forum.gif
Pardodu Pentax K10D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodu Pentax K10D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.17 10:39 labots
 citēt
SOLD OUT
Publicēts: 15.04.17 11:27
 citēt
Pusprofesionālis nav korekts termins. Tie ļaudis nav pusītes, bet gan normāli viens vesels cilvēks - tikai domā ar citu vietu.
Publicēts: 15.04.17 12:21
 citēt
Man liekas, ka termins "pusprofesionāls" te attiecināts vairāk uz tehniku, nevis cilvēku. Mežu tehnikas jomā, par provi, dalījums ir diezgan smalks un korekts un ir precīzi definēts, kas ir pusprofesionāls mežstrādnieku zāģis:
www.bestbuymowers.co.uk...
Publicēts: 15.04.17 12:58
 citēt
GunarsII:Man liekas, ka termins "pusprofesionāls" te attiecināts vairāk uz tehniku, nevis cilvēku. Mežu tehnikas jomā, par provi, dalījums ir diezgan smalks un korekts un ir precīzi definēts, kas ir pusprofesionāls mežstrādnieku zāģis:
http://www.bestbuymowers.co.uk/section.php/251/1/husqvarna_chainsaws/6930d11814c97fffb5a40a34c3fe4380

===============

Gunār, labāk palasi ko ražotājs pats par to saka, ne kaut kādu UK interneta veikalu!

www.husqvarna.com...
Publicēts: 15.04.17 13:30
 citēt
Pat EOS 1DS MXX istrukcijaas beigās spesifikeišenos nav rakstīts, ka tā ir Pro kamera.
Publicēts: 15.04.17 13:40
 citēt
nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti .....
pusprofesionāla kamera, zāģis, vai cirvis ir vairāk mārketinga triks, apzīmējums , lai varētu durakam iesmērēt preci par dārgāku cenu.
Publicēts: 15.04.17 13:43
 citēt
TesMens:
Maris:Pusprofesionālis nav korekts termins. Tie ļaudis nav pusītes, bet gan normāli viens vesels cilvēks - tikai domā ar citu vietu.

Pusprofesionālis ir tas, kuram izdevies pārdot dažas bildītes, bet viņam nepavlek līdz tam, ka no tā vien spētu dzīvot.

Tu pamēģini sākt domāt no cēloņiem ne sekām...
Publicēts: 15.04.17 15:10
 citēt
A kā ar elektroinstrumentiem? Zilais Bošš - profesionālais, zaļais - amatieru (ja vispār ir tāds iedalījums dēļa gala noēvelētājiem un zāģētājiem). Makita un Metabo vispār nav amatieru klases, bet Skil neražo profesionālos.
Publicēts: 15.04.17 16:25
 citēt
negatIvs:nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti .....
pusprofesionāla kamera, zāģis, vai cirvis ir vairāk mārketinga triks, apzīmējums , lai varētu durakam iesmērēt preci par dārgāku cenu.

....cenas,daargais,ir vai nu augstas,vai zemas....:anger::anger::anger:
Publicēts: 15.04.17 17:01 labots
 citēt
PhotoMaster:A cik ta maksā? CD atsevišķi nepārdod?

Par CD nezinu. Ir jega?
Komplekts 200eur.
Publicēts: 15.04.17 17:35
 citēt
KolsDee:ir vērts. pārdos Meistaram disku, un es par atlikušo vērtību to pārējo, bez diska. Diska cena varētu būt ap 150€. Tam liela informatīvā vērtība un piesātinājums.

Tad es gaidisu kad meistars veiks so jauko pirkumu )))
Publicēts: 15.04.17 18:12
 citēt
neoniids:
negatIvs:nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti .....

www.karins.lv... ... :bad_smile:
Publicēts: 15.04.17 22:20
 citēt
negatIvs:
neoniids:

..uzspljauju tam pamuljkjim...cho,Tu taa kaa taisnojies??:haha::haha:
Publicēts: 16.04.17 00:26 labots
 citēt
KolsDee:Var arī man no sākuma par norunātajiem 50€ pārdot to, nevienam nevajadzīgo piedevu.

No kaut kurienes nes pec sizofrenijas.
Publicēts: 16.04.17 09:25 labots
 citēt
PhotoMaster:
janis_b:
Tad es gaidisu kad meistars veiks so jauko pirkumu )))

Esmu ņēmējs, bet naudas vietā gribētu norēķināties ar kādu no savām bildēm, tām arī cenas svārstās no 200-500 €. Strpību varēsi piemaksāt man skaidrā naudā. Esi ar mieru?

ņēmējs saki? Tu ar saviem bildem vari meginat iet uz tuneli vai uz kadu gajeju pareju centra, man personigi sakot tavi atteli par baltu velti nav vajadzigi :face-grin:
Publicēts: 16.04.17 09:38 labots
 citēt
Viss te noteik saskana ar planu, ka es ari domaju, viens piedava kapeiku, viens kramus, viens vel kaut ko, kas metajas zem deguna.:face-grin:
Publicēts: 16.04.17 09:42
 citēt
SOLD OUT.

Paldies visiem kas piedalijas ;)
Publicēts: 16.04.17 12:54
 citēt
neoniids:
negatIvs:

..uzspljauju tam pamuljkjim...cho,Tu taa kaa taisnojies??:haha::haha:

es tā kā ieņirdzu ...
Jauns tematsAtbildēt