a kur problēma ? neredzu neko sliktu. ja jāatrod konkrētā rajonā labs fotogrāfs, kurš var piepelnīties pastrādājot dažas stundas dienā pie tam regulālāri.
zavadskis:a kur problēma ? neredzu neko sliktu. ja jāatrod konkrētā rajonā labs fotogrāfs, kurš var piepelnīties pastrādājot dažas stundas dienā pie tam regulālāri.
Piedāvàjums jau tiešām interesants, būtu nedaudz vairāk pieredzes, un pareizā ģeogrāfiskā pozīcika un aprīkojums - varbūt noriskētu... ...vienkārši šeit visiem patīk garas diskusijas ne par tēmu.
...runājot par diskusijām ne par tēmu: ja naf noslēpums - ko dotā pozīcija iekļauj?
Vo vo, es arī jau sāku apsvērt iespēju pārdot māju un pārcelties uz Vecmīlgrāvi, bet, kad aissūtīšu portfoliu ar govīm ganībās un valsts pirmo personu miegainajiem ģīmjiem garlaicīgu pasākumu reportāžās, izrādīsies, ka tika gaidīti kaķīši, saulrieti, puķītes un pliki skuķi...
Schneider:..... izrādīsies, ka tika gaidīti kaķīši, saulrieti, puķītes un pliki skuķi...
Nedomāju vis. Ja jau katru dienu un pa bišķam, tad nav jābūt Šerlokam Holmsam lai uzminētu, ka runa būs par katalogiem vai reklāmas bukletiem kādiem tirgotājiem. Pliku skuķu katalogus savā pastkastītē pagaidām neatrodu...
Schneider:..... izrādīsies, ka tika gaidīti kaķīši, saulrieti, puķītes un pliki skuķi...
Nedomāju vis. Ja jau katru dienu un pa bišķam, tad nav jābūt Šerlokam Holmsam lai uzminētu, ka runa būs par katalogiem vai reklāmas bukletiem kādiem tirgotājiem. Pliku skuķu katalogus savā pastkastītē pagaidām neatrodu...
kļūdies. ja sekotu man instagramā tad pēc lokācijas saprastu kas varētu būt darba devējs.
Tu arī seko visiem bloģieriem visos traukos, feizbukos un instahlamos? Un kas par sektu, ka liedz detaļas atklāt šeit? Jūtu, ka 3/2 popkorna ēdājs ir vietā.
GunarsII: Nedomāju vis. Ja jau katru dienu un pa bišķam, tad nav jābūt Šerlokam Holmsam lai uzminētu, ka runa būs par katalogiem vai reklāmas bukletiem kādiem tirgotājiem. Pliku skuķu katalogus savā pastkastītē pagaidām neatrodu...
kļūdies. ja sekotu man instagramā tad pēc lokācijas saprastu kas varētu būt darba devējs.
Vai tik ne drusku iedomīgs puisis. Modulē situāciju - atnāk pie darba devēja potenciālais darba ņēmējs un kas viņam jādzird? : tu man instagramā seko, tu man twitterī seko? tu man vispār kaut kur seko? ja neseko - napig, nederīgs padotais...
šeit visiem seko šneiders un maris - nepamanīti nepaliksiet
zavadskis:
Vai tik ne drusku iedomīgs puisis. Modulē situāciju - atnāk pie darba devēja potenciālais darba ņēmējs un kas viņam jādzird? : tu man instagramā seko, tu man twitterī seko? tu man vispār kaut kur seko? ja neseko - napig, nederīgs padotais...
šeit visiem seko šneiders un maris - nepamanīti nepaliksiet
modelēju situāciju, ja es pacanu ņemu darbā, tad es gribētu, lai pacans zina kautko par savu korišu un rubī bazāru!
Viss labi, tik šis moments - ar sekotājiem, gan velk uz kārtīgu NARCISMU Mūsdienās soc miskastes izmanto tikai atsaldeņi vai kretīni kuri šos atsaldētos muļķus čakarē