Tad nu kungi un dāmas piedāvāju iegādāies 2 parādus. Viens ir iztiesāts par summu ~25000LVL Otrs jātiesā ar katru dienu pieaugošs, pašlaik kopējā summa ir ap 13000LVL, bet palielinās par aptuveni 33LVL dienā, jātiesājās.
Vēlētos šos abus parādus pārdot par "x" summu. Tā teikt piedāvājiet, ja kādu interesē
Īsti neiebraucu Nē nu var jau protams piedāvāt visādu ar foto nesaistītu 'huiņu' te forumā, bet visam tomēr ir robeža - negribētos, ka te katrs tagad sāktu piedāvāt savus zobārsta pakalpojumus, pārdotu savu veco televizoru un meklētu vai kādam nav čau čau L-jas čempions, ko sapārot ar viņa mīluli čau čau kucīti.
Es pārdodu beigtu dziedātājstrazdu (Turdus philomelos), labā stāvoklī, neiepuvis, jo stāv saldētavā visu laiku - no tā iespējams pie kāda meistara (V.Rozes, V.Rēdera, piemēram) uztaisīt kvalitatīvu izbāzeni. Cena: 1,75 Ls Izskatās apmēram šādi:
Tik nelieli tuksj numurs , noteikti tīri virtuāli bez kāda nodrošinājuma. Mans jurists ar šito ņemas kā reiz nesen runājām , šis teica PIETIESĀ ~90% par labu prasītājam , ATGŪT pietiesāto izdodoties ne vairāk kā 10% no pietiesātiem gadījumiem Parasti viss nodrošinājums ir bijis tīri virtuāls vai sen izgaisis citiem kreditoriem
Man sievas dzīvoklī vienā stūrī stāv kaudze nevajadzīgu kampju , kurus iepirku lokālā izpārdošana no kaimiņiem pa sīku naudu deļ palieliem HDD un Videokartēm , katrs 10Ls , skanenis 5Ls Zin kā pāķos uz līzinga sagrābti reiz spēļu onstri a paši bēņuki sen peļņā aizbraukuši , ta nu "Iegādajos" liekos krāmus , sanāca 3 HDD un 1 kārtīga videokārte
Lunis:Man sievas dzīvoklī vienā stūrī stāv kaudze nevajadzīgu kampju , kurus iepirku lokālā izpārdošana no kaimiņiem pa sīku naudu deļ palieliem HDD un Videokartēm , katrs 10Ls , skanenis 5Ls
Lunis:Man sievas dzīvoklī vienā stūrī stāv kaudze nevajadzīgu kampju , kurus iepirku lokālā izpārdošana no kaimiņiem pa sīku naudu deļ palieliem HDD un Videokartēm , katrs 10Ls , skanenis 5Ls
kadas video kartes?
Domā es zinu , ar TV tuneri ar pulti iekšā AVER media kautkāda bija , SAT tuneri pieslēdzu fona režimā skatos SATelītu Komiskākais bija ka vienā kompī bija 2 HDD viens ide otrs sata , tas kas SATA 500Gb nebij pat jēgts pieslēgt , jaunietis bij nopircis nezko nezinot ka HDD mēdz būt dažādi Otrs bija 80Gb tas tika sievasmātes "Rakstāmmašinai" , no otra kompja izņemu jau minēto AVER TV un 160GB HDD , vēl skaneris A4 formāta GENIUS nāca komplektā Visu ko vadzēja paņēmu pārējais stāv kaudzē lieks viens ir liekas 3000 Colerons ar 1Gb otrs 1700 penķiks vienam 2 CD vai DVD rumi otram ar kautkāds DVD liekas . Kam vaig var savākt 10Ls gabalā
AA-EVO:Tad nu kungi un dāmas piedāvāju iegādāies 2 parādus. Viens ir iztiesāts par summu ~25000LVL Otrs jātiesā ar katru dienu pieaugošs, pašlaik kopējā summa ir ap 13000LVL, bet palielinās par aptuveni 33LVL dienā, jātiesājās.
