Man liekas, ka termins "pusprofesionāls" te attiecināts vairāk uz tehniku, nevis cilvēku. Mežu tehnikas jomā, par provi, dalījums ir diezgan smalks un korekts un ir precīzi definēts, kas ir pusprofesionāls mežstrādnieku zāģis: www.bestbuymowers.co.uk...
GunarsII:Man liekas, ka termins "pusprofesionāls" te attiecināts vairāk uz tehniku, nevis cilvēku. Mežu tehnikas jomā, par provi, dalījums ir diezgan smalks un korekts un ir precīzi definēts, kas ir pusprofesionāls mežstrādnieku zāģis: http://www.bestbuymowers.co.uk/section.php/251/1/husqvarna_chainsaws/6930d11814c97fffb5a40a34c3fe4380
===============
Gunār, labāk palasi ko ražotājs pats par to saka, ne kaut kādu UK interneta veikalu!
nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti ..... pusprofesionāla kamera, zāģis, vai cirvis ir vairāk mārketinga triks, apzīmējums , lai varētu durakam iesmērēt preci par dārgāku cenu.
A kā ar elektroinstrumentiem? Zilais Bošš - profesionālais, zaļais - amatieru (ja vispār ir tāds iedalījums dēļa gala noēvelētājiem un zāģētājiem). Makita un Metabo vispār nav amatieru klases, bet Skil neražo profesionālos.
negatIvs:nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti ..... pusprofesionāla kamera, zāģis, vai cirvis ir vairāk mārketinga triks, apzīmējums , lai varētu durakam iesmērēt preci par dārgāku cenu.
....cenas,daargais,ir vai nu augstas,vai zemas....
KolsDee:ir vērts. pārdos Meistaram disku, un es par atlikušo vērtību to pārējo, bez diska. Diska cena varētu būt ap 150€. Tam liela informatīvā vērtība un piesātinājums.
Tad es gaidisu kad meistars veiks so jauko pirkumu )))
negatIvs:nebūs tā .... profesionālis var arī nepārdot nevienu bildīti ..... pusprofesionāla kamera, zāģis, vai cirvis ir vairāk mārketinga triks, apzīmējums , lai varētu durakam iesmērēt preci par dārgāku cenu.
....cenas,daargais,ir vai nu augstas,vai zemas....
janis_b: Tad es gaidisu kad meistars veiks so jauko pirkumu )))
Esmu ņēmējs, bet naudas vietā gribētu norēķināties ar kādu no savām bildēm, tām arī cenas svārstās no 200-500 €. Strpību varēsi piemaksāt man skaidrā naudā. Esi ar mieru?
ņēmējs saki? Tu ar saviem bildem vari meginat iet uz tuneli vai uz kadu gajeju pareju centra, man personigi sakot tavi atteli par baltu velti nav vajadzigi