forum.gif
Nopirkšu/izīrēšu/aizņemšos automātisku vai viegli lietojamu filmiņu fotoaparātu ceļojumam.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nopirkšu/izīrēšu/aizņemšos automātisku vai viegli lietojamu filmiņu fotoaparātu ceļojumam.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.03.17 17:02
 citēt
Pēc 4 dienām braucu ceļojumā. kamēr pats bildēšu ar savu tehniku, iedomājos, ka varētu paņemt sievai arī kādu pavisam viegli lietajumu vai atotomātisku filmiņu aparātu. Dodat zināt, ja kādam ir ko piedāvāt vai ieteikt :)!
Paldies.
Publicēts: 19.03.17 18:13 labots
 citēt
Nu nez- ceļojumā ir tik daudz visa kā interesanta bildējama, ka ierobežot sevi (un jo vairāk- sievišķi) ar 36 kadriem (x reizes) nav prāta darbs (IMHO)...:face-wink:

Ja nu tomēr dikti gribi- varu piedāvāt šadu verķīti. Jābūt kārtībā, bet ilgi nav lietots:

Publicēts: 19.03.17 20:19
 citēt
Viņa dikti grib. Un lai paliek kāds pārsteiguma efekts pēc ceļojuma.:)

Saki, vai elektroniskā ekspozīcija darbojas ?
Publicēts: 19.03.17 22:03 labots
 citēt
Freim:

Viņa dikti grib.....lai paliek kāds pārsteiguma efekts pēc ceļojuma.:)

Tāds tīri sado-mazo pārsteigums- pēc ceļojuma uzzināt, ka visas filmiņas ar šedevriem pagalam (sagaismotas, vecas, slikti attīstītas) utt utml....:face-grin:

Par aparāta šodienas stāvokli nemāku teikt- pirms pārdesmit gadiem bija OK, kopš tā laika nav lietots. Nav ne lustes, ne vajadzības tērēt laiku un filmiņas testēšanai...:face-wink:
Publicēts: 20.03.17 09:46
 citēt
Vai sievai nepietiek ar telefonu?
Publicēts: 20.03.17 11:45
 citēt
nepietiek. gribas filimiņu
Publicēts: 20.03.17 13:40
 citēt
Freim:nepietiek. gribas filimiņu

...rādi sievas iepriekšējos darbus lai varam spriest par viņas varēšanu.
Publicēts: 20.03.17 13:59
 citēt
Ir Minolta Dynax 4 ar 28-100 objektīvu (3.5-5.6), ir gan AF gan P režīms.
Strādā, pēdējo reizi lietots ~gadu atpakaļ, baterijas gan vajadzēs jaunas.

Atdotu pa 35 naudām.
Publicēts: 20.03.17 14:00
 citēt
Vislabākais pameklē ssā, vai jebajā kādu veco Nikon F spogulnieci un gotavs
Publicēts: 20.03.17 14:10
 citēt
3rdHalf:Vislabākais pameklē ssā, vai jebajā kādu veco Nikon F spogulnieci un gotavs

Nu, nu….. es varētu piedāvāt riktīgu dzelzs tanku Konica ar trim objektīviem, nu un vēl šo to, bet šim gadijumam man būtu neērti cilvēkam iesmērēt ko tik nepraktisku ceļojumam, kā noprotu ar fotogrāfiju uz jūs esoša cilvēka lietošanai. Tā ka tā augšminētā minolta nav slikts variants, ja vien nav nepieciešams lai kamerai pie gadijuma varētu uzlikt arī digitālā komplekta stiklu kādu, tad iespējams jāmeklē tāds pats brends, ja tik digitālais nav puskadra.
Publicēts: 20.03.17 17:25 labots
 citēt
telefons plus optika uz knaģi

Publicēts: 20.03.17 17:49
 citēt
Eu, jau aizmirsu, kuram te notirgoju savu Aļimpusu 35R, ielienējiet tak kundzei! Kādreiz ar m/b filmu pats ņēmu līdz uz kalniem par pēdējo rezerves variantu.
Publicēts: 20.03.17 18:31
 citēt
Schneider:Eu, jau aizmirsu, kuram te notirgoju savu Aļimpusu 35R, ielienējiet tak kundzei! Kādreiz ar m/b filmu pats ņēmu līdz uz kalniem par pēdējo rezerves variantu.

nasanāks, man vēl kādus pāra mēnešus filma ies.
Publicēts: 20.03.17 19:15
 citēt
Man ir vēl tukšs Ķenons A-1, bet tas man ir memoriāls verķis un, kas galvenais, uz viegli lietojamu ne visai velk, jo ar 50/1,4 asumu tomēr jāiestāda diezgan rūpīgi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):