Vēlētos šos abus parādus pārdot par "x" summu. Tā teikt piedāvājiet, ja kādu interesē
CerambyX:Es pārdodu beigtu dziedātājstrazdu (Turdus philomelos), labā stāvoklī, neiepuvis, jo stāv saldētavā visu laiku - no tā iespējams pie kāda meistara (V.Rozes, V.Rēdera, piemēram) uztaisīt kvalitatīvu izbāzeni. Cena: 1,75 Ls Izskatās apmēram šādi:
a es muļķis šitādu svētdien apglabāju
neiedomājos uzsist gaisā
man rekvizītos ir divas samta sirdis (sarkanas, mīkstas) vienu varētu pa piečuku noandelēt
baigais mahinatoru kantoris kurš tev pirks kaķi maisā? Ne zināms, cik tas parāds ir cerīgs, ne kā... Tā tās lietas nekārto.
p.s. piedāvātais 1 Ls ir laba cena tādā gadījumā
Tie, kuri specializējas parādu piedziņā, gan jau ka arī varētu nopirkt. Var tak atrast kādu esošu vai izbijusu badītu ar šādu specializāciju. Vienīgi diez vai šī ir īstā vieta un veids, kā tos meklēt. Līdz ar to, ja pieņem, ka AA-Evo ir racionāli domājošs cilvēks, tad pirmā iespēja tika izmantota un parādi ir tikuši atzīti par bezcerīgiem un šis ir mēģinājums atrast kādu lohu, kam atdot problēmu
"Cesijas pārdošana" - kas tas tāds?! Ir prasījuma tiesību nodošana trešai personai, parasti par atlīdzību, vienkāršā valodā runājot - parāda pārdošana. Un to parāda pārdošanu sauc par cesiju. Cesija pati ir tā pārdošana, un cesiju neviens nepārdod P.S.1. Ja jau parāds iztiesāts, varēji vismaz ieskanētu spriedumu jautrībai pievienot, spriedumi tāpat tak ir publiski. Varētu pārčekot cik reāls tas atbildētājs Un ko nozīmē iztiesāts - visi pārsūdzības termiņi notecējuši?! P.S.2. Mazliet paspamoju, P.S.1. ir joks, bet tiešām jautājums - kādā sakarā fotoportālā tāds sludinājums?!
CerambyX:Es pārdodu beigtu dziedātājstrazdu (Turdus philomelos), labā stāvoklī, neiepuvis, jo stāv saldētavā visu laiku - no tā iespējams pie kāda meistara (V.Rozes, V.Rēdera, piemēram) uztaisīt kvalitatīvu izbāzeni. Cena: 1,75 Ls Izskatās apmēram šādi:
Malacis AA-EVO! Kaut kāda dzīvība parādās, jo lielākie klauni un jokdari sen izbanoti. Pašam... nezinu... nekas lieks, ko pārdot tā kā uz sitiena nav... ā, jesķ mafon.
Eltons:Malacis AA-EVO! Kaut kāda dzīvība parādās, jo lielākie klauni un jokdari sen izbanoti. Pašam... nezinu... nekas lieks, ko pārdot tā kā uz sitiena nav... ā, jesķ mafon.
nu pie klauniem noteikti sevi nepieskaitīšu... bet spamu padzīt gan var...
Šorīt šitādi bija kādi 5 gabali uz ietves. Sazin, kas viņiem noticis, bet visi apmēram vienādā attālumā gulēja ietves garumā. Kaut kādas zīlītes un dzilnītis. Viens vēl nedaudz kustējās. Nebija laika šamos pētīt, gāju uz skolu
M_Kalnins: Šorīt šitādi bija kādi 5 gabali uz ietves. Sazin, kas viņiem noticis, bet visi apmēram vienādā attālumā gulēja ietves garumā. Kaut kādas zīlītes un dzilnītis. Viens vēl nedaudz kustējās. Nebija laika šamos pētīt, gāju uz skolu
Nu tagad putnu migrācija tak - lido n-tie bariņi pāri visu laiku. Kādam uzkrātie spēki beidzas un tādā aukstā rītā ņem un nosalst, citu notriec mašīna, cits pats kādreiz ielido kādā stiklā, kāds vēl vienkārši saslimst utt. Tā teikt tagad rudenī lielāka iespēja ieraudzīt kādu beigtu putniņu...
P.S. - tas par putniņa pārdošanu protams ir joks, jo tas dziedātājstrazds nav mans. Kgan tas laikam varētu būt arī nelikumīgi (ja nemaldos tad tā vienkārši nedrīkst dabā atrastus beigtus lopus savākt. Protams tādiem putniņiem neviens i' pakaļ nedziedās, bet nu attiecībā uz meža zvēriem tā ir. T.i. nobraucot nejauši/jauši meža cūķi to nedrīkst tā vienkārši ņemt un iekraut bagažniekā.), tāpēc īstenībā nemēģiniet neko tādu darīt
shvaboc:Elton,kāds mafons? man te laikam varētu būt bardaka radīšanas prasme pārdodama.... vairumā.
Mafons... tas tāds joks bija ... pag, pag... ir taču vēl... Stokholmas tipa... nu, Blaupunkts, pēc vienas mašīnas sadauzīšanas lupatās šis palika dzīvs un vesels...