tāpat nenoticēs:):) Lasīju gramatā kur šis apraksta kā viņi tos kaķus metuši un ūdeni lējuši 3 stundas no vietas cik tur tos desmitus dubļu:):)

Runa vispār gāja par FUNKTIERI, ne līdzekļiem.
Publicēts: 01.10.10 19:46 labots
 citēt
135L:

Runa vispār gāja par FUNKTIERI, ne līdzekļiem.

KĀDS FUNKTIERS par to vispār nebūs runa "Pēc parauga salikts uz kompja" kā tur Landoņa un Kanotopā PARAUGOS pareizi jādara ! Funktiers viņam , aizmirsti tik nemodernas lietas , tā krutie čaļi NEDARA ja nav pēc KRUTA parauga tas nav stils:D :D
Publicēts: 01.10.10 20:26
 citēt
Bac vel te nematies?Domaaju, ka visulaiku kautkas pa pasaakumu buus uzrakstiits bet nekaa :beaten:.Mani piemeeram neinteresee kursh ir kursh, kamer pati neesmu sastapusi un izveidojusi savu viedokli.Sito catu tacu arii var paarcelt uz pm vai skypu ne?
Publicēts: 01.10.10 20:37 labots
 citēt
Bebiite:Bac vel te nematies?Domaaju, ka visulaiku kautkas pa pasaakumu buus uzrakstiits bet nekaa :beaten:.Mani piemeeram neinteresee kursh ir kursh, kamer pati neesmu sastapusi un izveidojusi savu viedokli.Sito catu tacu arii var paarcelt uz pm vai skypu ne?

O jā ja onkuļi aizmirsa iepostēt kas tas vispār par Filipu , čalis bija krutss "Otvečaju" tikpat kā Arhipovss tik vēl krutāks , tik pirms 70-30 gadiem :):) Reku bildītes www.google.lv...
Publicēts: 01.10.10 20:40
 citēt
Bebiite:Sito catu tacu arii var paarcelt uz pm vai skypu ne?

nevajag
Publicēts: 01.10.10 20:43 labots
 citēt
Bebiite Sito catu tacu arii var paarcelt uz pm vai skypu ne?

sliktākā ideja, ko šodien dzirdu
Publicēts: 01.10.10 21:24 labots
 citēt
Starp citu kāds šito www.youtube.com... kīno ir redzējis ? Samērā svaiga filma
Publicēts: 01.10.10 21:38 labots
 citēt
Lunis:Starp citu kāds šito kīno ir redzējis ? Samērā svaiga filma [url=http://www.youtube.com/watch#!v=zWeIbtoEDmY

paldies,]http://www.youtube.com/watch#!v=zWeIbtoEDmY

paldies,[/url] jānoskatās :)
Publicēts: 01.10.10 21:54 labots
 citēt
Vil:
Lunis:Starp citu kāds šito kīno ir redzējis ? Samērā svaiga filma www.youtube.com...

paldies, jānoskatās :)

Grāmata par šito lietu ir vēl krutāka , Dreifusa lieta atpūšas , īstenībā nepaliek nekādas 100% skaidrības KAS ISTI tur notika bet nu TROKSNIS bija pamatīgs pa visu Eiropu un puss pasaules, man personīgi radās iespaids ka finišā Latvijas prezidents Zemgals beigu beigās nostājas viņa pusē tik ar vienu mērķi IERIEBT apnikušajiem Vāciešiem kas vislaik čakarēja Latviju par "Vācu minoritātes tiesībām" , katrā ziņā par šito joku viņš Latvijai bijis pateicīgs līdz mūža galam :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt