Nopirku kad bija sava fotostudija, šobrīd gaidu bērniņu un pardodu gandrīz visu, jo saprotu ka tuvākus gadus studijas nebūs Un kad atgriezišos profesijā, būs nepieciešams pirkt jaunu aprikojumu. Tuvākā nedeļā būs vēl sludinājumi ar fotostudijas aprikojuma izpardošanu.
Jaunu dišu var nopirkt pa 1/3 no šīs cenas, kāpēc lai kādu interesētu šis piedāvājums ? Šūna palielina vērtību, bet ne jau tik. Feisītī nesen viens kekss tirgoja pa 30 eināriem, kopā ar softboksa ieliktni. Aizgāja pāris h. Un bjūtī nolietot var tikai viņā grillējot desas
NilsS:Jaunu dišu var nopirkt pa 1/3 no šīs cenas, kāpēc lai kādu interesētu šis piedāvājums ? Šūna palielina vērtību, bet ne jau tik. Feisītī nesen viens kekss tirgoja pa 30 eināriem, kopā ar softboksa ieliktni. Aizgāja pāris h. Un bjūtī nolietot var tikai viņā grillējot desas
Veikalā Šķīvis maksā 81 eu. Uzliknis 60 eu. Kopā 141 eu. Kāpēc man pardot par 30?
Protams par cenu var runāt jo cilvēks pats atbrauks pakaļ, jo ņems vēl kaut ko, jo atvedīs končus jo... Var būt daudz "jo".
Ja jūs intresē, lūdzu jautājiet. Ja tikai parunāt, netērēsim mūsu laiku brīvdienā
Jūs ka gudrs cilvēks saprotat taču, ka citi cilvēki kas bija reāli intresējusies var ņemt jūsu viedokli sev galvā un pārdomāt Un ir nezinams vai tas is labi šīm cilvēkam
Diskusijām ar savu viedokli ir paredzētas tēmas foruma tehnikas nodaļā, vai ne? Šeit ir pardošanas nodaļa.
Julija_Mur:Jūs ka gudrs cilvēks saprotat taču, ka citi cilvēki kas bija reāli intresējusies var ņemt jūsu viedokli sev galvā un pārdomāt Un ir nezinams vai tas is labi šīm cilvēkam
Diskusijām ar savu viedokli ir paredzētas tēmas foruma tehnikas nodaļā, vai ne? Šeit ir pardošanas nodaļa.
Jūs te gaida grūti laiki, stiprinieties un Jūlij - publiskā vidē katrs var izteikties cik tīk, kamēr tas nekonfliktē ar likumu un foruma noteikumiem un tas notiks neatkarīgi no jūsu vēlmes to pieļaut vai nepieļaut labāk priecājieties, ka turam jūsu sludekli augšā. OK, lai būtu konkrēti- pa 50 eiro pērku
Jūs te gaida grūti laiki, stiprinieties un Jūlij - publiskā vidē katrs var izteikties cik tīk, kamēr tas nekonfliktē ar likumu un foruma noteikumiem un tas notiks neatkarīgi no jūsu vēlmes to pieļaut vai nepieļaut labāk priecājieties, ka turam jūsu sludekli augšā. OK, lai būtu konkrēti- pa 50 eiro pērku
Varbūt tas ir muļķīgi, bet līdz šīm es domāju, ka visos forumos ir noteikumi: rakstīt atbilstošī nodaļām un tēmām. Un es esmu ļoti priecīga, ka visi mani sludinājumi ir augšā un pilni ar negativiem viedokļiem par precēm vai cenām Liels paldies
Par 50 neatdošu. Ja nepardosies citās vietās un atbrauksiet pakaļ pats, atdošu par 90.
Fandango:tieši tā, mēs turam sludekli augšā ar jebkuru ierakstu. nevajag par to uztraukties, bet es nudien nezinu, vai šis atstarotājs ir tās cenas vērts. ir visādas bildītes, kur tas esot izmantots, bet neredzu neko, kas man tajā apgaismojumā liktos īpaši pievilcīgs. ja nu tas, ka neatspīd lietussarga ribas pulētās virsmās, bet to risinu citādāk.
Nu tak tā ir jūsu izvēle Es taču neesmu vainīga ka jus gribat citu rezultātu nevis to, kāds domāts ar šo ierīci Veikalā jūs arī nāksiet:"man gribās citas bildes ar šo ierīci, tādeļ pārdodat man to par puscenu" ?
Lai pierādītu jaunumu, es speciāli nobildēju azmugurē savienošanas daļu. Tā ir krāsota. Jā ierīce būtu dikti lietota, tā būtu ļoti skrāpēta. Bet tur nav ne viena skrāpējuma.
