forum.gif
Jaunais Nikon D7500
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunais Nikon D7500
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.17 19:18
 citēt
Publicēts: 13.04.17 19:58
 citēt
Nikons tomēr ir īsta fotofirma. Man patīk, ka sensors ir 20 Mpix un Nikons neturpina pārspīlētos megapikseļu mačus.
Publicēts: 13.04.17 21:56
 citēt
GunarsII:Nikons tomēr ir īsta fotofirma. Man patīk, ka sensors ir 20 Mpix un Nikons neturpina pārspīlētos megapikseļu mačus.

Man liekas, ka tieši otrādi un nikons pirmais sāka ar saviem 36mpix sensoriem :)
Publicēts: 13.04.17 23:38
 citēt
dirsā to D7X00
Es gribu D5X00 ar 4k video, savādāk pārmetīšos uz sonī.
:face-grin:
Publicēts: 14.04.17 08:49
 citēt
3rdHalf:dirsā to D7X00

Labas videokameras ir arī panasonikam.
Publicēts: 14.04.17 08:53
 citēt
NIN:
GunarsII:Nikons tomēr ir īsta fotofirma. Man patīk, ka sensors ir 20 Mpix un Nikons neturpina pārspīlētos megapikseļu mačus.

Man liekas, ka tieši otrādi un nikons pirmais sāka ar saviem 36mpix sensoriem :)

36 Mpix bija uz 35 mm formāta un tas ir normāli, tur tiem pikseļiem ir reāla atdeve.
Publicēts: 14.04.17 08:58
 citēt
Nikondroči-vipondroči:face-grin:
Publicēts: 14.04.17 10:12
 citēt
NIN:

FF matricas laukums ir ptuveni 2,25 reizes lielāks kā aps-c matricas laukums (nejaukt ar lieluma atšķirību pandiagonāli 1,5x). Tādējādi, lai uz FF pikseļu blīvums būtu tāds pats kā uz 20Mpix aps-c, FF matricā jāieliek 45Mpix. 36Mpix FF ir apmēram tāds pikseļu blīvums kā uz 16Mpix aps-c.

Bet nu, cik saprotu, drīz nikonam būs jaunais astoņsimtais ar 50Mpix. Tas atbildīs apmēram 22 Mpix aps-c. Arī nekas traks, jo ir aps-c matricas ar vairāk kā 22Mpix, un strādā bez problēmām.
Publicēts: 14.04.17 13:52
 citēt
Citagaisma:
3rdHalf:dirsā to D7X00

Cilvēki jau pārsvarā vēlas, lai safilmētais kadrs vairāk atsit kino kadru ne videokameras - un tas ar tik mazu sensora laukumu nav iespējams. Arī nopērkot (ritīgi sālīti) Metabones speedboosteru tas vienalga ir optiski sačakarēts kompromiss.
Publicēts: 14.04.17 14:16
 citēt
nu jau nu jau!! gan RED gan ARRI kamerām sensori ir mazāki kā Full Frame, kā izņēmums ir IMAX un jaunā RED Helium 8k un Arri Alexa 65. RED Dragon un ARRI Alexa līdzinās APS-C sensoram (ja skatās uz foto sensoriem)! ja uzliksi ARRI Ulta prime vai Master prime uz Sony a7s uz uzliksi platlenķi Tev vinjetos ka prieks, ja nepārslēgsies uz aps-c!
Publicēts: 14.04.17 14:29
 citēt
sorry, nepamanīju, ka runa iet pa panasonic videokameru
Publicēts: 14.04.17 17:22
 citēt
Maris:
Citagaisma:

Cilvēki jau pārsvarā vēlas, lai safilmētais kadrs vairāk atsit kino kadru ne videokameras - un tas ar tik mazu sensora laukumu nav iespējams. Arī nopērkot (ritīgi sālīti) Metabones speedboosteru tas vienalga ir optiski sačakarēts kompromiss.

Gribās vienkārši primāri foto kameru, kurai klāt normālas video iespējas. Panasonik manuprāt ir nestāv klāt SonCaNikonam kā foto sistēma...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):