Hameleon:] viecha: citādi atkal sāksim erfoto spamošanas tradīciju Luņa priekšgalā.
Nespamosim nespamosim , man patika tavs vēsturiskais un mūsdienu teksts , neesi tu agresīvs pishs tu mums leģendārs "Hiper aktivists" Kolchozss maziņš visi viens otru zin: Epopeja ar ar izgaisušo SONY kameru kamēr mes ar tevi uz lavas cepāmies , Latvijas plenēru vēstures zelta fonds Pats tās jezgas motīvs un tālākās darbības gan cilvēku bremzīguma paraugs Kādreiz pēc 20 gadiem pārstāstīšu kurš vēlāk atzinās kā un kāpēc tā kamera aizceļoja , klausījos rēcu bet iespert ar gribējās
Hameleon:] viecha: citādi atkal sāksim erfoto spamošanas tradīciju Luņa priekšgalā.
Nespamosim nespamosim , man patika tavs vēsturiskais un mūsdienu teksts , neesi tu agresīvs pishs tu mums leģendārs "Hiper aktivists" Kolchozss maziņš visi viens otru zin: Epopeja ar ar izgaisušo SONY kameru kamēr mes ar tevi uz lavas cepāmies , Latvijas plenēru vēstures zelta fonds Pats tās jezgas motīvs un tālākās darbības gan cilvēku bremzīguma paraugs Kādreiz pēc 20 gadiem pārstāstīšu kurš vēlāk atzinās kā un kāpēc tā kamera aizceļoja , klausījos rēcu bet iespert ar gribējās
nevajag smieties par cilvēku traģēdiju - nabagam studentam nozaga pirmo digitālo spoguļkameru, kurai krāja naudu divus gadus. Labāk nestāsti, kurš bija vainīgs. Jo esmu ļaunatminīgs, man to labāk nezināt, šādas lietas nepiedod. A par tavu mazo kolhozu... tu mazāk klausies visādus izdzimteņus un morālus kropļus, kas sniedz mēlīgas ziņas par citiem. (konkurence liela, visiem gribās uzdirst: vieni ražo sūdus un dirš, otrie ražo darbus. Es izvēlos otro un visiem iesaku). Ja turpināsi vākt ziņas, lai tīņu starpā palielīties pats par tādu pārvertīsies. Ja tu pats neesi dzirdējis no autora viņa viedokli, labāk neatstāsti, jo jau sen arī fotoblogā tevī reti kurš ieklausāš, jo daži uzskata par klaunu. Bet tev ir iespēja visu labot
redz viecha kāda bija ģedovsčina, daži mani pieņēma, bet daži ar savu vidusskolas izglītību mēģināja izspiest no sevis visādus jokus.
Hameleons.. izskataas, ka mums liidziiga pagaatne ..... man 700to alfu ar VISIEM objketiiviem "neatdvea".... nevis nozaga, bet "neatdeva" .. es gan uz laavas tai briidi nebiju, bet nu ....
nevajag smieties par cilvēku traģēdiju - nabagam studentam nozaga pirmo digitālo spoguļkameru, kurai krāja naudu divus gadus. Labāk nestāsti, kurš bija vainīgs. Jo esmu ļaunatminīgs, man to labāk nezināt, šādas lietas nepiedod.
Ot tavos vārdos slēpjās daļa atbilds , viņi nenospēra , bij daži kuriem sametās žēl nabaga studentiņa kurš divreiz meta jauno kameru pret zemi un kamēr mēs ar tevi uz lāvas tupējā tevi "Pažēloja" un vēlāk kaut kā piemirsa tev pateikt , ka vienkārši ar visam lupatām un arī pārējo dzelžiem sastiepa tukšā , pārējiem kur saliktas visas izmētātās un savāktās mantas pateica tev nē , vienkārši aizmirsa un aizgāja dzert tālāk vēlāk kad jau tu sāki tur pa sienām skraidīt neizprotamu iemeslu pēc tevi neapgaismoja ka viss O.K visiem viss istenībā ticis sakrauts vienā vietā Man neko nenesa tāpēc man nebija ne jausmas bet nu tā tiešām bija vēlak vēl viens man apstiprināja ka Mikrobs brīdinājis lai visas mantas vērtīgās mantas uz nakti savāc un ieslēdz, tā aŗi izdarijuši , tieši tai brīdī kad mēs bijām uz lāvas
dansiga:Hameleons.. izskataas, ka mums liidziiga pagaatne ..... man 700to alfu ar VISIEM objketiiviem "neatdvea".... nevis nozaga, bet "neatdeva" .. es gan uz laavas tai briidi nebiju, bet nu ....
nevajag smieties par cilvēku traģēdiju - nabagam studentam nozaga pirmo digitālo spoguļkameru, kurai krāja naudu divus gadus. Labāk nestāsti, kurš bija vainīgs. Jo esmu ļaunatminīgs, man to labāk nezināt, šādas lietas nepiedod.