Nebija lietots, jp nesen pirkts. Nebija laika ar to eksperimentēt un kapitāli sadarboties. Šobrīd, ka jau rakstiju, drusku citas prioritātes ))))) Kad atgriezišos profesijā, domāju pirkt jaunus lampus. Varbūt ari ne Bowens.
nu jums kā virietim labāk zināt kāpec sieviete iet dekrētā.. točno šajā stāvoklī strādā, sporto un nodarbojās ar fizisko slodzi Ir vērts maksāt telpu īri Tās būs labs laiks biznesa attīstībai
Lunis:Maisimāli 50Eur , jo lietoti ir arī pa 35-40Eur + sūtīšana
Nu re, ne es viens tā uzskatu. Un nē, pa 90 neinteresē jauna rotaļlieta. Māri, vai kāds, kam ir bijusi vairāk darīšana - izstāstiet, vai šūnai ir būtiska nozīme lietojot dišu ? Es saprotu, ka tiks iegūta maksimāli asa un zīmējoša gaisma, bet cik bieži un vai vispār šūna ir + lietojot dišu ? Cik jēdzīgs ir variants ar dišs + kliedētājs priekšā ? Turklāt neesmu izdomājis arī 50 vai 60 cm dišu, ir ieteikumi ? Varbūt praksē 40 cm ir labākais variants ? Ja jau esmu sācis, tad paturpināšu, varbūt ir pamatotas idejas par lietussargiem, sliecos uz 150 cm, sudraba atstarojošo, paprovēju tāda pat izmēra cauršaujamo - arī patika baigi feinā gaisma, ar vienu lampu viss smuki. 120 cm umbrella laikam ir ne zivs, ne gaļa....un kas labāks - oktobokss, vai atstarojošais lietussargs ar kliedētāju priekšā? PS Jūlij, nemāciet tik daudz citus pareizi dzīvot, rakstīt un domāt, mazliet relaksējieties
Julija_Mur: Un es esmu ļoti priecīga, ka visi mani sludinājumi ir augšā un pilni ar negativiem viedokļiem par precēm vai cenām
Ceļu aukšā arī es, bet viedoklis nebūs negatīvs. Cenas OK, prece lieliska, kaut arī nav nekāda priekšstata, kas tas tāds un cik jāmaksā, bet esmu galants tēviņš, pavasaris nāk, tādēļ no manis tik pozitīvisms.
Julija_Mur: Un es esmu ļoti priecīga, ka visi mani sludinājumi ir augšā un pilni ar negativiem viedokļiem par precēm vai cenām
Ceļu aukšā arī es, bet viedoklis nebūs negatīvs. Cenas OK, prece lieliska, kaut arī nav nekāda priekšstata, kas tas tāds un cik jāmaksā, bet esmu galants tēviņš, pavasaris nāk, tādēļ no manis tik pozitīvisms.
Malacis, bet ar to augšā celšanu uzmanies.....īpaši pavasarī
Man no jums, viriesi, ir diezgan liels iepaids! Sedet foruma un trollet grutnieci tas ir reali viriesu svarigs uzdevums Es jums loti lidzjutu Dzive pie jums uz tik ne taisniga ka jums nakas ta rikoties Velu jums veiksmi! Esat laimigi
TesMens:Mūsu laime nav bļodās vai skaistumā. Var jau būt, ka kādam svarīgi lai bļoda nelietota, manuprāt, apskrāpētai nav ne vainas, ka tik lētāk. Buktes mākam palabot ar āmura kātu.
Starp citu, pastāv iespēja reklamēties bez komentāriem ss.lv, bet tur trūkst jautrības un radošā gara.
Kundze tur jau 2 nedēļas sēž bez sekmēm. Un vēl sēdēs,ja neierobežos estrogēna blakusefektus
Julija_Mur:Man no jums, viriesi, ir diezgan liels iepaids! Sedet foruma un trollet grutnieci tas ir reali viriesu svarigs uzdevums Es jums loti lidzjutu Dzive pie jums uz tik ne taisniga ka jums nakas ta rikoties Velu jums veiksmi! Esat laimigi
Pardon, bet kāds sakars Tavai grūtniecībai ar sludinājumiem forumā, ja to centies tā uzsvērt?
Julija_Mur:Man no jums, viriesi, ir diezgan liels iepaids! Sedet foruma un trollet grutnieci tas ir reali viriesu svarigs uzdevums Es jums loti lidzjutu Dzive pie jums uz tik ne taisniga ka jums nakas ta rikoties Velu jums veiksmi! Esat laimigi
Pardon, bet kāds sakars Tavai grūtniecībai ar sludinājumiem forumā, ja to centies tā uzsvērt?
Iespējams, kāds no forumiešiem ir laimīgais paps ? Vispār man ir milzums interesantu minējumu, bet Julija neizklausās pietiekami murr to izteikšanai
KolsDee:varbūt te ir mīklas atrisinājums? http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/124297/sveicam-margeru-varda-diena/#Item_1
Tev izdevās PPS pēc manām domām šī ir 4. perspektīvākā tēma, kopš Dreef VS Lunis, D kundzes dzīvoklis un DOFu kari. Tas, ka 90 eur aizlidoja skaistumtelēķī tikai attīra tēmu īstajiem pavērsieniem