forum.gif
Tas būtu saistīts ar karti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tas būtu saistīts ar karti?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.17 18:57 labots
 citēt
Man te Micro SD+adapters Pentaxī K-S2 sāka mest Memory card error, ar parasto karti nekādu problēmu. Bildēju deju kolektīva koncertu, kaukurā brīdī nospiežu apskates pogu, parāda, ka bildi nevar parādīt, man aukstas kājas, pārmetu iekš K-3, tur visu rāda. Nomierinos, ielieku parasto 16 GB, sabildēju līdz galam, bet pēc nokonvertēšanas atklāju, ka vienā kadrā tieši no skatuves aug ārā bērni no jostas vietas. :amazing: Domāju, ka tas ir kāds gļuks JPEGā no konvertēšanas, bet izrādās, ka arī RAWā tāds pats. Nebiju domājis, ka tā var saklonēties divi kadri uzņemšanas laikā. :face-grin:

Publicēts: 21.05.17 19:12
 citēt
MicroSD gan jau spēj paņemt pretī vienu kadru minūtē. Bet pamīcot pogas vai paraustot kartes, barošanu utt. kamerai ar pilnu buferi gļukus iegūt viegli.
Publicēts: 21.05.17 19:36
 citēt
Dejošanas laikā es spiežu biežāk, bet tik dinamiskos momentos, kad dejotāji vienkārši noslēgumā vācas kopā skatuves priekšā, buferi piedzīt pagrūti. K-S2 tas vispār ir ļoti ātrs, lai nobremzētos, jāsaspiež Švancanēģera šaušanas tempā vismaz 5 - 10 kadri no vietas.
Tāda spoku bilde man gadās pirmoreiz kopš 2005.gada, kad sāku bildēt uz digi.
Publicēts: 21.05.17 21:26
 citēt
domāju, ka karte. Labāk no tās izvairīties, kas zina kad pavisam nobeigsies...
Publicēts: 21.05.17 21:31
 citēt
Es viņu jau norakstīju uz FM raidītāju mašīnā.
Publicēts: 21.05.17 22:58 labots
 citēt
Schneider: Nebiju domājis, ka tā var saklonēties divi kadri uzņemšanas laikā.

Bet bildes ta labas/radošas sanāk, ko vairāk var vēlēties.
Kāda tās Micro SD un adaptera marka?
Mok kāds vēl sagribēs šādu efektu iegūt.
Publicēts: 22.05.17 07:08
 citēt
Nekādu problēmu ar bildi neredzu.
Iesaku ieskatīties tuvāk starp puiku kurš "aug" ārā no skatuves un meiteni viņam blakām...
:face-grin:
Publicēts: 22.05.17 07:17
 citēt
Marka ir Kingston. Starp puiku un meiteni ir vēl skatuves mala, laikam izgriezušies no kāda blakus kadra..
Publicēts: 22.05.17 07:32 labots
 citēt
Schneider:Marka ir Kingston. Starp puiku un meiteni ir vēl skatuves mala, laikam izgriezušies no kāda blakus kadra..

Man izskatās ka sīkie vienkārši stāv skatuves bedrē...
...vai arī skatuvē ir robs.

Parādi arī kādus citus kadrus.
:face-grin:
Publicēts: 22.05.17 07:47
 citēt
Aizgāju kaktā un sāku šņaukāties... :shame::shame::shame:
Patiešām - kora podesta vidējā daļa bija nolaista lejā, kauns pa visu ģīmi.

Še tev - šedevru poga un adzīc māxlenieks. :face-grin:
Publicēts: 22.05.17 10:02
 citēt
Satraukumam nav globāla pamata - kadrs ir vesels. Kartes gļuki tā neizpaužas. Kartes gļuki izpaužas, kā interesantas joslas un/vai nokrāsas pa kadru. Cik man bijusi darīšana.

BET...no citas puses skatoties - ar kingstonu joki mazi....kingston kartes, jo īpaši no lētā gala, tiešām mirst. Tas nav tas uzticamākais kompanjons....manā mūžā man ir nosprāgušas divas 2GB lielās vidēji lētās SD kingstonnieces un no jaunākiem laikiem microSD x 3 gab (no 32 līdz 8 GB apjomos). MicroSD es vairs no Kingston neņemu.
Publicēts: 22.05.17 10:23
 citēt
Man vēl Ķenona laikos nosprāga viena karte - SanDisk.
Publicēts: 22.05.17 11:20
 citēt
:D labs. Uzjautrināja. Labi iesācies pirmdienas rīts :)
Publicēts: 22.05.17 14:27 labots
 citēt
Nu vella šneiders, es pat noticēju, lai arī bik izbrīnīts biju par tik gludu auto klonēšanu :face-grin:
Publicēts: 22.05.17 14:47
 citēt
Galvenais, ka izmeta erroru un galīgi aizmirsu to nolaisto kora pakāpienu vidusposmu.
Bet nu dēļ errora lietošu tikai neadbildīgiem mērķiem - vai nu mūzikai vai uzlaukiemlīdzivazājamajā vecajā K-5.
Publicēts: 22.05.17 15:26
 citēt
Reizēm erori mēdz būt no netīriem kontaktiem gan uz kartes, gan pašā kamerā...
Publicēts: 22.05.17 16:10
 citēt
Šeit vēl viena švakas kontaktēšanās iespējas vieta karte->adapters.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):