Ot tavos vārdos slēpjās daļa atbilds , viņi nenospēra , bij daži kuriem sametās žēl nabaga studentiņa kurš divreiz meta jauno kameru pret zemi un kamēr mēs ar tevi uz lāvas tupējā tevi "Pažēloja" un vēlāk kaut kā piemirsa tev pateikt , ka vienkārši ar visam lupatām un arī pārējo dzelžiem sastiepa tukšā , pārējiem kur saliktas visas izmētātās un savāktās mantas pateica tev nē , vienkārši aizmirsa un aizgāja dzert tālāk vēlāk kad jau tu sāki tur pa sienām skraidīt neizprotamu iemeslu pēc tevi neapgaismoja ka viss O.K visiem viss istenībā ticis sakrauts vienā vietā Man neko nenesa tāpēc man nebija ne jausmas bet nu tā tiešām bija vēlak vēl viens man apstiprināja ka Mikrobs brīdinājis lai visas mantas vērtīgās mantas uz nakti savāc un ieslēdz, tā aŗi izdarijuši , tieši tai brīdī kad mēs bijām uz lāvas
njaa, tikai par to neviens nezināja, jo jautājis par kameru biju visiem. neviens neko nav redzējis, dzirdējis. Citu kameras taapat metaajas kur pagadaas...,
bet Halsmaņa plenērs bija labs! tikai es sev sabojāju plaušas, jo gandriiz visi smeekjeeja un gandrīz visu laiku vienam nesmeekjeetajam tur nebija ko darīt, jo nav ar ko parunaat.
Hameleon: jo jau sen arī fotoblogā tevī reti kurš ieklausāš, jo daži uzskata par klaunu. Bet tev ir iespēja visu labot
Man tas pilnīgi neuztrauc , mani pat izbrīna ka kāds vēl māk lasīt ne tik bez gala uzdot glupus jautājumus un rakstīt atbildes nemaz negaidot , par domāšanu nerunājot , es realizēju savus mērķus un vajadzības , man citu domas Px
Hameleon: njaa, tikai par to neviens nezināja, jo jautājis par kameru biju visiem. neviens neko nav redzējis, dzirdējis. Citu kameras taapat metaajas kur pagadaas...,
A vot nezinu es kā zini kā no lāvas tā aizgāju gulēt Bet to ka tehniku ieteikts savākt un salikt slēdzamā vietā tas bijis , koroče nekādu ļunu nodomu nav bijis sameties žel tavu Alfu kolēģiem bija tapēc ar nolika pie pārējiem dzelžiem Kāpēc nepateica nav saprotams es domāju ka vienkarši piekodās un aizmirsa , kur tā ir zināja kā minimums divi
Hameleon:bet Halsmaņa plenērs bija labs! tikai es sev sabojāju plaušas, jo gandriiz visi smeekjeeja un gandrīz visu laiku vienam nesmeekjeetajam tur nebija ko darīt, jo nav ar ko parunaat.
Es ar maasu nesmēķējām :P nebojaa muusu reputaaciju
viecha:Es ar kādus gadus grozījos pa ER foto.Nu tā ne pārāk uzkrītoši un aktīvi,bet pazinu labu bariņu.Vot neatceros nekādus ģedus un jaunos.Kurš tur kuru močīja un kurš kuram lika mazgāt grīdas?Nu bija kādas salekšanās,bet tas takš normāli...Jei bogu neatceros nekādas īpašas salagu sišanas vai ģedu uzkundzēšanos.Par švaku bildi gan iedeva savu reizi iekšā.Un pareizi darīja.Ja nervi švaki,tad publiski nerādi...vot i viss.Atceros slaveno J.U.,atceros 13-nieku-tie tā forši iedeva pa komentiņam.Nebija ne vainas.Nav kā te-visi mēsli pēc kārtas visus sajūsmina.
Tieši tā viss arī bija, un pirms ielikt bildi pats 10x apdomāji!