forum.gif
Sturdyflig 3axis gimbal
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Sturdyflig 3axis gimbal
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.17 17:50
 citēt
380 еур. Нужен аккумулятор, всё идеально работает, возможна проверка. 29175682

scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...

scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...
Publicēts: 29.04.17 18:05
 citēt
Nav pareizā valoda...
:face-grin:
Publicēts: 03.05.17 19:02
 citēt
иди нахуй
Publicēts: 03.05.17 19:52
 citēt
Нахуй твоя жопа хороша (русская поговорка)
Publicēts: 03.05.17 20:32 labots
 citēt
Viens nabadziņš apmaldījies interneta plašumos. Pārskatījies laikam vai nepamanījis, ka fotoblog adrese nebeidzas ar ru :)

Bet ja nopietni, nesaprotu, kādēļ krieviem nepielec, ka rakstot citu valstu vai citu valodu forumos savā, nevis foruma valodā, viņi sevi pasniedz kā tupus un neizglītotus ļautiņus un kārtējo reizi apliecina savu urlātismu.
Publicēts: 03.05.17 23:41
 citēt
R_J:Viens nabadziņš apmaldījies interneta plašumos. Pārskatījies laikam vai nepamanījis, ka fotoblog adrese nebeidzas ar ru :)

Bet ja nopietni, nesaprotu, kādēļ krieviem nepielec, ka rakstot citu valstu vai citu valodu forumos savā, nevis foruma valodā, viņi sevi pasniedz kā tupus un neizglītotus ļautiņus un kārtējo reizi apliecina savu urlātismu.

tas ir netikai forumos... autobusos, uz ielām un citās sabiedriskās vietās arī viņi pat nemēģina ne jautāt , ne atbildēt latviešu valodā..
Publicēts: 04.05.17 01:00
 citēt
Kāpēc tups pasniedz sevi par tupu? Kāpēc melns ir melns?- tāpēc, ka tas tā ir.

Bet nav tiesa, ka krieviski runājoši nevar atbildēt - taisīju eksperimentu Daugavpilī - nu labi nebruku virsū guļamrajonu pagalmu sirmgalvjiem, bet bodēs, iestādēs utt. personāls saprata latviski visu 100% - atbildes tādā ļoti skumjā līmenī bija tikai dāmai uz 75 mazā piparbodītē - pārējiem akcents, temps palēns, bet viss notiek.
Publicēts: 04.05.17 07:41
 citēt
Daugavpilī saprot visu un var vismaz nosaukt cenu un pastāstīt par savu preci visas tirgussievas, šis laikam būs tas šovinists no Rīgas guļamrajoniem, kur Panorāma pat starp 20-gadīgajiem nevar atrast ko nointervēt latviski.
Publicēts: 04.05.17 11:30
 citēt
Nu cik es katru dienu caur Āgenskalnam pilnā autobusā braucot esmu novērojis.. Retu reizi saprot ko nozīmē "vai kāpsiet arā?" Un tad man sāk teikt lai turpinu sēdēt ,jo uzskata ka taisos laist viņu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):