forum.gif
~~~~~~Lūdzu dzēst~~~~~~Pardodu fona turētājus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / ~~~~~~Lūdzu dzēst~~~~~~Pardodu fona turētājus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.17 14:44 labots
 citēt
Platums 3 metri. Labā stāvoklī.
Der standarta papīru un auduma foniem.
+uz pasūtījumu izdarītā, papildus augšējāis stienis no nerūsējošā tērauda.
Papildus stienis:
- tik izdarīts kā stabilāka, nekā orģināla
- savienojas ar orģinālu, var saņemt 6 metrus platumu
- paātrina fonu aizstāšanu

110 eu. Par cenu varam runāt :)

s019.radikal.ru...
s018.radikal.ru...
s019.radikal.ru...
Publicēts: 22.04.17 15:38
 citēt
Tieši tev atdošu par 109, lai tu būtu priecīgāks ;)
Publicēts: 22.04.17 16:37
 citēt
nu protams koks būs stabīlāks par metālu :)))))))))))
Un lauku meitas būs priecīgas fočēties koka studijā. EKO studija! :)
Publicēts: 22.04.17 20:46
 citēt
Nu protams, apskatīv bildi Tu labāk zini cik šie statīvi ir izturīgi :)))))))))) Un tos nevar izmantot nekur citur, tikai studijā :)))))

Negribu tevi apbēdināt.. bet daži fotogrāfi strādā ārpus studijas :) Izstādēs vairāk nestrādāšu, statīvi nebūs vajadzīgi.

Es nesaprotu kādeļ tu tik rūpīgi raksti visās manās tēmās un visur centies pateikt ko sliktu par manām lietām?
Tev ir kādas personīgās pretenzijas?
Publicēts: 23.04.17 00:58
 citēt
Nu tak jā tev tā neder, par ko mēs runājam????? :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Man nav intresanti kaēc viņa tev neder :face-grin: Man bija forši strādāt ar to izbraukumā.

Sorry,, bet ar papīra foniem es nestrādāju ielā, vai mežā.. dādeļ nevaru saprast tavas problēmas :face-sad:

Ļoti žēl, ka forumā ir tāds stiliņš, kurš dzen prom jaunus lielotājus un potenciālus fotoskolas klientus. Man jau arī negribās ne pardot šeit citas studijas lietiņas ne iet runāt citās tēmās :) Un kas ka kāds sāk no pardošanas tēmas? Jā būs draudzīgā atmosfēra, viņš ies tālāk forumā. Vai "nebūs savējs", pardos un bēgs nafig no šejienas.. :) Nu jā, pēc tam tu varēsi pateikt ka viņš gribēja tikai tirgoties :))))))))))))
Publicēts: 23.04.17 01:43
 citēt
vājiniekiem šeit nav ko darīt... izdzīvo un paliek stiprākie :D
Publicēts: 23.04.17 03:11
 citēt
Kā es smēkos:):) Šis fona turētājs jauns maksā veikalā ~50Eur :)
Publicēts: 23.04.17 13:39
 citēt
Lunis:Kā es smēkos:):) Šis fona turētājs jauns maksā veikalā ~50Eur :)

Es arī smejos jūsu teicamam foto preču cenas zinšanam. Profesors! :face-grin:

www.masterfoto.lv...
Publicēts: 23.04.17 13:49 labots
 citēt
Julija_Mur:
Lunis:Kā es smēkos:):) Šis fona turētājs jauns maksā veikalā ~50Eur :)

Es arī smejos jūsu teicamam foto preču cenas zinšanam. Profesors! :face-grin:

http://www.masterfoto.lv/ru/derzhateli-dlya-fonov/27605-walimex-pro-TELE-Background-System-225400cm.html

Redz Jūlij linkā ir arī ķīniešu statīvi, bet ar regulējamiem klipšiem kas savelk alumīnija žņaugus, kamēr Jūsu pādodamās bildēs ir pati bēdīgākā sistēma tupa ar skrūvi. Tās nav ne funkcionalitātē, ne cenā salīdzināmas lietas.
Jūs kāds piekrāpis pārdodams beidzamos mēslus.
Publicēts: 23.04.17 13:54
 citēt
Tā sistēma kuru, uzmanīgi, bet tomēr var lietot izskatās šādi:

Publicēts: 23.04.17 13:57
 citēt
Maris, jūs lietojat abus lai salidzināt? Internetā ir salidzinājumi un video apskates. Cena viņiem ir gandrīz vienāda.
Publicēts: 23.04.17 14:01
 citēt
Man no jums, viriesi, ir diezgan liels iepaids! :face-grin: Sedet foruma un trollet grutnieci tas ir reali viriesu svarigs uzdevums :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: Es jums loti lidzjutu :face-crying: Dzive pie jums uz tik ne taisniga ka jums nakas ta rikoties :face-crying: Velu jums veiksmi! Esat laimigi :face-grin:
Publicēts: 23.04.17 14:19
 citēt
Julija_Mur:Maris, jūs lietojat abus lai salidzināt? Internetā ir salidzinājumi un video apskates. Cena viņiem ir gandrīz vienāda.

Nē šobrīd stipri labākus (tas ir izdevīgāk nekā ņemties ar bēdīgu tehniku), bet jā vecos laikos izmēģināju abus un pie kolēģiem esmu saskāries arī ar citām sistēmām. Statīvi (arī gaismu) pieder pie kategorijas kur lielākā daļa ir "statīviem līdzīgi priekšmeti".
Publicēts: 23.04.17 15:21
 citēt
10 gadu laikā te neviens sludinājums pēc pārdošanas nav izdzēsts :D kapēc cilvēki iedomājas, ka šādi ir jāsalabo nosaukums- "~~~~~~Lūdzu dzēst~~~~~~Pardodu fona turētājus" ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):